Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinder błeno

Jest ktos kto nie spłaca kredytów ???

Polecane posty

Gość kinder błeno

Ja tak mam - już od jakis 5 lat nie spłacam ani jednego z kilkunastu kredytów bo nie mam kasy.... i cisza :) komornik był u rodziców ale juz tam nie mieszkam, nic innego nie mogą zrobić.... Ma ktos podobnie ??

Gość kjcn jn ik
a dlaczego skarbie bierzesz kredyty skoro nie masz kasy na splate? nie stac cie nie kupujesz znasz to?

Gość kinder błeno
miałem wczesniej ale straciłem prace. Proste. Gdyby nie było mnie stac to bym ich nie bral.

Gość kaszkejem
spokojnie ja tak mialam odwzwali sie po paru latach odrazu z sadu sami mnie znalezli bo tez zmienialam adres i dlug byl jakies 30 razy wiekszy.

Gość kinder błeno
kaszkejem ładna ściema :D podaj podstawe prawna 30 razy wiekszego długu :D

Gość kjcn jn ik
a co nabrales na te kredyty ze tak zapytam?:)od 5 lat nie masz pracy?

Gość kjcn jn ik
odsetki?

Gość kinder błeno
mam ale juz mnie nie szukaja. Przynajmniej ja tego nie odczuwam :) A kredyty brałem na remont mieszkania, samochody i spłate wczesniejszych kredytow :)

Gość kinder błeno
odsetki sądowe są po 3 latach umarzane. To sciema byla. 30 razy dług Ci nigdy nie wzrosnie :)

kinder błeno i teraz tak: żadnych rat, internetu, telewizji, telefonu, nie możesz wziąć. A jak zaczniesz pracę, lub założysz konto w banku to od razu ściągną Ci z niego kasę. Fajnie?

Gość kinder błeno
ale ja pracuje caly czas od dluzszego czasu :) i cisza.... rat wiem ze nie wezzme ale ja juz wszystko mam co w zyciu potrzebne :)

Gość kinder błeno
z konta nie ściagną jak sie dobrze ukryjesz :D wystarczy nie podawac konta w zeznaniu podatkowym....

Gość kinder błeno
poza tym istnieje cos takiego jak kwota wolna od zajec komorniczych :D a to przewyzsza zazwyczaj zarobki :) fajnie ? :D

Gość kinder błeno
juz na pewno narosły :D z 300 tys to juz sa duze wiec idac twoim tokiem rozumowania szukaliby mnie juz...

Gość kaszkejem
jak to nie jak po 5 latach dlug urosl dotego sprawa w sadzie komornik ze 100 zl mialam 3 tys

Gość bzdura ze odsetki sa
umarzane wynajmowalam pokoj u babki, ktora musiala placic MEZA dlug z 8 tysiecy przed laty, zrobilo sie 40 tysiecy bo przez 8 lat jej nie powiedzial a jednak sie zglosili obciaza twoich rodzicow, i w dupei czarnej bedziesz ty i oni

Gość anna balerinnka
ściągną pieniądze i odsetki + koszty komornicze

kinder błeno -hahaha banki mają fajny programik wpisujesz imię i nazwisko i pokazuje wszystkie dane nawet z innych banków. To tylko kwestia czasu kiedy sie do Ciebie dobiorą

Gość kinder błeno
rodzicie nie przejmuja długów potomków. odsetki sadowe sa umarzane po 3 latach tylko trzeba sie na to powolac i wiedziec o tym. nic nie sciagna....

Gość kinder błeno
poranny kac - pracuje w banku i wiem :) wiem co jest w tych "programikach" i gówno mi robią :D nawet nie wiedza tutaj gdzie pracuje :D

Gość kaszkejem
wlasnie i dotego juz w banku nic niedostaniesz nawet glupiego telefonu bo wpisali cie do biku.a znajda cie spokojnie

Gość anna balerinnka
ale w BIKu wisisz, twoje dane osobowe

Gość kinder błeno
oczywiscie - z adresem gdzie mieszkałem 10 lat temu :D ten budynek juz nie istnieje...

Gość kaszkejem
kinder nie sciemniaj ze pracujesz w banku i jestes tak glupi ze niewiesz co ci grozi za niesplacenie dlugu .

kinder błeno - adres mało kogo interesuje, oni operują twoim imieniem nazwiskiem numerem dowodu i peselem. pracujesz w banku a takich rzeczy nie wiesz?

Gość anna balerinnka
co to za życie jak wisisz w BIK ? :D każdy normalny wie , że nie możesz nic , tylko dzieciak z gimnazjum myśli że to nic wielkiego

Gość kinder błeno
kaszkajem nic mi nie grozi :) zapewniam :) właśnie problem naszego spoleczenstwa jest taki ze nie znaja prawa i sa zastraszni przez firmy windykacyjne itd :) widac to chocby po tym temacie...... wyglada to zupełnie inaczej tylko trzeba sie w tym troche orientowac ;)