Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reses

Owulacja

Polecane posty

Hej dziewczyny! Pewnie zabrzmi to glupio ale juz po prostu sama nie wiem co myslec a kazdy mowi inaczej lacznie z lekarzem Chodzi mi o to jak obliczyc dni plodne, jesli cykl trwa ok 50-55 dni? Z gory dziekuje za powazne odpowiedzi

Gość zaskoczona??
Dziewczyno ty chyba nie jesteś poważna !! @ co 50 dni chcesz nazwać cyklem i jeszcze w nim szukać dni płodnych !! jak sie ma@ powyzej 32 dni to owulacja nie występuje ! Idz do lekarza na uregulowanie ,wtedy m/w w połowie cyklu miesiączkowego powinna ci wystapić owulacja ale oczywiscie sa wyjatki od reguły

Zawsze mialam okres idealnie co 28 dni i nagle cos sie zmienilo. a do tego pod koniec lipca z pewnie pryzpadkiem wyszly mi 2 kreseczki na tescie i na usg lekarz powiedzial ze cos widac :) ale niestety juz nic nie ma

Gość zaskoczona??
jeśli miałaś co 28 dni to owulacja występowac powinna około 14 dnia cyklu. Dodatkowo poznać możesz po sluzie owulację i bólu owulacyjnym

Gość używałam testera
Wystarczy, że kupisz sobie testy owulacyjne. Mogę ci też polecić mikroskop owu np afrodyta. Używałam kiedy starałam się o dziecko i ładnie pokazywała mi dni płodne

Gość było! dostałaś odpowiedzi
więc po co znów zakładasz topic Owulacji możesz być 100% pewna tylko w przypadku-jeśli potwierdzi ci ja ginekolog na podstawie usg!!! Żadne testy,wyliczanki,kalkulatory