Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaa32

zdrady....

Polecane posty

Gość onaaa32

to ludzie tworzący związek są odpowiedzialni za niego a nie osoby trzecie które się w nim pojawiają.

no jasne. Jak chcesz zdradzić , to zdradzisz, a kochanka nawet nie musi wiedziec czy masz zone / męza... Moze sie po prostu zakochac.... przecie to normalne.

Gość impreza impreza
Również się zgadzam.

Gość onaaa32
pisze o tym poniewaz zakochałam sie w zonatym... on chciał odejśc od zony, ona mi wypisywała smsy itp. był to jeden wielki koszmar.kto to przeszedł pewnie wie... Niemniej nigdy nic od niego nie chciałam. Nie zmuszałam go do niczego, wręcz przeciwnie, cieszyłam sie uczuciem... Jego zona obwiniała mnie o wszystko.... po jakimś czasie zrozumiałam ze nie ja jestem winna...ja nikogo nie zdradzałam, on robił to co chciał... ze mną czy beze mnie...

Gość onaaa32
to był ich związek i ich obowiazkem było dbac o niego a nie moim.

Gość impreza impreza
Masz rację, ale wiadomo, że żonka woli się łudzić, że jakaś sprytna podstępnia dziunia zmanipulowała jej kochanego mężusia, ba, nawet siłą lub szantażem zaciągnęła do łóżka niż żyć ze świadomością, że ma męża-skurwiela :)

Gość onaaa32
impreza impreza....dokładnie. zona nigdy sie do tego nie przyzna. Ludzie sie czasami po prostu nie dobiorą i to po czasie wychodzi...Sama równiez nie przyzna sie do swoich błedów, najłatwiej zwalic winę na tą trzecią. Tylko jestem zdania ze kochanka nie ma az takiej siły władczej by zniszczyc komus zycie.

Gość gnfgj
oczywiście, że osoba która zdradza partnera jest winna.. ale jeśli Ty wiedziałaś ze facet ma żone to też nie jesteś bez winy.. i nie chodzi mi o to ze gdyby nie Ty to on by nie zdradził, bo pewnie jak nie z Toba to z inną. Chodzi mi o to ze wchodzisz w czyjś związek wiedząc, ze niszczesz, ranisz, budujesz swije szczęście na nieszczęściu casami bardzo wielkim innej osoby. Jesli nie wiedziałaś o zonie to nie ma w tobie żadnej winy.

Gość onaaa32
wiedziałam o żonie. ale to był jego wybór. zreszta on od niej odchodzi, zdradzał bo jej nie kochał, a bez miłosci się zyc nie da.

Gość gnfgj
zdradzał czyli wiele razy z inymi dziewczynami czy tylko z Tobą?

Gość onaaa32
tego nie wiem, nie pytam o jego przeszłość. taka sytuacja jest ciężka dla wszystkich. Wiadome ze zony obwinią kochanki bo to ich rywalka... ale nalezy spojrzec obiektywnie. Tez mnie facet zdradzał , byłam wsciekła na tą drugą, ale nigdy jej nie obwiniłam... bo to on na to pozwolił.

Gość gnfgj
poznał Cię i chciał odejść od zony, czy juz odszedł i poznał Ciebie?

Gość onaaa32
nie znając mnie chciał od niej odejśc, bo tylko jak twerdził tam wegetował i siedział z wygody.

Gość gnfgj
Nie oceniam Cię i tez staram się patrzeć obiektywnie, na ile to oczywiście jest możliwe.. Wiesz jeśli oni sie rozeszli lub byli w trakcie, nie dogadywali się to ok.. ale wiesz to czesto wygląda tak, że facet płacze jaki to on niedoceniany przez zone, jaka ona zła, czego mu nie daje.. ale z nią jest.. i zamiast starać się dogadać idzie na skok w bok.. i to że idzie to jego wina a nie kochanki.. , ale jak już pisałam czasami te kochanki nabierają się na opowieści o nieudanym związku, facet rozkochuje, zaspokaja swoje potrzeby bo o to facetom w większości w takich wypadkach chodzi... więc jesli wiesz, ze facet jest zonaty, informacje o rozpadzie związku i okropnej zonie masz tylko z jego ust i wchodzisz w to to widze tu tez wine po Twojej stronie

Gość gnfgj
..nie wine za zdrade faceta-za to ze zdradził tylko wine za spowodowanie czyjegoś nieszczescia, za to, ze ktos przez to płakał, cierpiał....

Gość dck
oczywiscie, ze wina lezy tez po twojej stronie, skoro wiedzialas, ze ma zone poza tym - zdradzil raz, zdradzi drugi raz. oszukal ja, oszuka i ciebie. i dobrze ci tak.

Gość onaaa32
ok rozumiem Twoją opinie. Ale skoro zony są z takimi mężami i one wiedzą co oni wyprawiają to skoro są takie moralne to nie powinny z takim mężami byc a jednak...

Gość onaaa32
dck...nigdy nie zycz nikomu nieszcześcia bo przyjdzie do ciebie.

Gość dck
zycze ci tylko tego, co zafundowalas innej kobiecie, kochanie. nie wybielaj sie tutaj i nie zagluszaj wyrzutow sumienia, bo slusznie je masz. jestes po prostu glupia baba rzucajaca sie na zajetego, ktory z tego korzysta, a za jakis czas ciebie spotka to samo, bo gosc ma tendencje do niewiernosci. i bardzo dobrze! cierp, bo zasluzylas. :)

Gość gnfgj
wiesz sa różne związki i rózne zdrady, czasami facet zdradza na lewo i prawo i żona nie odchodzi, bo tak jej wygodnie, nie musi pracować, utrzymac siebie itd.. a czasami żona nie wie, że mąz ma inną, że zdradza

Gość onaaa32
zafundował to jej jej własny mąż.

Gość gnfgj
tak jej własny, ale czy one wiedziała jaki jest, co robi, ze zdradza...? Jesteś kobietą powinnas zrozumieć inna kobietę w sensie uczuć, co czuje, że cierpi

w dzisiejszym swiecie juz nie ma zrozumienia , kazdy walczy o własną d...taka prawda.

Gość HaniaAnia855
onaaa32 skoro ty chcesz być z tym zdradzieckim skurwielem to niczym się od niego nie różnisz. Pasujecie do siebie, jesteście tacy sami. P.s ty będziesz następną zdradzaną haha