wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 napewno , usuwają mi macicę , to konieczność !!!!!!!!!!!!! Wpiatek operacja , tak sie boje , drogie kobietki , czy któras z was juz przez to przechodziła ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 nie wiem jak sobie poradzę ze świadmoscią , ze juz nigdy nie urodzę dziecka :( ani jednego boje sie operacji :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wspołxczuję Napisano Wrzesień 5, 2012 Masz już dzieci??? Ile masz lat? Co jest powodem takiej decyzji lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 miałam jedna dorosłą córke , ale swoim zachowaniem doprowadziła mnie do szału i wyrzuciłam ja z domu. Nie mam ani jednego ,i ciężko mi ze świadomością , ze już nigdy nie urodzę , tak przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 guz macicy , badania złe , mam 35 lat :(, przykre to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wspołxczuję Napisano Wrzesień 5, 2012 Musiałaś bardzo wcześnie zajść w pierwszą ciążę skoro masz dorosła córkę mając 35 lat... Masz partnera, kogoś kto cię będzie wspierał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 tak , to prawda byłam nastolatką , przydarzyło się , nie mam nikogo , rozstałam się niedawno , dlatego jest mi bardzo ciężko , lubie zaglądać na kafe , bo tu ludzie zwierzają się ze swoich problemów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 nikt nie odpowiada , a ja myslałam , że tutejsze kobiety wspierają sie razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 i seksu też długo nie będę mogła uprawiać , czemu nie piszecie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samuel_36 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 bardzo mi przykro. Trzymaj sie dzielnie, wiem ze latwo napisac, a trudniej uczynic, ale musisz byc dobrej mysli. Pamietaj, ze po operacji nadal bedziesz 100% kobieta, seksowna i porzadana. Trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 dziekuje za wsparcie , nie spodziewalam sie pocieszenia od mężczyzny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
whedif 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 już się musi jakaś patologia wdawać noxelia czy inny wymysł. aż dziw że ma konto a nie pisze jako ziejąca nienawiścią pomarańczka trzymaj się, wolna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Noxelia , dziekuję , ale pamietaj , ze zawsze jak ktos mi zle zyczy , to dostaje to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 whedif , dziekuje za wsparcie , i pomyśleć juz w piatek bede bez macicy :( jak ja to przeżyję ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smierc 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 moze to i dobrze, skoro jedno dziecko wyrzucilas z domu bo Cie denerwowalo, to chyba dobrze ze wiecej nie mozesz ich miec! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 ale urodziłam , a ona za nic mi sie nie odwdzieczyła , tylko wyłudzała ode mnie kasy wiecej i wiecej , a jak nie to straszyła smiercia , pozatym dowiedziałam sie , ze to kawła dziwki był , miala mnie za nic i wszystko wokól siebie , co miałam zrobic , dac sie zabic ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 smierc , terz juz nic nie odpowiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 dzisiaj jestem dzien przed operacja , strach jeszcze wiekszy , jak sie uspokoić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Moni43 Napisano Wrzesień 20, 2012 Zaglodni na usuniecie macicy tam jest 789 stron i są fajne babki a to mi się nie podoba sory ale takie jest moje zdanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 30, 2014 Zapraszam wszystkie panie przed i po operacjach ginekologicznych na forum http://miesniakiusunieciemacicyiskierki.phorum.pl ISKIERKI to forum obiektywnie przedstawiające pozytywne i negatywne strony operacji usunięcia macicy oraz informujące o wielu alternatywnych możliwościach leczenia chorób kobiecych narządów rodnych. Tematyką swą obejmuje mięśniaki, usunięcie macicy, obniżenie i wypadanie narządów rodnych, nowotwory, endometriozę itp. Tu znajdziesz informacje o przysługujących C**prawach, dowiesz się, czego przestrzegać po operacji, poznasz możliwe skutki czy powikłania usunięcia macicy (także w życiu intymnym), uzyskasz informacje dotyczące niezbędnych badań i in. SERDECZNIE ZAPRASZAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach