Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i zadowolona z życia

USUNIĘCIE MACICY , dziś byłam u ginekologa i wiem

Polecane posty

Gość wspołxczuję
Masz już dzieci??? Ile masz lat? Co jest powodem takiej decyzji lekarza?

Gość wspołxczuję
Musiałaś bardzo wcześnie zajść w pierwszą ciążę skoro masz dorosła córkę mając 35 lat... Masz partnera, kogoś kto cię będzie wspierał?

bardzo mi przykro. Trzymaj sie dzielnie, wiem ze latwo napisac, a trudniej uczynic, ale musisz byc dobrej mysli. Pamietaj, ze po operacji nadal bedziesz 100% kobieta, seksowna i porzadana. Trzymam kciuki.

już się musi jakaś patologia wdawać noxelia czy inny wymysł. aż dziw że ma konto a nie pisze jako ziejąca nienawiścią pomarańczka trzymaj się, wolna

moze to i dobrze, skoro jedno dziecko wyrzucilas z domu bo Cie denerwowalo, to chyba dobrze ze wiecej nie mozesz ich miec!

ale urodziłam , a ona za nic mi sie nie odwdzieczyła , tylko wyłudzała ode mnie kasy wiecej i wiecej , a jak nie to straszyła smiercia , pozatym dowiedziałam sie , ze to kawła dziwki był , miala mnie za nic i wszystko wokól siebie , co miałam zrobic , dac sie zabic ?

Gość Moni43
Zaglodni na usuniecie macicy tam jest 789 stron i są fajne babki a to mi się nie podoba sory ale takie jest moje zdanie

Gość gość
Zapraszam wszystkie panie przed i po operacjach ginekologicznych na forum http://miesniakiusunieciemacicyiskierki.phorum.pl ISKIERKI to forum obiektywnie przedstawiające pozytywne i negatywne strony operacji usunięcia macicy oraz informujące o wielu alternatywnych możliwościach leczenia chorób kobiecych narządów rodnych. Tematyką swą obejmuje mięśniaki, usunięcie macicy, obniżenie i wypadanie narządów rodnych, nowotwory, endometriozę itp. Tu znajdziesz informacje o przysługujących C**prawach, dowiesz się, czego przestrzegać po operacji, poznasz możliwe skutki czy powikłania usunięcia macicy (także w życiu intymnym), uzyskasz informacje dotyczące niezbędnych badań i in. SERDECZNIE ZAPRASZAM