Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Menji

Do panów

Polecane posty

Gość Menji

Wyobraźcie sobie taką sytuację. Poznajecie kobietę, ma 25 lat, zaczynacie się spotykać i ona mówi Wam, że jest dziewicą. Miała kilka związków wcześniej, ale z żadnym się nie przespała. Co o niej sądzicie? Uciekacie gdzie pieprz rośnie, czy kontynuujecie znajomość? Co byłoby Waszym zdaniem lepsze: gdyby była dziewicą, czy miała jednego partnera?

Gość Menji
To nie jest żadna prowokacja, po prostu zastanawiam się, co zrobić ze swoim życiem i potrzebuje porady.

Gość fjgffbx
spotykałbym się dalej. Dziewica mnie nie przeraża, bardziej taka co ją grzmociło pół osiedla.

Gość Menji
Czyli nie uważałbyś jej za wariatkę? I nie bałbyś się, że będziesz musiał pewnie poczekać na seks trochę?

Gość Krakowiaczek 1
Byłoby super,doceniłbym ze być może zachowała dla mnie;)

Gość fjgffbx
Aktualnie chodzę na dziwki. Wcześniej chodziłem z dziewczyną 5 lat i nie zrobiliśmy tego tylko pieszczoty. Mimio, że się rozstaliśmy nie uważam jej za wariatkę dla niektórych dziewczyn to ważne, aby dopiero po ślubie i ja to rozumiem. wtedy jeszcze nie chodziłem na dziwki, ale teraz polecam.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Ważna jest całość osoby. Poszczególne elementy, fakty wynikają z cech osobowości, charakteru. Trzeba to oceniać w całości, a nie wyjąwszy jeden element. Po prostu, należy się zastanowić z czego to wynikło. Czy dziewczyna jest nieśmiała, miała małe powodzenie, czy ma jakieś zasady i z czego one wynikają, czy może jej własna seksualność jest dla niej jakimś problemem? Tego nikt ci nie powie, musisz sam sprawę rozeznać. Nierzadko też bywa tak, że kobiety potrzebują odpowiedniego czasu, mężczyzny, by w ogóle rozbudzić się seksualnie.

Gość Menji
Wynika to z tego, że była tylko w dwóch związkach wcześniej. Jednym 3 miesiące i jednym półrocznym. I żadnego z tych facetów nie kochała na tyle, żeby iść do łóżka. Nie czuła się bezpiecznie, drugi związek zaczął się dość szybko sypać i starała się go utrzymać za wszelką cenę, ale miała poważne wątpliwości czy uprawiać seks czy nie. Kilka razy nawet próbowali, ale facet totalnie nie umiał jej rozgrzać, nie wiedział co i jak. No i jest dziewicą w rezultacie.

Gość faceci mówią
Manio - daj spokój. Lecisz Jackiem J. :D

Gość maniooo ciekawskiii =)
A kto to jest Jacek J? Napisałem co myślę.

Gość ja też nie wierze ze faceci po
po co o tym w ogole mówic?

Gość Menji
No a co, mam udawać doświadczoną? Jak facet będzie chciał seksu po 3 randce i zapyta, czemu ja nie chcę, to co ja mam mu odpowiedzieć?