Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkuina26

co zrobic zeby czasami nie bolalo?DO KOBIET

Polecane posty

Gość kurkuina26

czesc jestem ze swoim facetem 2 lata jest super ale spimy ze soba dopiero od jakichs 22 dni, problem jest taki ze co 2 stosunek konczy sie u mnie lekkim bolem pochwy i czasami pieczeniem ktore utrzymuje sie do 2godz po stosunku, uzywamy zelu, glownie rano kiedy zwykle ejstem tam sucha, zel durex niebieski po zwykle sie podmywam plinem do higieny intymnej lub wieczorem uzywam chusteczek nawilzanch...akies rady??

Gość lole
po co tyle chemi?

Gość lole
normalne obiawy jak się zaczyna wspolżyć.Przejdzie.Może dlużej musisz sie podniecać? Po co tyle chemi?

Gość Lasencja... :*
masz polipa !

Gość kurkuina26
polipa?? to cyba by mnie zawsze bolalo a nie tylko jak jestem zmeczona, zaspana albo po prsotu nie mma ochoty.... a 3 tyg to malo ?? znaczy dluzej cwiczyc i bedzie lepiej?? :p

Gość ghrrrhhrr
jakiego polipa? kobieta po prostu musi być wystarczająco podniecona i nie ma problemu jeżeli Twój facet nie jest w stanie temu sprostać to radzę go zmienić.

Gość kulka83
ale dlaczego uprawiasz sex, gdy nie masz ochoty???

Gość imsohappyyyy
może masz jakąś infekcję? Mnie piekło i bolało jak ją miałam. Idź do lekarza.

Gość kurkuina26
no wlasnie mam wrazenie ze tabsy zepsuly wszytsko wczesniej robilo i sie mokro nawet po pocalunku a teraz nic jakbym byla zimna ryba odkad biore tabsy anty :/ wiec albo musze je mienic albo rzucic :/

Gość fffffffffffff2kkjj
Kochana zmien tabsy, najwyrazniej obnizyly CI libido, a nie powinno tak byc A jesli chodzi o bole podczas stosunku - wybierz sie do ginekologa, mnie tez kiedys bolalo, zrobilam badania, mialam maly zabieg, bo cos bylo nie tak i teraz jest gut;)