Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka199191

Potrzebuje Pomocy :(

Polecane posty

Gość Karolinka199191

Witam Mam na imie Karolina i mam 21 lat utrzymuje sie sama poniewaz pochodze z tzw patologicznej rodziny.Ledwo wiaze koniec z koncem i nie stac mnie nawet na najpotrzebniejsze rzeczy.. Nie chce prosic Was o pieniadze bo tu nie o to chodzi. Bardzo chciałabym poprosic Was zebyscie weszli na podana strone : http://shinybox.pl/?ref=c889967 i sie zarejestrowali dzieki kilkunastu osoba dostane kosmetyki ktore starcza mi na długo.. Korzystam takze z opieki ale 50zl/miesiac nie wystarczy mi na ich zakup.Ludzie wykazcie troche serca i pomozcie. to nic nie kosztuje . Bardzo dziekuje. Karolina

Gość 4erfd3
sorry ale nie wierzę w to

Gość Karolinka199191
Kupuje jedzenie, rzczy codziennego uzytku najtansze ale nie chce wygladac jak zupełne dno gdzie nie stac mnie nawet na głupi tusz.. Wiec staram sie ile moge znajduje strony w internecie gdzie sa jakies probki (podpasek tamponow zeli kremów) wszystko zebym jakos zyła.. chociaz na minimalnym poziomie

Gość Karolinka199191
Nie chce zebyscie wierzyli. To nic nie kosztuje a dla mnie to bardzo wiele znaczy..

Gość Karolinka199191
Nie prosze was o pieniadze. Nie mam za duzo znajomych i fb jak wszyscy nie moge wkleic tego gdzie indziej dlatego szperam po forach moze tutaj znajdzie sie ktos dobry. Nie wiem jak mam udowodnic ze nie kłamie :(

Gość Karolinka199191
Nie prosze was o pieniadze. Nie mam za duzo znajomych i fb jak wszyscy nie moge wkleic tego gdzie indziej dlatego szperam po forach moze tutaj znajdzie sie ktos dobry. Nie wiem jak mam udowodnic ze nie kłamie :(

Gość Karolinka199191
kurcze a myslalam ze znajde tu choc kilka osob ktore poprostu wejda zarejestruja sie w 3 min i mi pomogą.. Dlaczego ludzie w tych czasach stali sie tacy oschli, obojetni na wszystko i egoistyczni. Ja staram sie pomagac czlowiekowi drugiemu jak moge a w zamian klepie tylko biede.Na forum moge sie otworzyc bo jestem anonimowa , normalnie wstydze sie jak zyje..

Gość hehehehehe.
live is brutal heh.;)

Gość Karolinka199191
:(

Gość Zacznij dawac dupy
za pieniadze, bedziesz lepiej wygladac :)

Gość Karolinka199191
jestem z Brodnicy - kujawsko pom pracuje tymczasowo w mc donaldzie ale wykancza mnie to. Jednak nie mam innego wyjscia. Nie bede dawac dupy bo sie szanuje jeszcze tak nisko nie upadłam.Wystarczy mi to upokorzenie ze musze prosic innych ludzi o pomoc :(

Gość Zacznij dawac dupy
Wejdz sobie na roksa.pl lub odloty.pl i poszukaj pracy na prywatce lub w agencji lub daj ogloszenie, ze szukasz sponsora na eamore.com.pl. Pomoglam ci :)

Gość Karolinka199191
Nie prosiłam o pomoc w szukaniu pracy tylko w innej dziedzinie.. Wiec Dziekuje za pomoc ale nie skorzystam

Jakie kosmetyki i chemia są Ci potrzebne? Sama mam bardzo mało ale wiem jak to było kiedyś, kiedy nie miałam nawet na głupi szampon.

Gość Zacznij dawac dupy
Jakbys spotykala sie z panami za kase to nie musialabys sie upokarzac proszeniem o pierdoly ;) to co tam chcesz mialabys x 10

Gość Karolinka199191
sory ale ucze sie i tak chodze jak wywłoka w starych ciuchach jak mam wolny czas to kombinuje Ja nikogo nie obrazam.I nie wmawiaj mi ze jesli mialabys jakies jedzenie w miare skromne mieszkanie to nie chcialabys zadbac w jakis sposob o siebie biedni ludzie nie zawsze chca tak wygladac :(

Gość Karolinka199191
Potrzebuje poprostu jakiegos tuszu kredki minimalnej ilosci rzeby tylko delikatnie zadbac bo to wszystko co moge teraz zrobic. Nie chce od was kasy ani rzeczy zebyscie mi wysyłali bo nie jestem żebraczka jednak Bardzo dziekuje za taka chec pomocy. Jesli dostane kosmetyki z powyzszej strony starcza mi one na bardzo długi czas.

Przeczytałam regulamin... niestety jest tamn mały haczyk moje drogie Panie.... Zostało dokładnie napisane, że "Każdego miesiąca do wszystkich chętnych Pań, które dołączą do klubu "xxx" będzie dostarczane pięknie zapakowane pudełko z.... ". Dodatkowo jest informacja że jeżeli będzie uzbierane 100 gwiazek "gdy uzbierają ich 100 odbiorą darmowy Shi...Box" Wynika z tego jasno i logicznie, że pudełko będzie darmowe w momencie kiedy się uzbiera 100 gwiazdek. W regulaminie jest napisane tylko o dostarczaniu paczki co miesiąc..... więc tutaj może być różnie. Nie jest napisane że bezpłatnie więc równie dobrze może być dostarczana za opłatą pocztową albo będziecie płacić za te miniaturki..... Ten regulamin to śmiech na sali.... jest tak napisany aby sobie zrobić za przeproszeniem dupochron..... Zastanówcie się.... ---------- Dopisano o 01:06 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- Co do sprzednia danych - owszem jest napisane równiez w momencie rejestracji ze wyrażacie zgodę na przekazywanie danych innym podmiotom! Poza tym są dwa wyjścia- albo sprzedają dane albo zbierają ilość 100 000 kobietek, które później będą płacić za badziew..... Myślę, że bardziej będzie im się opłacać ta druga wersja...przeliczcie chociażby najmniejszą kwotę przez ilość użytkowniczek i to co miesiąc... To znalazłam na temat tej str, budzi wiele podejrzeń. Dlaczego nie chesz zmienić pracy jeśli na nic cię nie stać a ktoś chce pomóc? Ja jestem gotowa jakoś pomóc, ale nie odpowiadasz a zsama zaczynasz budzić podejrzenia

Gość Karolinka199191
Na codzien uzywam szamponu z pokrzywy za jakies 3-4 zł starcza mi na miesiac plus mydło. Na wiecej mnie nie stac bo wole nie chodzic głodna i w miare czysta a nie stawiac na jedno. Jak ktos wyzej napisal ze sie nie mysli o malowaniu...w takiej sytuacji

Więc jesteś niewiarygodna, bo tam się dostaje miniaturki, nie wiem na jak długo mogą one starczyć. Jak się nie ma pieniędzy nie myśli się o tuszu i kredkach tylko art. pierwszej potrzeby jak proszki do prania, żele pod prysznic szampony etc- a tak mogłam pomóc.

"ja widze jeszcze jeden haczyk, jest podkreslone ze właściciel zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu. "Użytkownik Serwisu powinien systematycznie sprawdzać czy do treści niniejszego Regulaminu zostały wprowadzone zmiany. Jeżeli Użytkownik nie wyraża zgody na zmiany w Regulaminie, powinien natychmiast poinformować o tym Właściciela". Jednym słowem sprawdzaj codziennie czy przypadkiem nic sie nie zmienilo ani nie ma zadnych np opłat. A kto normalny codziennie sprawdza regulamin? Niekazdy ma mozliosc, wiekszosc zapomina. " KOLEJNA OPINIA

Gość Karolinka199191
Masle sprostowanie paczka nie jest dostarczana co miesiac jesli nie uzbiera sie tych 100 gwiazdek nie płaci sie za to nic jestem na 100 % przekonana bo jedna z moich znajomych dostała takie pudełko dopiero po uzbieraniu i zupełnie za darmo.

Gość igusia, igusia
Ewentualnie bym się zarejestrowała i kliknęła jakby nagrodą był słownik ortograficzny a nie kosmetyki

tylko tym samym my stajemy się użytkowniczkami i posiadaczkami tego "cudownego pudełka" tylko po co? dostałaś jedno na ile to starcza? fajnie pomagać ale czasami są tego konsekwencje każdy ma w domu niepotrzebną stertę kosmetyków i ciuchów które już nie używa bo "dostał nie to co mu pasuje" albo "kupił w promocji ale to nie to co chciał" może w ten sposób na forum zdobędziesz coś czego ludzie chętnie by się pozbyli my tak wymieniamy się w pracy, jedne przynoszą ciuchy, ciuszki dla dzieci inne kosmetyki taki "handel" wymienny :) polecam

Gość Karolinka199191
Zawsze mozna podac inne dane . Jesli nie chce sie z tego korzystac. Nikogo nie nakłaniam na siłe wiec jak ktos bedzie dobry to pomoze. Na szampon i proszek (łacznie ok 7 zł ) miesiac mnie stac. Ale niestety nie stac mnie na kredki tusze krem w cenie (łącznie min 40zł) miesiac . Nie zmienie pracy bo sie ucze a mc donald dopasowuje godziny pracy. Jesli pracowalabym gdzie indziej tylko w weekendy to z głodu bym chyba umarła

Ja w to nie wierzę już, na forach nie wypowiedziała się żadna osoba która dostała paczkę, no nie istotne, ale ja bym się nie rejestrowała bo myślę że są w tym ukryte koszty prędzej czy później. Jak mówiłam mogę pomóc w art. pierwszej potrzeby, jeśli jesteś chętna nap na maila kiziamiziaaa1988@o2.pl

Gość Karolinka199191
Nie rozumiecie ,ze tego pudelka nie wysyłaja jak sie tych gwiazdek n ie uzbiera. Jakby tak bylo to nie bylabym w stanie tego opłacic . Nie chce niestety obcym ludziom podawac swojego adresu bo poprostusie wstydze .

Gość Idz do burdelu
Szmaciaro.

Bzdura, wiele innych miejsc jest elastycznych, ja pracowałam studiując dwa kierunki. No jak uważasz. Ale osoby potrzebującej tuszu do rzęs nie uważam za prawdziwie potrzebującą, bo jest multum rodzin w których matka nie ma w czym uprać ubrań swoich dzieci do szkoły.