Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleczka1888

Potrzeba pomoc osoby, która zna b.dobrze angielski. PILNE

Polecane posty

Gość oleczka1888

Witam, czy ktoś mógłby przetłumaczyć mi poniższe zdania. Byłabym bardzo wdzięczna. Smartway usługi telemarketingowe Telefoniczny Konsultant klienta Biznesowego Obowiązki: telefoniczny kontakt z klientem; prezentacja produktów; umawianie spotkań handlowych; dbanie o dobry wizerunek firmy. 08.2010Przedsiębiorstwo Poligraficzne K. M. Głowaccy Realizowanie wyznaczonego planu produkcyjnego zgodnie z obowiązujący-mi standardami 09.2009Praktyka zawodowa w Komisariacie Policji III w Kielcach Asystentka w Sekretariacie Komendanta Obowiązki: realizacja bieżących zadań administracyjno-biurowych, dbanie o pra-widłowy obieg dokumentów, ewidencja korespondencji, obsługa spotkań we-wnętrznych, obsługa telefonów przychodzących oraz wychodzących Komendanta

Gość baradana
No, może jakiś frajer się znajdzie. :D To tekst specjalistyczny, za takie cos buli się u tłumacza przysięgłego jak za zboże, a ty liczysz,że ktos za darmo sie wysili. A tekst dośc trudny, wymagający znajomości specjalistycznego słownictwa. Chętnie popatrzę, kto się podejmie takiego wyzwania - i , co ważniejsze, czy zrobi to prawidłowo. Pozdrowienia od anglistki. :)

Gość baradana
Przetłumacz na angielski zdanie: "dbanie o prawidłowy obieg dokumentów". A może w takim razie przetłumaczysz koleżance całość? Czekam. :)

Gość translate google
Smartway telemarketing services Telephone Customer Consultant Business Responsibilities: telephone contact with the client, presentation of products, arranging business meetings, taking care of the good image of the company. 08.2010Przedsiębiorstwo Poligraficzne HP Głowaccy Implementation of designated production plan in accordance with the standards in force-I 09.2009Praktyka Professional III at the police station in Kielce Assistant Commander of the Secretariat Responsibilities: implementation of the current administration and office duties, taking care of work-truck circulation of documents, records of correspondence, handling of internal meetings, handling incoming and outgoing phone Commander

Gość oleczka1888
Ja jestem typowa germanistka, więc nie chcę popełnić gaf w tłumaczeniu. A po za tym nie chodzi mi o dokładny kontekst tego co napisałam, bo tak jak w języku niemieckim czasem trudno odnaleźć sens zdania z j. polskiego.

Gość bleee,,,,
bulka z maslem ale, ze wiele kobiet jedzie po facetach bez powodu (tutaj)I ty pewnie tez tak robisz, nie przetlumacze.

Gość bleee,,,,
bulka z maslem ale, ze wiele kobiet jedzie po facetach bez powodu (tutaj)I ty pewnie tez tak robisz, nie przetlumacze.

Gość oleczka1888
A co mnie interesują inne kobiety na tym forum ?? To ja potrzebuje pomocy choć wiem, że słowo dziękuje za bezinteresowną pomoc dziś nie ma znaczenia......

"dbanie o prawidłowy obieg dokumentów" - taking care of the proper circulation of documents albo taking care of the proper documents circulation to jest banalne :) Mogę poprawić błędy, na pewno sama nie będę tłumaczyć,mam mnóstwo swojej roboty 🖐️

Gość oleczka1888
Netelfilka to może ja postaram się po części ten tekst przetłumaczyć a Ty tylko mi posprawdzasz ???

Gość oleczka1888
---Smartway usługi telemarketingowe Telefoniczny Konsultant klienta Biznesowego Obowiązki: telefoniczny kontakt z klientem; prezentacja produktów; umawianie spotkań handlowych; dbanie o dobry wizerunek firmy---- Smartway - telemarketing services czy Call Center ???? Phone Consultant Client Business. Responsibilities: phone contact with client; presentation of product; agreeing of business meeting; taking care of good picture of the company.

Gość oleczka1888
---Przedsiębiorstwo Poligraficzne K. M. Głowaccy Realizowanie wyznaczonego planu produkcyjnego zgodnie z obowiązującymi standardami Polygraph enterprise by K. M. Głowaccy Implementation of designated production plan in accordance with the standards

Smartway - telemarketing services czy Call Center ???? --> to chyba jedno i to samo :P ale call center gorzej się kojarzy Telephone Consultant to Client Business. Responsibilities: phone contact with the client; presentation of products; arranging business meetings; taking care of the company image

Gość oleczka1888
Professional practice at the police station in Kielce III Assistant Commander of the Secretariat Responsibilities: implementation of the current administration and office duties, taking care of the proper circulation of documents , records of correspondence, handling of internal meetings, handling incoming and outgoing phone Commander

Professional practice at the III police station in Kielce Assistant in the Chief Secretariat Responsibilities: implementation of the current administrative and office duties, taking care of the proper circulation of documents , records of correspondence, handling internal meetings, incoming and outgoing phone calls to the Chief

Gość oleczka1888
I jeszcze bym prosiła o tę środkową część tekstu. Ponadto mam pytanie: piszę się Adama Mickiewicza University ?? i jak 7 LO im. kogoś tam :)

Gość university of adam mickiewicz
sie pisze

Gość oleczka1888
DZIĘKUJE