Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzoana

moda slubna- sewuar wiwiuar

Polecane posty

Witam, dzis kolejna lekcja z cyklu jak sie nie ubierac, ale tym razem przyjrzymy sie dokladnie modzie slubnej. Ocenimy zarowno panny mlode jak I gosci weselnych. jest kilka rzeczy, ktore chcialabym wytknac w/w osobom.

Panny mlode SAMEGO wygladu czy kroju suknie nie bede oceniac, bo gusta sa rozne, a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje. W zwiazku z tym porusze kwestie dodatkow, bo czasami, az krew mnie zalewa jak widze co te biale damy z siebie robia. BOLERKA I tu nie jestem w stanie zrozumiec po co. No po kiego gwinta drogia panny przywdziewacie te obciachowe wdzianka z pseudo satyny, albo dziane na drutach przez prababcie swojego dziadka? Do czego to wam sluzy? Ja rozumiem, ze przed ksiedzem nie chcecie wyjsc na prostytytki I ze musicie, ale czy do cholery ciezko jest zarzucic welon na ramiona?

REKAZICE przeciez to sie w sredniowieczu nosilo, ale na litsc boska nie teraz! Toz to obciach taki ze uuu. ODZIANIE GLOWY idzie taka ksiezniczka do oltarrza a na glowie: welon, korona I jeszcze jakis kwiat upiety...? Co to ma byc?? Jeszcze beret pozycz od babci, bo miejsce zostalo, albo lancuch krowi se uwlecz na szyje.

Gość kkkiiikkkaaa
Długie suknie też nosiło się w średniowieczu, a to chyba nie powód, dla którego trzeba z nich zrezygnować? Ja uważam, że rękawice są bardzo ładne, kwestia gustu.

I wlasnie widac, ze jestes jedna z tych choinek co lubia blyszczec jak szmaragd, tyle, ze efekt jest zupelnie inny. Wiocha, wiesniactwo I porazka.

Dlugosc sukni ja jeszcze rozumiem jak dziewczyna wysoka, zgrabne I dlugie nogi to moze sobie pozwolic na krotka z przodu I dluga z tylu. Ale jak widze jakiegos skrzata co zaklada krotka mini z przodu, gdzie widac jej tylko 20 cm nog, bo sa tak krotkie to nie wierze wlasnym oczom, ze na wlasne zyczenie mozna sie tak oszpecic. Albo ta istota nie ma mozgu, albo lustra. A do tego jeszcze kozaczki z koronki I z czubem hahahahaha litosci

Gość boszszszszszsz przeciez
mowi sie "sawuar wiwr" :D :D :D rece opadają czasem :O :O :O

Gość kkkiiikkkaaa
A skąd ten pomysł, że lubię cekiny i błyskotki? Bo wyobraź sobie, ze nie lubię, preferuję raczej taki styl: http://www.google.pl/imgres?q=r%C4%99kawiczki+%C5%9Blubne&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1280&bih=933&tbm=isch&tbnid=84MzpsvmKxwh3M:&imgrefurl=http://slubowisko.pl/forum/galerie-slubne/rekawiczki-slubne-galeria,37615/page:4&imgurl=http://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/26948556_1_.jpg&w=514&h=720&ei=ExZHUN_PIoSi4gS65YHYDA&zoom=1&iact=rc&dur=125&sig=101696491545858531869&page=1&tbnh=177&tbnw=120&start=0&ndsp=29&ved=1t:429,r:22,s:0,i:207&tx=61&ty=106

Gość coś
A jakie zarzuty przytoczylabys gościom weselnym? :-D Z tymi odnośnie białych księżniczek, zgadzam się z Tobą :-D

I juz sie znalazly czepialskie. Pewnie masz slub I ubierzesz sie tak jak te w moich opisach chachacha wiesniactwo I patologia.

Gość kkkiiikkkaaa
Nie masz większych problemów?

dzoana - odezwala sie ta co nawet prawidlowo nazwy S-V napisac ani wymowic nie poprawi :O

Klika ty mowisz powaznie z ta rekawica? Nie wierze, ze mozna sie tak swiadomie oszpecic. Nie, ty sobie jaja ze mnie robisz. a co do gosci weselnych to juz do nich przechodze.

Gość kkkiiikkkaaa
No te akurat są średnie, wkleiłam pierwsze lepsze zdjęcie, zeby zobrazować styl, jaki mi się podoba. Sukienka jest bardzo ładna, rękawiczki założyłabym do niej na pewno, ale zupełnie inny fason.

Wlasnie nie mam wiekszych problemow I chce polikwidowac te modowe wpadki, zeby zadna z Was wiecej nie popelnila takiego paf paf. bosz sluchaj kolezanko jak chcesz nauczac innych do do szkoly poszla.

Zande rekawice nie sa ladne, zrozum ze to najwiekszy obciach jaki moze byc!

Gość kkkiiikkkaaa
Nie, to nie jest obciach. To, ze ty uważasz, że coś jest niemodne lub obciachowe wcale nie oznacza, ze tak myśli większość. Zresztą błędy stylistyczne też są obciachowe;P

paf paf :D :D :D Ty tak na SERIO??????!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja PER-DOLE :D :D :D :D

Goscie weselni- baby najwiekszym paf paf jest wtedy, gdy kobieta jako gosc zaklada biala lub czarna sukienke. Biala jest zarezerwowana tylko I wylacznie dla Panny mlodej, zapamietajcie to wreszcie! A czarna na pogrzeb, a nie na taka huczna impreze. Zakladajac ja pokazujecie pannie mlodej, ze macie ja gleboko w dupie, a to oznacza zero szacunku.

mowi się savuar viv :O jak już.... Moda ślubna??? Jedyny problem wierzcie mi, to jak jakaś dziewczyna założy za krotką kiecunie, albo ubierze się jak by z rury zeszła. Wszystko inne dozwolone.

Gość luska z liverpoolu
kolejna horodynska. Zero klasy i gustu

faux pas się pisze :D A nie PAF PAF :D :D :D :D samozwancza znawczyni mody :D :D :D :D :D :D :D :O :O :O :O :O :O :O :O

Po pierwsze primo kliko to gdzie Ty widzisz blad stylistyczny? Wskaz jeden, a bedzie. De rza wu. Staram sie pisac bezblednie I czytelnie. boszz nie jaja sobie robie, oczywiscie, ze powaznie. Chce zeby do Was dotarlo to, ze robicie z siebie wiesniary ubierajac sie tak jak wyzej. Acha I to nie jest tylko moje zdanie tylko wielu osob.

nie tylko twoje zdanie? wielu osob? nie wierze ze są jeszcze takie ..... na swiecie jak Ty :D :O :D

Ja nie pisze jak sie pisze, tylko jak sie mowi. smierc- kolejna kreatura mody co zna sie na tym jak zawadzki na mydle. No komets. luska, rozumiem, ze to komplement? Zauwaz, ze horodynska to jedna z bardziej znanych kreatur mody, takze nie porownalas mnie do byle kogo.

Gość kkkiiikkkaaa
no ale czyta się "fo pa" i "sawuar viv"...:o