Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa Buław

zapraszam do zdania pytania kartom

Polecane posty

Gość bi polar disorder
Jak uloza sie moje finanse w ciagu najblizszych trzech miesiecy?

Gość bi polar disorder
Aleksandra mam na imie i mam 32 lata.

Aneta-ogólnie to widzę,że jesteś zadowolona z pobytu w kraju w którym jesteś ze względu na korzyści materialne,to nie tylko praca ale być może też dostajesz jakieś wsparcie w postaci zapomogi czy stypendium.Ale ogólnie to ty jesteś ogólnie na dzień dzisiejszy zmęczona szeroko pojętym życiem i zmaganiem się z trudnościami.Wiele rzeczy cię przerasta.Czy zostaniesz?Tutaj pojawią się jakieś możliwości wyboru.Według kart nie zostaniesz tam na stałe,jakiś nieoczekiwany cios cię dotknie np.wypowiedzenie umowy,co spowoduje zmiany.

Gość mangoooo
Monika 7.02.1978 czy będę w ciąży

Gość Gość
magdalena 1976.01.15 czy spelni sie nasze najwieksze marzenie?

Mieszkam tutaj z mężem i z dziećmi, oboje pracujemy. Nie dostajemy zapomogi, zwykle rodzinne, które nie jest wysokie jak na potrzeby dziecka w tym kraju. Zdecydowaliśmy zostać tutaj na stałe, ale ostatnio wróżka mi powiedziała ze za 2 lata wrócimy. Boje sie tej wiadomości, ponieważ tutaj żyje nam sie bardzo dobrze. Maz zarabia bardzo dobrze, ja rowniez nie zle. Nie chce wracać :( widzisz moze kiedy to nastąpi?

czy jest przed nami wspólna przyszłość?? kinga 31 03 1984 arek 20 05 1984 dzięki :)

Nakręcam sie, bo sie boje, nie chce wracać i narażać dzieci na zmiany. Długo pracowaliśmy na to aby mieć co mamy...

Magda 05.04.1988 Czy ludzie do których się zwróciłam pomogą mi pozyskać pieniądze na leczenie mamy? Proszę o odp

ok, czekam na odpowiedź z niecierpliwością :)

Gość Anetta ty jestes glupia czy co
ktos ci kaze wracac do Polski???????? Glupie wszystkie jak but jestescie wirzac w te bzdury :-O

Gość Gość
no ja tez sie juz nie moge doczkekac!:)

Gość to jest grzechem a tylko
kto hce cierpiec ten zadaje kartom pytanie a raczej demonom bo jak tekturowa karta może odpowiedzieć

Magdalena - u ciebie karty pokazują przyjazne otoczenie,spokój i takie poczucie bezpieczeństwa zarówno na gruncie rodzinnym i zawodowym.tutaj przy tym marzeniu pokazało mi się oczekujesz stworzenie czegoś nowego,niejako cudu,przy tym pojawiają się jakieś problemy ze zdrowiem(chciałabyś się od nich uwolnić)Czy to się spełni?Szczerze nie bardzo to widzę.Pojawiają się ograniczenia,cierpienie.Mam też kartę bezpłodności- w kontekście to o czym marzysz to myślę,że o dziecku,jednak moje karty nie pokazują szczęśliwego osiągnięcia celu.

Gość Gość
mimo wszystko dziekuje trafilas w sedno.....

Gość Gość
a czy wrozysz przez maila i czy moglabys mi powrozyc?

13.11.58r.Mam przyjaciela który mieszka za granicą.Jest polakiem.Czy jestem dla niego więcej niż przyjaciółką?

Królowo Bulaw... czekam w dalszym ciągu na Twoją wróżbę... Kinga

Kinga-zdecydowanie to ma przyszłość i to nawet bardzo dobrą.Wychodzi taki inspirująca znajomość,w jakimś sensie to takie spełnienie marzeń obopólne.Prawdopodobnie pojawi się w tej relacji dziecko.Tylko ty możesz być trochę kłótliwa,wygląda mi to tak że w tej relacji to ty nosisz spodnie;).Arek to fajny facet-opiekunczy i wrażliwy,ale czasem brak mu życiowego realizmu.