Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkur.wiona

To już koniec

Polecane posty

Gość wkur.wiona

Mam już dość,od lat moj szanowny maz ma pohaslowane wszystko co mozliwe,telefon,komputer,gg,rok temu nie przyjal mnie do grona znajomoych na fb bo rzekomo jak sie tlumaczyl byl na mnie zly!!!!!!na co dzien przytula mnie,twierdzi ze kocha,ale ukrywa przede mna w/w rzeczy! rzygać mi sie juz chce,w dodatku jestem w ciazy,ale trudno sama wychowam swoje dziecko. Nie chce meza hipokryty!

Gość Siedzaca na kamieniu
a w czym problem? Masz na serio taka wielka potrzebe sprawdzania mu telefonu i maila????

Gość dck
a ja jestem zdania, ze ten, co wszystko ukrywa, po prostu ma co ukrywac

Gość impreza impreza
Pozwól mu na odrobinę prywatności. Jeśli zechce Cię zdradzić to i tak zdradzi, to w dzisiejszych czasach żaden problem. A jak będziesz go kontrolować i osaczać, to sama go do tego popchniesz...

dck a ja jestem zdania, ze ten, co wszystko ukrywa, po prostu ma co ukrywac albo chce miec własną prywatną przestrzeń do której ma prawo i nawet ślub mu tego prawa nie odbiera :classic_cool:

Gość Pixxxc..
V34 no tak, tak sobie mówisz lekko bo to Ciebie nie dotyczy. A gdyby Twój partner wszystko przed Tobą ukrywał i miał na hasła? To może wtedy inaczej byś pomyślała? Ja też jestem oczywiście za prywatnością jakby co , żeby nie było.

Ja na Twoim miejscu bardzo bym się zdenerwowała. Co to za związek, jeśli nie ma się do siebie zaufania? Pogadaj ze swoim facetem i powiedz w prost o swoich zmartwieniach. Wszystko wskazuje na to, że cos przed Tobą ukrywa.