Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwencja

co odpowiedziec - szukam dobrego textu

Polecane posty

Gość inwencja

co odpowiadac ludziom jak mnie beda pytac na weselu dlaczego przyszlam sama? potrzebuje dobrej riposty, mam mega wscibska rodzine

Gość inwencja
na to juz za pozno i co to ma do rzeczy?

Gość mala kasia stasia od basi
powiedz piekny kwiat nie potrzebuje ogrodnika.... Ty jestes kwiatem pieknym a ogrodnika nie potzrebujesz zeby sie toba opiekowal w tym wypadku jakigos chlopaka

kulturalnie odpowiedz, ze najlepiej bawisz sie sama i z usmiechem zapytaj czy to komus przeszkadza, uwierz beda mieli glupie miny i beda sie usmiechac mowiac nie, nie i dalej tematu nie pociagnal

Gość inwencja
mala kasia stasia od basi dzieki za wytlumaczenie, zalapalabym i bez tego ;) nie wiem za to czy moja rodzinka zalapie

haha grunt ze ty lapiesz a tempaki niech chopsaja w parze na weselu....

Gość inwencja
1991 dziewczyna tak, to by im zamknelo geby

Gość *miszczu cientej riposty*
Możesz odpowiadać, że słyszałaś, że na weselu będą fajni panowie, a ty nie masz w zwyczaju nosić drzewa do lasu :P

Gość olać to
Powiedz, że chcesz wyrwać pana młodego, z uśmiechem.

Gość inwencja
*miszczu cientej riposty* niestety robilam rozeznanie i wiem, ze fajnych panow nie bedzie.

inwecja powiedz z tym co ja ci powiedzialam...

nie chodzi i cieta riposte po ktorej uznaja Cie za bezczelna(chyba) tylko zeby dali Ci spokoj po 10 sekudnach, jesli tak to to co powiedzialam wczesniej sprawdza sie w 100%

Gość inwencja
olać to :) pan mlody nalezy do kategorii 'fajnych panow nie bedzie' ale text calkiem niezly

Gość olać to
Inwencja A Ty szukasz tekstu na serio, uprzejmego, czy tak, zeby im gacie urwało?

Gość inwencja
1991 dziewczyna dokladnie, chodzi mi o to zeby zamkneli japy po 10 sek, ale nie chce nikogo urazic (chociaz tak najlatwiej), nie chce tez zeby zaczely krazyc ploty typu: -jestem lesba -spotykam sie z zonatym -chlopak nie chial ze mna przyjsc, bo nie znosi mojej rodziny (albo ja go nie wzielam bo sie jej wstydze) etc. mala kasia stasia od basi metafore zostawie dla najinteligentniejszych. z jeden jakos sie znajdzie (najpewniej spoza rodziny)

Gość inwencja
olać to a podrzuc jakis text zeby im gacie urwalo. zobaczymy. moze na chrzestnej wyprobuje, bo to mega pinda

Gość olać to
Jak chrzestna będzie z facetem to powiedz, ze przyszłaś sama z uprzejmości, bo Twój facet to za wysoka liga dla jej faceta i byłoby im przykro :) Ale to chamskie na maxa ...

Gość upser
"po co chodzić z drzewem do lasu"? ;)

Gość inwencja
olać to ten text zakonczylby na wieki moje stosunki rodzinne, 3ba to rozwazyc ;) prawda jest taka, ze najpierw kazdy bedzie mnie pytal, potem beda mnie wyrywac do tanca i zmuszac do debilistycznych 'obrzedow' dla panien i kawalerow, a do domu wroce zdewastowana mentalnie ale na wesele trzeba isc

Gość inwencja
upser jak wspomnialam wyzej, drzewo w tym lesie cherlawe i karlowate, wiem co mowie-robilam rozeznanie. ten text nie przejdzie mi przez usta

Gość olać to
Inwencja, a nie możesz się tym bawić? Na zasadzie - mam beke? JA wiem o czym mówisz, bo też chodzilam sama na wesela i wiesz, sadzali mnie obok jakiegoś samotnego kuzyna, niby przypadkiem....żenada ech :) Ale teraz mam wyjebane. Mówię, że przyszlam sama, bo tak. I kropka. Nie jest to jakieś błyskotliwe, ale kończy rozmowę :)

Gość inwencja
olać to a wlasnie, przypomnialas mi najgorsze - sadzanie. jestem pewna, ze posadza obok mnie jakiegos samotnego krewniaka albo znajomego i to bedzie koniec mojej cierpliwosci

Gość olać to
Ech, nie stresuj się. Po wszystkim będziesz sie z tego śmiała :)