Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pere艂ka1.

ZANIEDBANE ZO艁TE PI臉TY A PEDICURE

Polecane posty

Go艣膰 pere艂ka1.

M贸j T呕 ma fetysz n贸g i st贸p, a ja niestety ostatnio mam z贸艂te, twarde pi臋ty. Chcia艂abym dla niego o te pi臋ty zadbac, stosowa艂am pumeks, krem ale nie pomog艂oo;/ a jesli bym posz艂a do kosmetyczki na pediure? to pomog艂o by?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ppyytannie
no jasne, 偶e tak. le膰 i to pr臋dko :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Bo chyba sama sobie z tym nie poradze;CC

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
A cena takiego zabiegu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
czy to boli? musz臋 i艣膰 bo mi powiedzia艂, 偶e sk贸ra mu si臋 dosta艂a mi臋dzy z臋by jak ostatnio flansowa艂 moje kulosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup witamin臋 a plus e
w tubce, oko艂o 2 z艂, wcieraj codzie艅 po myciu na noc, zakladja skarpetki na to.Po miesi膮cu powinna by膰 poprawa.Im cz臋艣ciej tarkujesz tym sk贸ra b臋dzie odrasta膰 szybciej i grubsza. Tarkuj pi臋ty raz na tydzien.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
podszyw 偶a艂osny, ja staram si臋 pumeksem 艣ciera膰 nask贸rek i wklepuje krem; ale to ma艂o dzia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Dopiero po miesi膮cu??? omg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kup witamin臋 a plus e
no po miesiacu zalezy od st贸p, ale bardzo to pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 babcia marija
ale oblech z ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Ostatnio mi lekarz powiedzia艂, ze mam pi臋ty tak mi臋kkie jak kora z drzewa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
A s艂uchaj ja ju偶 bym da艂a ostatnie pieni膮dze moje na te pedicure, tylko czy to jest pewne ,偶e po jednej wizycie wszystko wr贸ci do normy . Mam 25 lat.;c

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Nie podszywa膰 si臋 prosz臋, fakt troch臋 zaniedba艂am si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja robi臋 peeling z
soli i oleju ro艣linnego, potem nak艂adam t艂usty krem, skarpetki na noc i tyle, na kosmetyczki szkoda by mi by艂o kasy, ale je艣li Ty nie narzekasz na brak pieni臋dzy to skorzystaj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyczka pomo偶e
moja mama ma tzm stope cukrzycow膮,wiec musi b.dba膰 o stopy i sobie chwali. Mia艂a tak suche pi臋ty 偶e a偶 pop臋ka艂y i porobi艂y si臋 rany! Po kilku zabiegach jest ok-teraz smaruje codziennie a raz w m-cu idzie za zabieg. Ja te偶 czasem wpadam jak zaniedbam. Cena z maniciure ok 60z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Ma艂y edit : wzi臋艂am sobie nasmarowa艂am moj膮 now膮 maseczk膮 z avonu stopy na p贸艂tora godziny i da艂o efekt : ).Oczywi艣cie cud贸w si臋 nie spodziewa艂am, ale o wiele lepiej wygl膮daja stopy. Mam nadziej臋 ,偶e jako艣 za tydzie艅 ( a b臋d臋 codziennie j膮 stosowa膰) b臋da jak u niemowlka;).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdg
Mam ten sam problem. I kurcze te偶 nie ma ratunku na moje pi臋ty. Ale idzie zima wi臋c si臋 poprawi膮. Zim膮 s膮 normalne za to latem nie do zniesienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pocelfsdgdsf
a pr贸bowa艂as moczenia n贸g w ciep艂ej wodze, peelingu cukrowego? Wcieranie olejku rycynowego? W sensie domowych metod? :> polecam. S膮 r贸偶ne maseczki na stopy, poszukaj:0 Co ci szkodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pere艂ka1.
Ja by艂am latem nad morzem normalnie tak si臋 wstydzi艂am st贸p ;c A z avonu mask臋 zam贸wi艂am,jestem ju偶 z niej zadowolona;) polecam te偶 tobie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fgdg
A jaka ta maska?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karrrrrrrrolina
nawet jak p贸jdziesz do kosmetyczki i ona co艣 zrobi z Twoimi stopami, to efekt nie b臋dzie d艂ugotrwa艂y- o stopy trzeba dba膰 systematycznie w ka偶dym razie- nie zgadzajcie si臋 na 艣cinanie sk贸ry no偶ykiem, kosmetyczka powinna mie膰 frezark臋 (?), kt贸ra dzia艂a jak pumeks tylko szybciej, po no偶yku sk贸ra narasta sto razy szybciej piel臋gnuj stopy w domu, to pedicure nie b臋dzie potrzebny ja chodz臋 tylko po to, 偶eby mie膰 pi臋knie i trwale pomalowane paznokcie,(mniej wi臋cej 3x w roku robi臋 pedicure) bo kosmetyczka nie zrobi mi nic wi臋cej poza tym, co umiem sama zrobi膰 przy stopach i naprawd臋 mam bardzo zadbane

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paskacz
U mnie b贸l pi臋ty okaza艂 si臋 ostrog膮. Na szcz臋艣cie szybko z tym posz艂am do lekarza, p贸藕niej do gabinetu na S艂omczy艅skiego w Krakowie, wszystko znalaz艂am na ich stronie rehabilitacje.org. Tam mia艂am fal臋 uderzeniow膮, bo te偶 nie jestem w stanie chodzi膰 codziennie na rehabilitacj臋, a tak to raz na tydzie艅 i po serii tych zabieg贸w przesz艂o. Teraz tylko pop臋kania musz臋 si臋 pozby膰.

Udost臋pnij ten post