Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cootymmyśleć

jak się zmienić?

Polecane posty

Gość cootymmyśleć

witam jestem w związku od roku,wychowałam się w rodzinie w której tata zdradzał moją mamę do momentu bycia impotentem;( za każdym razem jak wstępuje w nowy związek odczuwam panikę przed bycia zdradzoną bo widzę obraz mojej mamy jak cierpiała... wiem że nie wszyscy mężczyźni zdradzają ale ja nie potrafię nikomu zaufać i na każdym kroku martwię sie czy może mój partner to zrobi? mam już tego dość i nie chce się tak czuć boję się jak on gdzieś wychodzi na imprezy i ostatnio miał jechać z kolegami na wyjazd za granice na trzy dni do kolegi ale ostatecznie nie mógł.. nie wiem jak bym to przeżyła on mówi że nie zdradziłby ( jasne) bo ma taki charakter i po co mu szukać jak ma ze mną dobrze, ale jednocześnie nie chce chodzić niby nigdzie beze mnie bo jak sam stwierdził alkohol może wiadomo do czego doprowadzić ale na wyjazd chciał jechac/// aha i jeszcze jedno.. mówił że jest tak we mnie zakochany że nawet jakby mi się coś zdarzyło to on nie chce tego wiedzieć bo nie mógły żyć z tą myślą że go zdradziłam ale również nie mógł by odejść ode mnie... czy jest jakiś sposób żebym przestała tak myśleć/ czy moje wychowanie mnie tak zepsuło że już nigdy nikomu nie zaufam??

Gość cootymmyśleć
rozmawiałam kiedyś z jego kolegami i powiedzieli mi że trafiłam na spokojnego faceta... i że nigdy nawet jak był sam nie szukał wrażeń z innymi kobietami...

Gość omajgad
kazdy facet predzej czy pozniej zdradzi jak bedzie mial okazje. po prostu nie stwarzaj mu okazji