Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crowbar

Topic dla zmetalizowanych.Sa tu tacy?

Polecane posty

Gość Cecylia Galerani
ktoś jeszcze słucha tego goowna? ludzie mamy XIX wiek :O

Gość maniooo ciekawskiii =)
Wczoraj słuchałem ACDC które bardzo lubię. Ale trudno mnie nazwać metalowcem.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Tak, tak, mamy XIX wiek. :D

ktoś jeszcze słucha tego goowna? ludzie mamy XIX wiek ludzie jak muchy:D

CecyliaTak ja słucham. To, że mamy 21 wiek (a nie 19 jak napisałaś) to nie znaczy, że mamy zadowalać się byle siepą jaką teraz nam serwują media. Bo potem jest siepa z mózgu i ludzie twierdzą, że jesr wiek XIX :O

Wczoraj słuchałem ACDC które bardzo lubię. Ale trudno mnie nazwać metalowcem mnie tez ciezko metalowcem nazwac,raczej słuchaczem Sharpidrootów

No i znowu Cię spotykam Ja się lubię czasem zmetalizować siema:D ale crowbara chyba nie znasz:)

crowbara, nie :( Głównie klasyki: Od AC/DC, Motorhead, Iron Maiden,Voivod, przez Metallicę, Slayer, Sepulturę, Panterę do SOAD Ale wielkim znawcą nie jestem :D

Gość Cecylia Galerani
muzyka wtórna, nudna - na jedno kopyto z jarmarczną i przesadzoną otoczką - groteskowe , odpustowe czachy i pentagramy - teksty na poziomie średnio rozgarniętego gimnazjalisty na dodatek gatunek zjada własny ogon i jest strupieszały, nie ma żdanej energii - jest tylko odtwórstwo i nuda: jednym słowem pora na zasłużony śmietnik historii muzyki kolejny zarzut: brak złotej klasyki, do której można by wracać, starsze nagrania są tak anachroniczne i żenujące, że aż zęby bolą - to nie poetyka The Doors, do której warto wrócić - po prostu żałość i syf dlatego gardzę każdym, kto jeszcze tego słucha 🖐️

a o jakim zespole cecylia mówisz? czy tak po prostu ogólnie,zeby cos tam napisac?

Gość urzędnicza tkanka pasożytnicza
Nie zgodzę się z Tobą Cecylio. 1. Metallica - żadnych czach itp. Każda kolejna płyta (moze oprócz ostatniej) jest nową jakością, czego dowodem jest chocby fakt, że ortodoksyjni fani po kazdej płycie obrazali się na zespół 2. Iron Maiden - teksty oparte o klasykę literatury anglosaskiej - Poego, Blake,a itd. 3. Brak klasyki? - a to co wymienia crowloar? To tak pokrótce :)

Metallica Master Of Puppets Sepultura Chaos A.D. Pantera Vulgar Display Of Power Black Sabbath - Master of Reality Slayer South Of Heaven Megadeth - Rust In Peace Cecylia,posluchaj tych plyt i wtedy wpadnij tu podysktutowac:)

sami widzicie - kręcicie się dookoła dwóch trzech wykonawców, to żałosne tymczasem wielowątkowa i wielopłaszczyznowa elektronika ma się dobrze od lat, tryumfy święcą brzmienia jamajskie, ciekawe rzeczy dzieją się w muzyce gitarowej (bo nie nazwę tego rockiem) a wy dalej gulgotacie o upuszczaniu krwi z kotów i szatanie dajcie już spokój, jesteście anachroniczni jak telefon stacjonarny

Gość andzia_b
Ja się lubię często metalizować:D Moje zdanie jest takie, ze hard rock i metal to najlepsze gatunki muzyczne. Ma to klimat i "to coś".

dajcie już spokój, jesteście anachroniczni jak telefon stacjonarny a jacy mamy byc w XIX wieku?

Ostatnio słucham jedynki z Chuckiem Mosleyem tez fajne jeno bardziej chore:)

Cecylio. Wymień kilka zespołów, które wg Ciebie są godne uwagi. Potrafisz chyba tylko gardzić ludźmi. Ach ten 19 wiek... człowiek człowiekowi wilkiem.

Alicja tez genialna,ja w sumie lubie nawet solowe płyty Cantrela czy ostatnia płytke Alicji bez Layna na wokalu.

Gość szyskie niki zajente
Ja chętnie słucham metalu, ale tylko takiego lżejszego - power metal, metal symfoniczny... A mówi się że "prawdziwy metal powinien mieć włochate jaja, a nie jakieś symfoniczne cycki" :D

Gość urzędnicza tkanka pasożytnicza
Ostatnia Alicja jest doskonała no i zawsze i wszędzie: Metallica St.Anger