Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Królowa Buław

zapraszam do zdania pytania kartom

Polecane posty

Interesuje mnie zagadnienie nadprzewodnictwa wysokotemperaturowego powyżej temperatury zamarzania tlenku wodoru . Tak czy nie . Zenek panna, niekarany.

Interesuje mnie zagadnienie nadprzewodnictwa wysokotemperaturowego powyżej temperatury zamarzania tlenku wodoru . Tak czy nie . Zenek panna, niekarany.

Maria-pytasz kiedy ciąża,ale tak na prawdę ty jeszcze nie jesteś na nią gotowa wręcz tkwisz w poczuciu beznadziei.Ciąża będzie,ale nie już karty pokazują wykazanie się cierpliwością.W uzyskaniu ciąży będzie sporo jeszcze trzeba przejść.A kiedy już będziesz w niej,będziesz musiała leżeć i cały czas być pod stałą obserwacją np.w szpitalu.

dziękuje :) to smutne bo jednak aż taka młoda nie jestem :( żeby czekać, ale poczekam i masz racje tkwię w takim poczuciu, a tylko dlatego, że straciłam niedawno ciąże :(

Gość sdfghjvcgfcghbnkml
czemu juz nie wróysz??? smutno mi

Kinga-między wami pokazuje się teraz czas radości,spełnienia.Macie chyba szerokie grono znajomych z którymi razem przebywacie i się bawicie.Prawdopodobnie jesteście po zaręczynach.Twój partner darzy cię dojrzałą miłością,ale też karty pokazują że on ci coś musiał wybaczyć. Na ten moment on przeszedł jakąś metamorfozę,uwolnił się od czegoś z przeszłości.Co do przyszłości związku,czeka was próba,dużo wysiłku,możecie w pewnym momencie być przytłoczeni tym związkiem. Jesli pokonacie ten czas to czeka was wspólna droga już w małżeństwie. Urszula-wydaje mi się,że wasze małżeństwo to już tak na prawdę nie istnieje,karty pokazują na tą chwilę chęć spełnienia już nierealnych mrzonek.Któreś z was może też uciekać w świat niebezpiecznych używek(alkohol,leki etc.).Ja nie widzę ze strony męża uczuć,to człowiek który potrafi kontrolować emocje jest dość chłodny w swoim podejściu,do tego lubi bardzo jak wszystko idzie po jego myśli(osoba dosyć despotyczna).Nie,nie pogodzicie się.Moim zdaniem będziecie toczyć między sobą zagrywki,które nie będą prowadziły do niczego.

Gość sssdddaaaaccccczzzzzz
A nie dręczą pani demony, kiedy parasz sie tak okultyzmem?

Dziekuje Krolowa Bulaw! A czy widac jeszcze u mnie ciaze? Pozdrawiam i bede wdzieczna za odpowiedz, Kinga 28.04.1984r.

ania@ania-nie odpowiedziałam bo już miałam komplet,prosiłam o pytania od 4 osób. Zapraszam dziś 5 osób,na odp będzie trzeba poczekać.

Gość nic czyli konsekwencja
czy kiedyś przestaniesz uprawiać ten żałosny proceder? :D

czy ojciec mojego dziecka zostanie pozbawiony praw rodzicielskich? mariola11.11.1989 ojciec kamil 06.06.1984

Anna 30.08.1985 Dariusz 18.07.1983 czy bedziemy razem? jesli nie to kiedy znajde swoja druga polowke i prace?

Mariola-tak,ale nie obędzie się bez szarpaniny .Walka o dziecko będzie toczyć się nawet kosztem oszustw,manipulacji.Trzeba będzie wykazać się szybkością działania,sprytem.Nie ukrywam może być trudno.Mam wrażenie,że tutaj toczy się już wiele sporów,ale nie dlatego ,że on chce ten kontakt utrzymać(zresztą na ten moment karty pokazały ucięte relacje),tylko walczyć dla samej zasady,zrobić na przekór.

Witaj Krolowo! Jeśli nie ma zbyt wielu chętnych to chciałabym się jeszcze (bo już raz udało mi uzyskać odpowiedź na pytanie) zapytać o sprawy zawodowo-finansowe mojego mężczyzny... Arek 20. 05. 1984 Będę wdzęczna za odpowiedź! pozdrawiam Kinga

bardzo proszę o zagladnięcie w karty i odpowiedź co mówia one na temat doroty 16.04.1979 i tomasza 28.11.1983 pozdrawiam

Czy widac jeszcze u mnie ciaze? Czy bede miala jeszcze dziecko? (jesli widac kiedy i plec to bede wdzieczna za informacje). 28.04.84r. Pozdrawiam, Kinga

Gość ssssssssssssd
Czy uda mi sie pogodzic kurs na prawko i nauke w szkole? Czy zrezygnowac z matury? uda mi sie zdac mature i prawko? alicja 21.06.93

Ania-odpowiadam na 1 pytanie. Na ten moment wasza "relacja" jest pokazana w karcie iluzji,marzeń.Bardzo dużo tu podejrzeń,kłamstw.Karty widzą Darka jako mężczyznę zajętego, przy nim wychodzi trójkąt uczuciowy.Co do jego uczuć w twoją stroną to jest tobą zauroczony.Natomiast nie możesz liczyć na nic więcej co masz teraz.