Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona twarza

wy też tak macie że jak nałożycie maseczkę, to widać...

Polecane posty

Gość zielona twarza

jak już zaschnie, to widać kropki tam gdzie macie wągry? ja mam ich mnóstwo i nie jestem w stanie ich się pozbyć, co ta maska daje że widać je przez nią, a po zmyciu jej one dalej są :o ma ktoś sprawdzony sposób na wągry? strasznie szpecą mi nos, brodę i policzki :( a jak wyciskam to później są ślady :(

Gość SamaJa2
Hah też tak mamy :)

Gość MillyOne
A może po maseczce nałóż maść cynkową? Ja też mam wągry i po masce z zielonej glinki (która dobrze działa u mnie na rozszerzone pory) smaruję sobie wypryski maścią cynkową. Najgorzej, że lato się kończy, a u mnie zawsze wtedy to cholerstwo wyskakuje :( ;(

Gość zielona twarza
hmm musiałabym najpierw kupić. ale ona chyba wysusza, co? a ja i tak mam suchą skórę, że zrywam płatami :( nawet nawilżające nic nie pomagają, a czuję że od nich więcej się robi zaskórników

Gość Aune:D
momy;) pocieraj mocno palcem to część tych wągrów zejdzie:P a i wcześniej paznokcie obetnij żebyś się mocno gdzieś nie podrapała:P powodzenia

Gość o rany julek
idz do kosmetyczki na czyszenie

na takie pootwierane pory dobrą opcją jest maseczka z miodu i mąki, do tego kilka kropel z cytryny i to nakładasz na twarz na jakieś pół godziny, potem zmywasz wodą. tylko uwaga - na drugi dzień całe sebum wyłazi na wierzch!