Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.o.m.o.c.y

rozpad związku

Polecane posty

Gość p.o.m.o.c.y

piszę tu ponieważ mam nadzieję że mi pomożecie,jesteśmy już 14 lat po ślubie,mamy troje dzieci,z tym że trzecie było nie planowane,mąż z tego powodu odwrócił się ode mnie gdy zobaczył dwie kreski na teście trzasnął drzwiami i wyszedł,przepłakałam kilka nocy,po miesiącu "przyzwyczaił się "do mojej ciąży i już bylo ok ,ale to jak się zachowywał wcześniej ciągle miałam przed oczami,póżniej był nawet przy porodzie...minęło już 10 miesięcy od tego czasu,a ja boję się z nim kochać ze świadomością kolejnej wpadki,ten strach ciągle we mnie siedzi i nie umiem sobie z tym poradzić,maż twierdzi że jestem oziębła,że przecież używa prezerwatyw,ale i tak się boję seksu.Od dwóch dni ze sobą nie rozmawiamy,bo każda rozmowa kąńczy się kłotnią o byle co już nie wiem co się ze mną dzieję,czy da się uratować nasz związek??przepraszam że się tak rozpisałam,ale mam nadzieję że ktoś przeczyta i poradzi..

Gość warkocz bez komety
tabsy se kup ! co za ciemnota :/ vicia:*🖐️

Gość p.o.m.o.c.y
brałam tabletki ale mialam straszne bóle głowy i odstawiłam,a nawet jak brałam to się balam ciąży..porażka normalnie

warkocz to ty?:D jak tabsy złe to jest sprezynka :classic_cool:

Sprobuj spirali hormonalnej :) Mi po tabsach spadlo libido i bylam nerowowa, teraz mam mirene i czuje sie swietnie. Libido w normie, a nawet wzroslo, brak jakichkolwiek boli, i jestem zawsze spokojna ;)

Gość warkocz bez komety
to ja , ja ;) 👄 :classic_cool: zawsze jest rozwiązanie a nie każde bzykanko ma się kończyć ciązą :/ Ja też założyłam temat ale olewają mnie :(

p.o.m.o.c.y brałam tabletki ale mialam straszne bóle głowy i odstawiłam,a nawet jak brałam to się balam ciąży..porażka normalnie psycholog :P

warkocz myslałam ze to prowokacja :P zatem ide sie powaznie wypowiedziec choc sama mam córkę i ciary na mysl o takim prezencie :D:D

Gość warkocz bez komety
vicia, przezież mnie znasz nie od dziś (i miałas rację) :classic_cool:

He. Moja znajoma ma córkę ze spirali :D Nic w sumie nie daje 100% pewności. :P

nei wiec skoro spirala nie tabsy nie mozna za 1800 zrobic zabieg przeciezia jajowodów :classic_cool: wiecej dzieci chyba nie planuje?:P

Nei 🖐️ Ty mnie nie strasz :D Wiem, ze sa takie przypadki, moj lekarz mowi jednak ze spirala (do tego hormonalna) jest najpewniejszym zabezpieczeniem ;) Za wyjatkiem oczywiscie calkowitej wstrzemiezliwosci ;)

Tak to jest, 100 % pewności daje chyba tylko praktykowanie wstrzemięźliwości :D

No :D to chyba najskuteczniejsze. W sumie to nie wiem jak jest w PL ale tutaj można sobie zamówić podwiazanie przy cesarce jeżeli się nie planuje więcej dzieci - wtedy jest nawet za darmo Chociaż np afera z implantami już była, bo się okazało, ze masa pielęgniarek bylla źle przeszkolona i tak zakładały impłanty, ze zostawaly w igle a nie pod skóra i kobiety w szokku za parę m-cy, bo ciążą :D nawet parę odszkodowań wypłacili.

nieprawda bo kastracja i przecięcie [nie podwiazanie] daje 100%:P

nei w Polsce podwiazanie sie nie opłaca 50 km od granicy polskiej z Niemcami polski gin robi to o połowe taniej i lepiej i na legalu :P

Gość Stary, ale jary
Koorka wodna! Ultradżwieki?! Toż jej się w cipce zagotuje!

Swoją droga jakby mi się teraz wpadka zdarzyła, to chyba przez następny miesiąc bym głowa w ścianę waliła :D jak sobie przypomnę te pieluchy, butelki.. Kiedyś to było takie fajne, a teraz... :O masaakra :D to już wolę menopauze! :D :D :D

Facet przyklada chooya do glowicy wysylajacej ultradzwieki, 15 minut.....i spokoj z plemnikami nawet do 6 m-cy, a my jestesmy wolne od zazywania hormonow i stresu zwiazanego ze strachem o kolejna ciaze ;)

Gość Stary, ale jary
Ile orgazmów facet w czasie nałapie? Pewnie wyprzytka się z nabojów i wtedy już spokój do końca życia.

Gość Stary, ale jary
Tak, byle był jurny i bezpruderyjny.

Gość mondełek
nie ufa Ci, pewnie myśli że to dziecko "zaplanowałaś" bez jego zgody, dlatego nie chce się z tobą kochać, to bardzo nie w porzo wobexc niego, o czym ty myslalaś, mąż-partner nie będzie za ciebie liczył kiedy są dni płodne, ty nieodpowiedzialna idiotko, ile zarabiasz ? a ile On, może już nie ma siły i ochoty tyrać na dodatkową gębę i utrzymanie rodziny

Gość mondełek
facet nie bedzie liczył kiedy masz dni płodne , to ty musisz tym zarzadzać, wcale mu się nie dziwię że ci nie ufa, może nie ma sił i ochoty zeby tyrać na dodatkową osobę w rodzinie, ty pewnie nawet na siebie nie jesteś w stanie zarobić, i pewnie podejrzewa że zaplanowalaś to dziecko bez jego udziału, po prostu gorzej się czuje niż gdybyś go zdradziła, nieodpowiedzialna idiotko