Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jaki macie stosunek do aborcji?

Polecane posty

Gość szkoda, że ciebie nie usunęli
zyebie 🖐️

Gość ble ble powieś się
:O

Gość coner
to osobista sprawa kobiety i lekarza wykonującego zabieg to są ich ew wyrzuty sumienia

To zwykłe morderstwo. I lekarz i kobieta powinni mieć za to karę jak za zaplanowane morderstwo.

Gość zejdi
jestem ZA

dla mnie seks nie jest dla zabawy jak sie go urawia to trzeba miec swiadomosc ze z tego moze byc dziecko a jak ktos jest odpowiedzialny to uzywa rezerwatyw albo kobiety pigulek tyle

Gość dziwne jakieś
lepsza aborcja niż śliski kocyk

Gość __oo__
@dziwne jakieś Żadna różnica.....

Gość Brawa dla otulonej_snem
Trafiła w sedno! Też jestem jak najbardziej ZA aborcją, to decyzja każdej kobiety i powinna mieć prawo przerwania ciąży!

Jakby dokonała aborcji, to i tak by zabiła dziecko. To samo. "gdyby znana mi osoba dokonała, nic bym nie zrobiła po fakcie, przytuliłabym tlyko " Ja bym jej napisał scyzorykiem na samochodzie i na drzwiach od mieszkania, że to właśnośc morderczyni dzieci.

Ale jesteście pojebani. Zero szacunku dla ludzkiego życia! Przypadki Waśniewskiej są pojedyncze, większość niechcianych dzieci ma normalny dom. Kto z nas nie był z przypadku? Chyba wiekszość.

Gość Efnddudhdhd
"Zero szacunku dla ludzkiego życia" jak tak cię czytam student, to jestem za ustawowym wybijaniem idiotów 🖐️

Gość ja jestem za aborcją
uważam, że każda kobieta powinna mieć prawo wyboru, popieram aborcję i to zdecydowanie żaden środek antykoncepcyjny nie daje 100 % ochrony przed niechcianą ciążą, kobieta odpowiedzialna czy nie, dopóki się nie wysterylizuje naraża się na wpadkę, trudno aby z tego powodu rezygnować ze współżycia, dlatego dozwolone powinno być wyjście awaryjne czyli aborcja

Gość jestem za za za
Ale ty jesteś zjebanym zjebem, szkoda że ciebie nie wyskrobali! Mas zryty mózg. Oczywiście że ZA aborcją! To osobista sprawa. To kobieta bedzie potem karmić i wychowywać, nie ty ani nie państwo. Giń tępaku.

w Chinach usowa się wysokie ciąże, np. dokonuje się cesarek w 7 miesiącu. W sumie dzieci w łonie matki zabija się w kazdym wieku. Bo aborcja to aborcja. I tylko dyskutowac mozna do kiedy powinna byc zezwolona. Obawiala bym się ze jesli pozwoli się wszystkim ( czyt. na życzenie, a nie ze wzgl. na wade, gwalt ,zagrozenie zdrowia i zycia) usowac ciąze, to spadnie wartosc zycia. Wartosc zycia w Chinach jest cholernie niska, tam umierające dziecko na ulicy jeszcze auto 2 razy przejedzie i nikt nie zareaguje. Doslownie. Znam osobiscie 2 kobiety ktore usunely zdrową ciąże. zadna nie żałuje. Ale nie wiem jak im sie zyje ze swiadomoscia ze dziecko ktore maja teraz- nie jest ich pierwszym.

Gość __oo__
@fubu Idź pogadaj z lwem że mięsko jest fuj.... Jak ci się uda przekonać lwa do żarcia trawy, to zaproponuj lwicy aborcję..........

Gość __oo__
jestem zjebem

Gość a ja sądze że
ja uwazam ze powiniem byc podział na ludzi ktorzy moga miec dzieci a ktorzy nie mogą zabronione powinno byc rodzicielstwo dla rodzin patologicznych, alkoholików itp, także dla ludzi chorych po co sprowadzac istoty na ten swiat? tylko bo to by zylo sie im dobrze a jak maja cierpiec to lepiej zeby ich nie bylo mozecie pisac ze jestem okropna ale tak wlasnie sądze

Gość __oo__
@a ja sądze że No to OK rozumiem, sterylizacje popieram, część ludzi jest tak głupia ze nie naddaje się do wychowywania dzieci... @fubu tekst w stylu "jestem zj**em" jest mało inteligentny.