Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllkajo

pralka oszczędna do 1200zł

Polecane posty

Gość alllkajo

Czy jest możliwe kupić pralkę do 1200zł, która jest w miarę oszczędna :)?

generalnie sprzęty teraz są nastawione na oszczędność i ekologię, pytanie tylko jaki model konkretnie potrzebujesz. na magicznej planecie masz pełne specyfikacje sprzętu agd, zaglądnij sobie, do 1200 już można całkiem spoko pralkę kupić.

Możemy polecić pralki znanej firmy Gorenje, np. model WS 50129, który można kupić w granicach ok. 1000 zł. Na stronie www.gorenje.pl znajdziesz tez wiele innych modeli, z pośród których na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.

Gość dzeńa
ja bym chciała kupic pralkę Lg albo Miele , czy wiecie jakie pieniądze musze przyszykować , nie musi być pralko-suszarka

Electrolux ma dobre pralki ale to jest troche wyzsza półka. Broń Boże nie kupuj pralki otwieranej od góry-dziadostwo takie że głowa mała!

Gość bosh najlepsiejszy jest
najlepsze sa Bosha można kupić już za 1000zł dobrą ekonomiczna pralkę

Gość dzeńa
ja nie chce bosha, mój kuzyn jest kierownikiem tej fabryki i sam powiedział że żywot pralki wyliczony jest na 5 lat , dłużej nie ma prawa działać a reperować się nie opłaca kiedys 15 lat temu, może 12, bosh był dobry ale teraz nie

Gość cOOle from Monte Video
za tyle to porządnego kabla do pralki nie kupisz 🖐️

o boshu :D a ja zas slyszalem ze jak kazali opracowac sterownik to tak zeby wytrzymal okolo 2,5 roku generalnie to wydaje mi sie ze wiekszosc firm skraca zywotnosc swoich produktow :D

Gość dzeńa
oczywiście że żywot ma byc krótki, generalnie inżynierowie tak opracowują system ża ma się popsuć po okresie gwarancyjnym bo psucie w czasie gwarancji im sie nie zabardzo opłaca

no dokladnie tak juz jest w wiekszosci produktow na swiecie agd, rtv, ubrania, samochody itp :D