Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinder błeno

Jest ktos kto nie spłaca kredytów ???

Polecane posty

Gość niecierpliwa_mama_
kinder błeno --- ciesz się, ciesz... póki możesz. uwierz, że prędzej czy później ktoś się upomni. ale jak Ci wtedy dowalą wszystkie odsetki do tego, to się nie pozbierasz. w przyrodzie nic nie ginie, a już na pewno nie kredyty :-)

Gość to z czego ofermo żyjesz
skoro straciłes prace i nie masz na spłate kredytów? mieszkasz na dworcu

Gość trytonnnn
jak nie bedzie mial z czego splacic to tak mu nic nie zrobia

Gość ndcksjmc
jak rzeczywiście nie będzie miał z czego spłacać to nic nie zrobia ale musi brać pod uwage fakt że do konca życia bedzie sie ukrywał jak szczur w rurze kanalizacyjnej

Gość to jestetm i ja...............
z pustego i Salomon nie naleje :)

Gość to jestetm i ja...............
a dlaczego ma się ukrywać?

Gość kinder błeno
nie trzeba sie ukrywac za te kredyty juz wszystko mam co chcialem tyle ze nie na siebie :D w razie czego bede zyl za najniższą krajową ale nie dopuszcze do tego :) poki co pracuje tyle ile mam kredyty i jakos udaje mi sie od tego uciec ;)

Gość NIE PISZ BZDUR!
Uważaj bo uwierzę,że nabrałes kredytów i nie płacisz od 5-u lat.Do tej pory! Po pierwsze, zanim zamierzasz wziąć kredyt każdy bank sprawdza czy nie zadłużeń w innych bankach,czy płacisz świadczenia,czy jesteś wypłacalny.Więc jakim cudem miałbyś otrzymać mnóstwo kredytów?! Nie pisz bzdur,bo nie masz głupków przed sobą!!! Wkurzają mnie tacy idioci jak ty którzy sami nie wierzą co piszą? Czlowiek idiota chory z urojenia,tak ciebie określam głupcze!

Gość kinder błeno
brałem kredyty jak mogłem - jak mialem dobra prace i zdolnosc. Proste... Tak trudno to zrozumieć ???? Ja sie tym nie chwale, nie pochwalam tego - chcialem tylko sprawdzic czy sa ludzie w takiej sytuacji jak ja :) Tyle.... Jaki cel mialbym w tym zeby kłamać w jakie gówno sie wpakowałem ??

jeszcze siecisz na kafe? Albo nie wiesz w co się wpakowałeś i myślisz że jak po 5 latach nic ci nie zrobili to już jesteś bezpieczny. Albo to marna prowokacja

Gość NIE PISZ BZDUR!
Nie chce mi się z toba rozmawiać! Napisałam wyraznie, ewentualnie mógłbys otrzymasc jeden kredyt,nie kilanaście! Takich ludzi powiesiłabym za jaja!

Gość kinder błeno
to nie gadaj i wieszaj za jaja :) poranny kac - siedze z doskoku :) nudny wieczór :) jak mam czas to wpadam na kafe... to nie prowokacja... po co ? :)

Gość kinder błeno
dlaczego niby nie kilkanascie ?? :D jak masz zdolnosc i dobra historie to mozesz miec i kilkadziesiat. A ja taka miałem dlatego moglem sie zadluzac. Widac masz ZEROWE pojecie o tym a cwaniakujesz glupia laleczko :D

Gość kinder błeno
poranny kac - ja wiem ze sie odezwa ale tak czy siak raczej mnie nie bedzie stac na splate. dlatego bede usikal.. niestety :( tyle mi zostalo. Ale na razie mi sie udaje...

Gość 111232
Ja mam kilka kredytów, w tym 2 hipoteczne i parę lat temu można było wsiąść kredyt w ciągu 15 min. na 50 tyś.( ja taki mam) więc niech nikt nie pisze że nie można było tylu kredytów dostać. Ja nabrałem tyle kredytów jak moja firma fajnie prosperowala ale teraz jest totalna masakra i nie mam za co spłacać ( choć chcę) najgorsze jest to że mam firmę a to dużo gorzej niż być gdzieś zatrudnionym bo komornik siada ci na wszystko

Gość kinder błeno
dokładnie.... Tym bardziej ze ja je splacalem regularnie, niektore calkowicie wiec mialem coraz lepsza historie i moglem brac bezproblemu. Teraz by to nie przeszlo po wprowadzeniu rekomendacji. A tak wpakowalem sie po uszy.... Ale jak widac niektorzy co nie maja z tym nic wspolnego wiedza lepiej :) Żałosne

Gość mirelkas
..JA TEZ JESTEM ZADLUZONA W BANKU NA JAKIES 30 TYS :( MIALAM DOBRA PRACE...I STAC MNIE BYLO NA SPLATY ,PO 2 LATACH SYTUACJA ODWROCILA SIE I DO DZIS NIE STAC MNIE NA SPLATY TYCH RAT ,MINELO JUZ 4 LATA I NA KONTO WPLYWAJA MI TYLKO ALIMENTY NA DZIECI,MARTWIE SIE ZE KIEDYS MI TO KOMORNIK ZAJMIE...

Gość kinder błeno
111232 przepisuj wszystko jak cos jeszcze masz. Zmien konto firmowe gdzie sie da i podawaj osobiste. Z osobistego nie wezma ci dopoki nie przekroczysz kwoty wolnej od zajec chocbys mial 100 roznych kont :) A z firmowego moga od razu zajac do ZERA!

Gość kinder błeno
mirelkas - komornik nie moze zajac ci alimentów :) gdyby jednak zajal ci konto - idz do banku i powolaj sie na 54 punkt prawa banowego - musza ci to konto odblokowac. Poki nie osiagniesz 3 srednich krajowych na koncie nic ci z niego nie wezma tylko zablokuja ewentualnie. Po interwencji musza odblokowac.

Gość 111232
Mam 2 nieruchomości ale nie mam ich jak przepisać bo na nie właśnie brałem kredyt

Gość kinder błeno
no to masz lipę.... hipoteka wisi na nich wiec nie uciekniesz od tego....

Gość gdulica
matka mojego chłopaka nie splacała pożyczki na 33 tys. ukrywala wszystkie listy jakie do niego przychodziły i bank podał do sądu. chłopak chcac splacac razem z nią bo ona nie jest sama w stanie po czterech latach niepłacenia bank rozłożył na 111 rat w wysokości 750 zł. a z tymi odsetkami razem narosło aż 78 tys!!!!

Gość 111232
Ej, przesrane i tyle

Gość gdulica
dobrze jak ktos sie zna na trikach jakie moze wykorzystac. Jednak tych żyjących w niewiedzy jest chyba więcej. ale takie banki są w stanie człowiekowi usrac życie.

Gość kinder błeno
oczywiscie ze jest wiecej co widac w tym temacie :) i wlasnie tacy sie najbardziej mądrzą :) patrz kilka linijek wyzej.... niestety tak dziala wiele rzeczy w tym chorym kraju...

Gość pomozciedailaad
Kupilam na rynku sukienke z zorzety, ale w domu okazalo sie iz normalnie rozlatuje sie w rekach tzn. pasek zlozony ze zlotego lancuszka w przezroczystej siateczce sie na dwie czesci rozwalil. Zas miejsce na pasek sie tez rozwalilo, tzn niteczka sie odprula. A ja dzis ja kupilam. Czy moge ja zwrocic i domagac sie zwrotu kasy? DZIEWCZYNY PROSZĘ POMÓŻCIE BOJĘ SIĘ ŻE TA SUKIENKA SIĘ NA MNIE ROZLECI (

Gość gcjk
Nie spłacam i spłacać nie zamierzam. Mam ok.100 tys, sytuacja materialna się zmieniła i nie jestem w stanie niczego spłacić.