Gość simaaa Napisano Wrzesień 6, 2012 Nataliee.. idz idz..raz ze bedziesz miec skladki placone a dwa moze zasilek? nie namawiam ale trzeba dbac o przyszlosc-kazda przerwa to lipa prawde mowiac. powodzenia zycze.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość simaaa Napisano Wrzesień 6, 2012 no to jutro tu wejdz i powiedz co zalatwilas? ja w razie co pomoge.........znam ten temat dosyc.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliee 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 Wejdę i mam nadzieję, że z dobrymi informacjami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ikhouwvanjouw Napisano Wrzesień 6, 2012 Dzieki Natalie! Zrobilam blad w poprzednim wpisie. Mialo byc zaimki dzierzawcze :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zgadzam sie z b.e.a.t.a. Napisano Wrzesień 7, 2012 Ja zdawalam IELTS rok po przyjezdzie bo chcialam miec poziom jezyka do studiow i ten egzamin byl wymagany. Zdalam na 7 albo 7.5 wiec nie najgorzej, nie pamietam juz. Ostatni kontakt z jezykiem ang. mialam 5 lat przed wyjazdem do UK :) Ale gramatyki dobrze sie kiedys nauczylam wiec tylko nabywanie nowego slownictwa i mowienie,mowienie,mowienie. Praca tylko i wylacznie wsrod Brytyjczykow. To bardzo wiele daje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxvanity Napisano Wrzesień 7, 2012 A jak już się chwalimy to powiem że po 3ech latach nauki angielskiego zdalam IELTS na 8 :) to wysoko, najwyższa ocena to 9 o ile sie nie mylę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach