Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwiazek na odleglosc.

JA W POLSCE A ON ZA GRANICĄ !!CZY TO PRZETRWA ??JAK UWAŻACIE??JEST SZANSA?

Polecane posty

jestesmy para od 7 lat ale niestety ciagle cos sie pieprzy i ten zwiazek jest negatywny od poczatku zyjemy tak ,że on jest miesiac w Polsce a 2 za granica.. i tak w kolko....akurat mu tak wypada praca ze nigdy na swieta wielkanocy i bozego nARODZENIA i sylwestra nie jest tutaj tylko tam i tak zyjemy.. miesiac tutaj a potem 2 tam ... czy jest szansa ze ten zwiazek przetrwa? bo slub juz mielismy 2 razy ustalony i odwolywany...przez klotnie i inne takie:(

nawet nie wspominam o tym ze jak on jest w Polsce to i tak rzadko sie widujemy ten miesiac bo on zawsze ma jakies obowiazki albo koledzy wazniejsi a ja mam pracy multum i tez brak czasu a o seksie nawet nie mowie bo nie wiem co to jest przez te kilka lat naszego "związku"

Gość jAK MILOSC JEST WZAJEMNA I DOB
ROC TO ZNAJDZIESZ BOGA ZYWEGO

Gość no jak tak może
bez sensu, że jak jest w Polsce to koledzy najważniejsi... to zdanie mi się akurat nie podoba co do niego! skoro 7 lat już tak wytrzymałaś... to musisz go bardzo kochać i skoro 7 lat tak ciągnięcie tzn że już przywykliście do tego a po ślubie jak miałoby wyglądać Wasze życie? tak samo? że by wyjeżdżał na 2 mies? a wracał na 1 mies? masakra jakaś

Gość jarzębina czerwona
Jakoś trudno mi uwierzyć,że 7 lat tak ciagniecie i wierni jesteście -oboje.Ale mimo wszystko,nie wierzę,że ten związek ma przyszłośc-nie w takim układzie.

Gość lekarze czesto
czy to nie dziwne ze on na święta jest zawsze tam?

Gość bartkowaa0
Jeżeli naprawdę Ci na nim zależy to uważam ze powinnaś wyjechać razem z nim . Ja tego nie zrobiłam i rozstałam się z chłopakiem po 3 latach. Związek na odległość to nie związek wg mnie . Teraz mam cudownego chłopaka i szykuje się do wyjazdu za granice bo on ma taka prace . Poświęcam całe moje dotychczasowe życie dla niego bo bardzo go kocham i nie chce go stracić. Dlatego na 2 lata wyjeżdżam do Moskwy. Jestem z nim 10 miesięcy .