Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam 14lat

Ciąża

Polecane posty

Gość kobietka11
a to przepraszam cie. wobec tego to co powyżej napisałam jest skierowane do tamtego głąba

Gość nie mam 14lat
W preejakulancie sa plemniki ale po analu zapchaly sie kupami i chyba nie daly rady sie ruszac. Zmykam z forum bo ojciec nalal pelna wanne wody, zrobil fajna piane i ide sie z nim kapac. Nie moge sie doczekac jak bedzie mnie badal swoim peryskopem.

Gość kobietka11
ale te pleniki sa żywe ale słabe. W nasieniu są jedne silne inne mniej. To jest taki jakby wyścig o skopiowanie kodu genetycznego. Te które mają silne i zdrowe geny podążają w kierunku jajeczka i ten który pierwszy dojdzie to się z komórką łączy i tworzy się zazwyczaj taka jkby powłoka która już nie doptszcza do komórki jajowej pozostałych plemników które sie nieco spóźniły. Inaczej jest w przypadku ciąży bliźniaczej jednojajowej

Gość kobietka11
a ty powyżej powinieneś już spać bo rano do przedszkola mamusia obudzi

Gość kobietka11
Jak widzicie mam wiedze ze hooy w doopee jestem taka madra i piekna ze az chodze juz tydzien w zapoconych majtkach, z przodu zolte z tylu brazowe ale jakos daje rade hehe :) jak bedzie trzeba to mi mama wylyze huehehehe

Gość anton71
a ty huju nie podpisuj się czyims pseudonimem tylko nazwij sie ufajdany kutas i faktycznie wez się za naukę. Bo jak ci twoja matka przypierdoli to kurwa faktycznie we własne gówno w ktore konia waliłeś wpadniesz a i woda ci tej brudnej mordy nie domyje

Gość nie mam 14 lat
Dzieki kobietka11 za pomoc;* Czyli nie powinniem sie niczym przejmowac :)