Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kithyyyyy

Jak poczuć się dobrze przy mężu

Polecane posty

Gość kithyyyyy

Z dnia na dzień coraz gorzej znoszę swoją obecność przy mężu. Czuję się nieatrakcyjnie i nie ladnie. Nie mówi mi że mu się podobam nie doradzi mi w czym mi ladnie, zawsze obojętne jest dla niego to czy w czymś wyglądam ładnie czy nie. Widzę jak patrzy na inne dziewczyny z takim pozerającym wzrokiem, na mnie patrzy litościwym. My nigdzie razem nie wychodzimy bo on zawsze pewny siebie a ja taka skromna szara myszka czuje sie przy jego boku jak nikt. Nie wiem jak się ubierać jak wyglądać by mu się podobać. Jak mu zaprezentowałam się w nowych sukienkach widziałam po jego minie taką goryczkę. Nie podobalo mu się. Powiedziałam mu że nigdy nie dorównam idealowi kobiety o jakim on marzy to on mi powiedział że ja nawet nie próbuję zrobić czegoś by mu sie podobać. Ale co ja mam zrobić. Nie mam kasy na ciuchy nie mogę pozwolić sobie na to co maja te które mu się tak podobają. Miesięcznie na siebie mogę wydać 250 zl nie więcej. nie chodze zapuszczona dbam o siebie . dla mojego męża jestem za skromna. Mam wrażenie że on mnie jakoś stłamsił, odebrał mi pewnośc siebie po to by to on lepiej się czul przy mnie. Chciałabym podobać się mojemu mężowi ale jeśi on nie zmieni swojego nastawienia do mnie ja chyba zgniję z żalu że dla niego jestem byle kim.

Gość niezła jestem
zmien go na faceta, ktorego bedzie stac żebyś rozwinela skrzydła, po prostu to zenujace oglądać się za innymi jesli nie stać go nawet na jedną

Gość taka sama głupia jak i ty
ile masz lat?

Gość ji9uj98
po cholere zenil sie ze skromna kobieta, skoro szuka kogos blyszczacego? Niech zgadne - pierzesz mu, sprzatsz i gotujesz prawda?:D

Gość Gdzie twoj honor?
Hah nie stac go na ciebie? To niech sobie poszuka takiej, co mu sie podoba a nie kucharki i sprzataczki ;(

Gość kithyyyyy
Mam 29 lat. Tak właśnie piorę gotuję sprzątam dbam o niego. I nie myślę o sobie tylko najpierw o nim. I co z tego mam.

Gość kithyyyyy
Popełnilam bląd poświęcając się dla niego pokazałam że on jest najważniejszy a ja dopiero dzies na końcu. Najgorsze jest to ze go kocham i nie chcę go zostawiać chcialabym tylko uwieżyć w siebie w soją atrakcyjność i chcialabym aby nie bolalo mnie to jak patzry na inne kobiety. Ponoć to normalny odruch który jestem w stanie zrozumieć ale jeśli facet mnie trakuję jak nikogo jest to dla mnie straszny cios.

Gość kithyyyyy
ile trzeba przeznaczyć na siebie kasy by wyglądać jak gwiazda może pójdę dorobić

Oglądanie się za innymi babami i to jeszcze przy żonie nie jest NORMALNYM odruchem !!! kiedy to w końcu zrozumiecie ? dziewczyno nie rób z siebie męczennicy ! Mężuś pali? pije piwko? ma jakieś inne drogie upodobania? to mam pomysł obetnij mu je a za pieniądze zaoszczędzone idz do kosmetyczki , na fitness albo kup sobie fajny ciuch ;)

Gość niezła jestem
to on ma na Ciebie zarobic, a jesli sie nie sprawdza, znajdz lepszego, ktorego bedzie stac żebys blyszczała

Gość Daivutte
Polecam następujące ksiązki "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy" "Kobiety które kochają za bardzo" Myślę że po ich przeczytaniu nie będziesz miała więcej pytań a całkiem sporo nowych rozwiązań starego problemu :) powodzenia|!

Gość koklki
Same problemy z tymi facetami.

Gość Jajajaj
Rowniez polecam te ksiązki!