Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panya_anya

Wielka prośba o pomoc w badaniach do pracy doktorskiej.

Polecane posty

Gość panya_anya

Witam wszystkich! Chciałabym zwrócić się z wielką prośbą do tych, którzy mogliby poświęcić 5 minut na wypełnienie ankiety potrzebnej mi do pracy doktorskiej. Ankieta jest anonimowa i skierowana do osób pracujących w firmach (NIE DOTYCZY OSÓB PRACUJĄCYCH W SZKOŁACH, URZĘDACH, ORGANIZACJACH NON-PROFIT). Będę bardzo wdzięczna za pomoc! :) https://paxonta.com/ankieta/ankieta-dotyczy-problemu-lojalnosci-pracownikow-wspolczesnych-organizacji/cId/3d5aa58b09a2bc7961b97d61c34b2995c182c8df

Gość MASTER........................
poszło

Gość dziękuję bardzo bardzo
dziekuje! Dziękuję! Mam nadzieję, że inni również się przekonają, że nie trzeba nad nią ślęczeć pół nocy ;) Jeszcze raz dzięki!

Gość jak zwykle chałka
Jeżeli pytania dotyczą mnie / sytuacji w mojej firmie, to są źle sformułowane. Jeśli dotyczą firm w Polsce w ogólności - to skąd, u licha, mam wiedzieć, jak to wygląda gdzie indziej? :O Ja wiem, że metodologia jest trudna, ale warto zrobić badanie pilotażowe, żeby tego rodzaju problemy wykluczyć, zanim się zrobi badanie na dużej próbie.

Gość przykro mi, że
nie jest tak jak powinno być. Z zasady wiem, że takich sytuacji nie da się uniknąć, biorąc pod uwagę nacisk promotora na pewne konwencje może nie zawsze słuszne. Niemniej jednak mimo krytyki, dziękuję za wypełnienie.

Gość wypelnilam, ale nie bardzo
rozumiem podkreslanie DZISIEJSZYCH CZASOW. Czym to uzaadniasz? Lojalnosc to wg mnie głownie cecha charakteru, czyli cos dzialalo i w NIEDZISIEJSZYCH czasach. Mnie bylo trudno odpowiadac na pytania, wlasnie przez to "dzisiejsze". Ankieta polegala, jak sie zorientowalam ,na wykazaniu, jak wypelniajacy rozumie lojalnoc. Zakladanie , sie jest ( albo nie jest) lojalnym tylko w okreslonych czasach juz samo przez się nie jest lojalnoscia.

Gość wypelnilam, ale nie bardzo
no i oczywicie niejasność, nie wiadomo, czy chodzi ogolnie o firme, czy o wlasną. Przez to, uwazam, wypelnilam jednak na lipę, inni chyba tez, bo nie da sie tego zrobic rzetelnie.

Gość chodziło oczywiscie
o pracę w firmie. Jeszcze raz przepraszam za niedogodności, jednak nie mogę cofnąć tej wysyłki. Następnym razem zrobię najpierw mniejszą próbę i mniej będę sugerować się sugestiami promotora :) Mimo wszystko dziękuję.

Gość wypełnione
wypełnione