Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszonaajajajaaj

Dziewczynki, chłopaki pomóżcie

Polecane posty

Witam. Wiem, że problem mój, to nie taki znowu problem, ale bardzo się stresuję... Otóż... Poznałam faceta. Powiem wprost. Mam straszną ochotę na sex z nim, on ze mną też. Wyglądam zajebiście, wszytsko proporcjonalne itp, ładna buźka. Nie jestem chuda, ale nie gruba. Po prostu tu gdzie trzeba mam :) Ale właśnie... Zaniedbałam swoje ciało, tzn,.... mam cellulit, boczki itp ( oczywiście dopiero, gdy się rozbiorę... Strasznie wstydzę się swojego ciała... Czy Wy mężczyźni patrzycie na takie rzeczy???? {Plis... Prosze o poważne odpowiedzi...

Gość wwwsqqc
potwór nie potwór byle miał otwór

Gość numer osiem
jak nas laska kreci to....nie ma zlituj sie :D wyluzuj!!!!!! i bedzie ok

Hej, ale mówię poważnie... Ciało mam niezbyt ładne... W ciuchach jest super... Ale bez... :(

Gość kochamdwochfacetow
Wydaje mi sie ze faceci nie patrza na takie rzeczy, chyba ze jest z Toba tylko dla Twojego wygladu i super figury. Jeśli jest z Toba dlatego ze Cie kocha to niczym sie nie przejmuj. Ale jesli chcesz czuc sie swobodniej po prostu zaloz jakas fajna halkę i bedzie po sprawie;)

Właśnie to nie fair... Ten celullit jest wszędzie... :( Czasem czuję się.... jak wieloryb

Gość fochland
wszystko będzie wiadomo po pierwszym bzykaniu, zatem wyluzuj

tam z tym malutkim to podszyw. Nie no... Szczerze, to chodzi tylko o sex... Jestem szczera i tyle. Ale tak na dłużej będziemy się spotykać. Chyba że się wystraszy :(

Zawsze jestem pewna siebie... Ale w tym przypadku... Nie wiem, czsy nie zrezygnuję... Myslałam o tym, żeby światło zgasić i tyle...

Gość numer osiem
powiem Ci ze najgorsze dla mnie to laska z kompleksami, ktora stresuje seks...chowajaca sie po katach, pod koldra...... natomiast cala reszta... gdy kipi ta chec, to pragnienie, to najwazniejsze...a co ty myslisz ze my faceci to idealni jestesmy????? hahaahha czesto nie ma czym sie chwalic! a jakos sobie z tego problemow nie robimy, laski z reguly sa smakowitsze, nawet jesli z dodatkowymi boczkami i celulitami ktory wierz mi, nie wiadomo jak wyglada (to tajemnica dla kazdego faceta)

numer osiem... Ja to rozumiem, tylko problem w tym, że... ten facet trenuje, jest dobrze zbudowany, kocha sport generalnie... :(

Gość kochamdwochfacetow
No jak zgasisz swiatlo to bedzie ok;) nie rezygnuj z takich rzeczy tylko dlatego ze cos z Twoim cialem jest nie tak. Pamietaj kazdy ma jakies kompleksy. a ile TY masz lat?

24...

Powiem wprost... W ciuchach faceci lecą na mnie i slina im tylko ścieka. Kiedy się rozbiorę... Widać, że powinnam zrzucić trochę... Tyle... :(

Gość Renkaaa
Mój facet zobaczył moje rozstępy dopiero jak mu pokazałam palcem: o patrz, tu! Więc raczej nie zwracają. Zresztą nawet kiedyś ttaki skecz Pazury, że jakby nie kobiety to on dalej by myślał, że cellulit to był jakiś grecki filozof ;) spoko, większość z nas nie jest idealna i coś ma nie tak ;)

Gość to jest problem masakra
Ogarnij sie dziewczyno, to jest najwazniejsze w zyciu, ze masz celulit i boczki. zalosne

Gość to jest problem masakra
i skoro odp miała byc powazna to sory, ale nie masz sie czym przejmowac. Seks to seks jesli tylko na to macie ochote to boczki nie beda stanowic problemu.

Ja wiem, że w życiu może to nieważne... Ale sprawa jest prosta, obydwoje chcemy sexu. On jest wysportowany itp.

To nie fair :(:(:( Może ubiorę się w jakieś pończochy i strój taki erotyczny, to może przysłoni tu i ówdzie...

Gość o rany julek
rozwala mnie to, chyba sie musisz strasznie nudzic ze takie z dupy problemy wymyslasz... gdybys nie miala reki albo nogi ale niczego ci nie brakuje wiec przestan pisac takie pierdy

Gość Wystraszonaajajajaa
No niby pierdy... Ale sama ze swoim ciałem czuję się niekomfortowo