Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiwi1988ldz

Przetrzymywanie dzieci w przedszkolu w brew woli rodziców!!!! Szok!

Polecane posty

wiosenna mama hahahaheheheh bardzo dziękuję za tak miłe słowa wsparcia :) nasze społeczeństwo żyje w przekonaniu że ludzie są otyli bo wpierdalają brzydko mówiąc. hmmmmmm ???? mysle że z jednym i drugim jest bardzo cięzko bo jesli ktos ma problemy metaboliczne, skłonność do tycia i td to diete ma juz na całe zycie :)

hahahahehehehja juz mam cos około 90:P bo moja waga mimo że nowa to szalej i to juz 3cia :-/ na czczo mi pokazała 91.9kg a po poudniu gdy juz jadlam piłam i td w przychodni na profesjonalnej wadze pokazało 91.6kg:P wiec napewno jest mniej niz 91:) nie wiem co z ta waga raz 92, zaraz 93 a wchodze 4ty raz to i 95 pokazuje :-/ juz nie wiem gdzie kupic wage :-/ te kupiłam w tej samej hurtowni i dupa :-/ może w sklepie medycznym?

Gość hahahaheheheh
ja mam wagę z tech=medu szklaną. kupiłam ze sklepu medycznego na allegro za 130zł i dostałam w prezencie krokomierz liczący spalane kalorie gratis...ale to już było 3lata temu, nie wiem jak teraz stoją. ona jest baaardzo dokładna, trzeba się ważyć na czczo, w samej bieliźnie, zawsze o tej samej porze, bo potrafi na wieczór pokazać nawet ok. kilograma więcej uwzględniając wypite płyny, bo ona oblicza także zawartośc wody,tkanki mięśniowej i tłuszczu w organizmie...

Gość hahahaheheheh
kiwi masz 24lata? dasz radę, zwalisz te kilogramy, jesteś młoda i masz przede wszystkim chęci i tego się trzymaj, dieta,ćwiczenia,może jakieś suplementy? byłaś u dietetyka? może by Ci rozpisał jakąś dietę indywidualną? możesz też łykać jakieś silne spalacze i ćwiczyć przy tym intensywnie jeśli masz mocne serce...ile w ogóle ważyłaś przed ciążą? czemu tyle przytyłaś? hormony,predyspozycje genetyczne czy objadanie się? miałaś kiedyś problemy z wagą czy tylko ciąża tak wpłynęła na nią?

Gość oj tammmm
nie waga jest ważna tylko cm i odbicie w lutrze.

Gość a ja trzymam kciuki za Ciebie
kiwi1988ldz bo jestes wspaniałą kobietą a waga... powoli i to sie unormuje, zeby te hieny i żmije miały chociaz troche rozumu to by nie kłapały jezorami na darmo ale co im pozostało tylko szumu narobić i tyle bo jak ktos mądry to i miło porozmawiac a z takimi...zdawało mi sie ze ludzie mają jeden więcej zwój mózgowy od kur zeby nie ssrraaćć na podwórko ale chyba sie myliłam w niektórych przypadkach

Gość hahahaheheheh
no pewnie! kiwi i inne grubsze dziewczyny, nie przejmujcie się! nie ma czym, przecież te kafeteryjne zyebane trolle nie mają swojego życia to muszą się tutaj interesować,popisywać i dosrywać. prymitywne frustratki...szkoda mi takich ludzi, ale co, nudzą się, więc trzeba pośmiać się i poublizać na kafeterii, a ja szczerze mówią leję na takie coś:D mam gdzieś opinię kretynek, które mnie nawet na oczy nie widziały

Gość hahahaheheheh
szczerze mówiąc*

hahahaheheheh ojej dużo tych pytań heh ... jak o dziecko byłam przy kości , mam tendencje do Tycia do tego w ciązy tyje jak głupia w jednej i drugiej, zatrzymywała mi sie owda strasznie puchłam w pierwszej ciązy leżałam cała ciaże na lekach na podtrzymanie. Jestem pod opieka lekarza od zaburzeń metabolicznych i dietetyka, po wywiadzie i badaniach Pani doktor stwierdziła że to też geny, słaba przemiana materi i szczerze mówiąc nie świadomość tego co jadłam td. Żadnych tabletek i wspomagaczy nie biorę, jeśli sama nic nie zrobie to tabletki za mnie tego nie zrobią, szkoda mojego żołądka, zdrowia i pieniedzy na te główna. Staram się ćwiczyć i mieć duzo ruchu, dzis łaziłam ponad 4 godziny a to butów szukałam a to to a to tamto byle chodzić, po kolacji poszłam do biedronki aby tylko miec ruch mimo że nic nie potrzebowałam ale aby pójść, biegam tez po schodach na klatce staram sie jak moge.

a ja trzymam kciuki za Ciebie hahahaheheheh Jeszcze raz bardzo dziękuję za miłe słowa:) wiem że mi sie uda:) Zasada jest prosta:) nikt kto mnie nie zna nie jest w stanie mnie obraźic :) jak by mi cos powiedzieli ludzie którzy mnie znają może by mnie to dotkneło ale nie obcy zdesperowani internauci:)

Gość hahahaheheheh
to dobrze, że jesteś pod nadzorem specjalistów. trzymam kciuki, dasz radę, dieta i ruch to podstawa..to ile jesteś już po drugiej ciąży...spadłaś 10kg, jeszcze 30 powiadasz?:)

hahahaheheheh 2 miesiace :) 3 tyg starałam sie o pokarm dla maluszka a że nie wyszło to juz potem ruszyłam pełna pompą :) ograniczyłam wszystko co sie dało:)

Gość hahahaheheheh
no to świeża sprawa. w takim razie życzę powodzenia! dla podpory powiem Ci, że osobiście znam dziewczynę młodszą od Ciebie, która ważyła 90kg i schudła w 5miesięcy 35 pod nadzorem dietetyka. teraz jest super laska:D ma setki komentarzy na facebooku, ludzie niedowierzają,pozytywnie zazdroszczą i są pełni podziwu:)

Gość mam ten sam
problem..w pierwszej ciazy przytylam 27kg,10 spadlo zaraz po porodzie,w rok schudlam 17,ale diete ustalalam sobie sama i moze dlatego efekty byly po dlugim czasie w drugiej ciazy przytylam 24.teraz jestem pod opieka dietetyka od maja i schudlam 10.5. Do wagi sprzed ciaz brakuje mi jeszcze 8.5,a do tego co bym bardzo chciala to jeszcze 13.5 (wtedy bede wazyc tyle,ile wazylam jak poznalam mojego meza ;P)

Gość mam ten sam
no ja nie sadze,zebym przytyla przez mojego "chlopa",sadze,ze gdyby nie on i jego wsparcie,to bym nie schudla,a tak robie to tez dla niego,bo nie zenil sie z kobieta z nadwaga..sama tez na siebie patrzec nie moge dodam,ze cala druga ciaze bylam pod opieka dietetyka i bidak juz rece rozkladal,bo czego bym nie jadla,to waga i tak szalala najlepsze,ze do 27 tyg mialam 6 kg na plusie..a potem jak poszlooooooo

Gość kiwi dalej ci to dziecko
przetrzymuja w przedszkolu?????

Gość przestn,kto by z takim babskie
m sie uzeral calymi dniami..... Kobieta nie ma w sobie za grosz pokory.... Nawet pewnie nie wie co to takiego pokora. Matki najwazniejsze,dzieci najwazniejsze a za pare lat beda sobie lby na ulicach wykrecac.... Dam sobie glowe uciac ,ze gdyby tak pogadac z dyrektorka,i innymi matkami(ktore pewnie nie staly w tak licznym 30-osobowym gronie -pod przedszkolem o 14.45 to wyszlaby z tego calkiem inna bajka:D to jest tylko opowiesc zakompleksionej autorki ,ktora swoje slabosci zaglusza mieszaniem z blotem innych ludzi.... Tyle w temacie.