Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka199191

Potrzebuje Pomocy :(

Polecane posty

Gość Karolinka199191
a pudełko starcza na min miesiac poniewaz podkreslim tylko rzesy i troszke pudru.Nie ma ukrytych kosztów zadnych wiem bo jestem tam od maja/ czerwca i nic bez uzbierania mi nie przysłali.

Gość Karolinka199191
Mam na wszystko (tanie) oprocz kosmetykow ktore badz co badz jak ide do pracy czy szkoly sa mi potrzebne. Moze pracowalas gdzies indziej ale brodnica to bardzo male miasto i osoby ktore sie ucza nie maja szans na inna prace.

Gość Karolinka199191
Dlaczego ludzie mnie obrazaja kto chce poprostu sie zarejestruje kto nie chce to nie czy ja kogos zmuszam ? to forum opisalam tylko moj problem a wy mieszacie mnie z błotem ze mam do burdelu isc.. :(

Więc ja bym zmieniła miasto. Byłam kiedyś w bardzo złej sytuacji i jestem z zadupia ale postanowiłam to zmienić. bywało że spałam po 2 godz, ale jak się nei chce nic zmienić to się tkwi w martwym pkc. Czekaj, ąz ktoć w Macu zacznie mówić do Ciebie Pani kierowniczko. Nadal twierdzę że tusz i puder to gadżet mało ważny. No nie istotne, autorko tematu- osoby odpowiadające i ty mają inne punkty widzenia nie do pogodzenia. KTOŚ CHCE CI KUPIĆ CHEMIĘ DO DOMU A TY ODMAWIASZ, TYMCZASEM BYŚ ZAOSZCZĘDZIŁA NA TE SWOJE KOSMETYKI. dLA MNIE TO ZWYKŁE NACIĄGANIE, JUŻ NIE JESTEM ZAINTERESOWANA POMOCĄ PO KILKU ODMOWACH

Gość Karolinka199191
nie moge zmienic miasta bo tu sie ucze mieszkam z babcia a gdzie mialabym jechac gdzie bym mieszkała rzucilabym prace i za co bym wynajela mieszkanie. Jak skoncze szkole bo to ostatni rok zainteresuje sie praca i zmiana miasta a moze nawet akademikiem i studiami. Marzy mi sie poznan :)

Gość Ania Gr.
21 lat to możesz pracować leniu patentowany, nierobie i pasożycie !!!!! każdy cięzko pracuje na chleb a ty wołasz datków ja się wyprowadziłam z domu jak miałam 20 lat i pracowalam bidoto bezrozumna , tępaku, lezeć i wołac to każdy potrafi dwie lewe rączki sie ma ? leniu ?????

Gość Karolinka199191
Nie rozumiesz ze pracuje!!!!!!!!!! nie zbieram datkow tylko prosze o klikniecie w 1 link czy to takie trudne do zrozumienia. Widze ze l;udzie potrafia tylko obrazac io sobie myslec. Z gfory dziekuje osoba ktore pomogły.

to sama możesz podawać fikcyjne dane w ten sposób uzbierasz na kilka paczek i nie musisz podawać adresu jak nie chcesz, paczkę można odbierać w paczkomatach jest ich teraz pełno jedyne co zostanie ci przekonanie innych że naprawdę potrzebujesz widać że mimo tego co cie spotkało świetnie organizujesz sobie życie, mam nadzieję że po studiach twoja zaradność przełoży się na świetną pracę i będzie cię stać na wszystko czego będziesz chciała

Gość berynka
Ja ogarne ale wieczorem

Gość Karolinka199191
niestety sama nie moge bo probowalam i nie przyznawalo mi gwiazdek moze to przez nr ip. u mnie chyba nie ma paczkomatow Jak to da sie zrobic?

Gość Karolinka199191
Berynka- bardzo dziekuje :)

Gość Karolinka199191
up up up !!