Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 89cherry89

Jak rozgryźć faceta - nie polaka??? POMOCY!

Polecane posty

Gość 89cherry89

Witajcie! Pomocy, jak mam rozgryźć tego chłopaka??? Obecnie jestem na wakacjach w Paryżu i planuje zostać tu do końca września. Poznałam tu chłopaka - francuza. Znamy się od miesiąca. Na początku spotykaliśmy się codziennie, imprezowaliśmy razem.Za którymś razem gdy byłam wcięta a on grał na gitarze i śpiewał mi do ucha - pocałowałam go.Jak się później okazało on też tego chciał. Zaczęłam u niego sypiać od czasu do czasu - po prostu jakoś tak wyszło. Jednak nie uprawialiśmy seksu. on często mi powtarzał że bardzo lubi to że się jedynie całujemy i przytulamy a potem zasypiam w jego ramionach. Na jednej z imprez na której bylismy razem po tygodniu znajomości powiedział mi że zaczyna się zakochiwać i że chciałby żebym była jego dziewczyną. jednak po niecałych 2 tygodniach on zaczynał odzywać się coraz rzadziej jakby tracił zainteresowanie. Lecz nadal się spotykaliśmy. Trochę po ponad 2 tyg uprawialiśmy pierwszy raz seks. on twierdził że było cudowanie. dalej się widywaliśmy, czasem u niego nocowałam + seks. jednak jego zainteresowanie jakby wciąż malało, szczególnie gdy nie byliśmy razem. Teraz minął miesiąc. On odzywa się co drugi dzień. ale już nie spotykamy się tak często, mimo że ja bardzo bym chciała bo zaczęłam się angażować. wczesniej gdy mówilam mu że będę miec problem z mieszkaniem na wrzesień proponował żebym zamieszkała u niego.teraz o tym nawet nie wspomina. jak mam to wszystko rozumieć?czemu wszystko się tak zmieniło? czy coś zrobiłam nie tak czy to on może boi się zaangażować? Pomóżcie bo wariuję :'(...

Gość akura458
widocznie on nie lubi seksu. przestan z nim sypiac tylko go przytulaj, widocznie jakis po* any romantyk wiec mu wierszyki, liscie suche i inne tego typu rzecz znos. To jakis rak ? moze to gej ?

Proste- nie jest już zainteresowany Tobą, więc nie rób sobie nadziei i czym prędzej uciekaj żeby nie bylo gorzej...

Gość Francuz czy nie
nie wiele tutaj zmienia...Szybka jestes!

Gość 89cherry89
akura458 - on bardzo lubi seks. tylko że francuskie dziewczyny są strasznie szybkie i po 2 godzinach gadki idą z facetem do łóżka. i do tego on był przyzwyczajony.a tu pojawiam się ja, śpie u niego ale nie chce seksu tylko przytulania. przynajmniej na początku tak było...

Gość jestes jeszcze??
To jakis rak ? co masz kurwa do rakow, sa raki ktore pierdolo romantyzm tak jak twoj ojciec twoja matke za mlodu wiec spierdalaj

Gość akura458
no to sie dalej do niego przytulaj. brak seksu zawsze dobrze robi. a jaki to znak zodiaku?

Gość akura458
To mam do rakow, ze faceci spod tego znaku zwykle daja dupy kumplom albo im obciagaja. Naprawde, nic wiecej do nich nie mam.

Ja nie wiem nad czym tu sie jeszcze trzeba zastanawiać, facet w wyraźny sposób Cię od siebie odpycha stopniowo a Ty sie pytasz jak ogarnąć obcokrajowca, a co oni jakoś inna psychikę maja? :) o kulturę sie możesz pytać, a nie o zwykłego samca i jego instynkty

Gość ej cerise..
ty tak nie ogolniaj z Francuzkami!Po 2 godzinach!Marginesowo podrozujesz.

Gość 89cherry89
rebelrebel - to prosze wytłumacz mi co zrobiłam źle bo nie ogarniam? dlaczego nagle sytuacja się zmieniła o 180 stopni? on przestawił mnie wszytskim swoim przyjaciołom, opowiadał o mnie swoim rodzicom, rodzeństwu. zachowywał się tak jakby mu zależało. do czasu... :-/

Gość akura458
moze wyczul jakas desperacje?

Gość 89cherry89
coz takie info na temat francuzek dostalam tutaj zarowno od chlopcow jak i od dziewczyn...wiec chyba musi byc cos prawdy w tym co mowia

Już napisałam przecież, facetowi sie po prostu odmienilo, nie jest już Tobą zainteresowany, przecież to aż krzyczy z Twojej opowieści... No niestety faceci już tak maja, chwile są zaangażowani a za chwile już nie, takie prawo natury... Skoro był tak wspaniały, dlaczego już nie jest? Bo nie chce i tyle.

Gość akura458
noom najlepiej zachowac godnosc, i wycofac sie z tej sytuacji. jak mu zalezy to jeszcze do ciebie przybiegnie ale nie liczylabym na to.. a jak nie, to coz..

Gość 89cherry89
akura458 - kurcze to jest możliwe chociaż nie byłam nachalna ani się nie narzucałam. ale może w jakiś sposób mu pokazałam że za bardzo mi zależy... tylko co teraz zrobić? :-/

Wszyscy faceci, Polacy, Francuzi, Szwedzi, każdy jeden to typ łowcy, musi zdobywać, upolowac, gonić... A jak mu sie podasz na tacy to nic z tego nie będzie. Po tak krótkim okresie czasu wierzysz ze on jest tak zaangażowany i już sypie szczere propozycje, itp? Everybody lies, baby.

Gość 89cherry89
może i macie racje dziewczyny...troche szkoda ale cóż.czyli co, jak jutro się odezwie to nie odpowiadać? a jeśli będzie chciał się spotkać to też się nie spotykać?

Może będzie chciał sie jeszcze pobawić, może będzie chciał być w porządku i czasem sie spotkać, ale już pokazał o co mu chodzi, więc dla własnego dobra już nic sobie nie obiecuj...

Gość 89cherry89
trochę ciężko mi uwierzyć że faceci potrafią być tak podli, mówić takie rzeczy tylko dla zabawy. pieprzeni egoiści. ehh to teraz nie zasnę :-/

Po mojemu - już ma na oku inną, i żeby "być czystym" czeka aż się sama nim znudzisz.

Gość Francuz czy nie
Mentalnosc Francuzow jest inna niz Polakow ale ogolnie mezczyzni sa z Marsa a kobiety z Wenus ( jesli nie czytalas tej ksiazki to polecam )Wyglada, ze sie troche toba pobawil i zaczyna byc znudzony. Mam nadzieje ze bylas ostrozna majac sex z facetem z doswiadczeniami i nie nabawilas sie jakiegos syfu. Na wszelki wypadek odwiedz gina. Sorry, ze masz takie doswiadczenie, szczegolnie, ze jestes na wakachach. Ale jeszcze ci zostalo pare tygodni, baw sie dobrze i zapomnij o nim bo widocznie nie jest ciebie wart.

Gość a tu provo do potegi!
istoto,cherry,czy cokolwiek,moze przestaniesz te idiotyzmy! historia wyssana z palca...

Gość już to widzę polka nie
pcha się do wyra zagranicznemu mężczyźnie buhahah prowo na 100%

Gość 89cherry89
Ludzie! czy ja założyłam temat "czy dobrze zrobiłam idąc z francuzem do łóżka?".NIE. wiec nie proszę was o ocenę na ten temat. poszłam z nim do łóżka bo miałam na to ochotę. historia nie jest wyssana z palca - nie wiem dlaczego ktoś tak twierdzi. jeśli nie możecie doradzić mi nic sensownego na ten temat to po prostu nie piszcie nic. dziękuję!

Gość 89cherry89
nikt juz nie ma dla mnie zadnych rad? :-(