Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endurt

do dojrzlych mezczyzn

Polecane posty

Gość endurt

Witam,mam pytanie do mezczyzn jak w temacie,dlaczego nas tak traktujecie nas ,czyli kobiety dojrzale.A to wam nie pasuja cycki ,bo sa obwisle ,mamy rzstepy ,grubsze brzuszki albo biodra.Owszem nie wszyscy nam to mowicie wprost,ale mam duzo znajomych mlodszych kobiet ,ktore spotykaja sie z takimi mezczyznami i oni twierdza ze my ,czyli kobiety dojrzale nie podniecamy ich bo wlasnie....... Ale czy wy zdajecie sobie sprawe ,ze Wy tez nie jestescie wpelni sprawni...Mowie tu o tym ,ze wiekrzosc z was ma albo prostate ,albo cierpi na impotencje!!!! Zamiast z ami rozmawiac wolicie nasz wymieniac na mlodszy model,bo wtedy Wam staje ,a dlaczego ? to kazdy wie ...swize miesko ,a po paru miesiacach rozczarowanie....poprostu mi was ZAL !!!MY KOBIETY POTRAFIMY ROZMAWIAC !!!!

Gość endurt
I co naraz teraz nie ma tu zadnych mezczyzn ?

Gość no wiesz, sama
rozmowa na rozstępy i obwisłe cycki nie pomoże, nawet gdybyście gadali do rana :D dojrzały czyli co? powyżej 30tki?

Gość TrZ chwilowo
endurt ....poprostu mi was ZAL !!!MY KOBIETY POTRAFIMY ROZMAWIAC !!!! No właśnie, a my potrzebujemy ruchania. Młode mięso nie filozuje tyle ile wy tylko daje się ruchać 🖐️

Gość :O[czesc]
endurt Witam,mam pytanie do mezczyzn jak w temacie,dlaczego nas tak traktujecie nas ,czyli kobiety dojrzale.A to wam nie pasuja cycki ,bo sa obwisle ,mamy rzstepy ,grubsze brzuszki albo biodra. - A mamy was przyjmować bezkrytycznie? Wy takich skrupułów nie macie. Uważacie, ze jesteśmy ślepi i nie pragniemy atrakcyjnej wizualnie kobiety? Czemu zadajesz takie głupie pytania?

"Ale czy wy zdajecie sobie sprawe ,ze Wy tez nie jestescie wpelni sprawni...Mowie tu o tym ,ze wiekrzosc z was ma albo prostate ,albo cierpi na impotencje!!!!" - Kpisz sobie? Mało jaki facet cierpi na impotencję. postaw przed żekomym impotentem młodą seksowną laskę, a zobaczysz jak ozdrowieje. prostatę, to mają 60 - 70 latkowie :D🖐️

Gość endurt
:O🖐️ Mylisz sie czlowieku sprawdz ile facetow cierpi na impotencje a potem mow , mam tu glownie na uwadze panow po 40 a nie po 30 ,i jak wielu o tym z was nie mowi ,ja tez uwazam ze sex z mlodym ciachem byl by fajny a wiesz dlaczego , bo mu ciagle stoi , ale faceci po 40 uwazaja sie ciagle za sprawnych choc sami maja problemy ze soba a najlepiej sie to sprawdza wlasnie na mlodszych kobetach

Gość endurt
Halo jest tu jeszcze kto ma odwage !!!

"Mylisz sie czlowieku sprawdz ile facetow cierpi na impotencje a potem mow" Ja się mylę? To ty się mylisz. Jestem w średnim wieku i mam wielu znajomych w tym wieku. Nie dociera do twojej głowy fakt, że każdy facet może mieć problemy ze wzwodem na widok starej baby z brzuszydkiem, rozstępami i obwisłymi cycami. Nie ma w takich babach nic podniecającego, więc trudno, żeby facetowi stanął. Tym bardziej jak ma dużego członka i musiałby w niego wpompowywać więcej krwi. 90% tak zwanych impotentów, to nie sa prawdziwi impotenci. To zaburzenie jest naprawdę rzadkie i jest związane, albo z silnym stresem, albo z ciężką chorobą układu krążenia.

Gość maniooo ciekawskiii =)
Ależ mi odwaga. No, dajże spokój, wypowiedzieć się na anonimowym forum. Temat jest dość złożony, bo z jednej strony są naturalne skłonności do tego, by przedkładać to co ładne, świeże, młode nad oznaki starzenia się, a z drugiej wokół propaganda kultu młodości i pięknego wyglądu, która przecież fałszuje obraz rzeczywistości i ogłupia, bo zawyża ich oczekiwania, często przekraczając granice zdrowego rozsądku. Mężczyźni mają naturalne fory u kobiet młodszych. Tak było jest i będzie. Kobiety już niekoniecznie. Wymagania estetyczne od mężczyzn są inne, można powiedzieć mniejsze, niż od kobiet. Ja przyjmuję do wiadomości, że się starzejemy i moja kobieta także. Nie będę się też oszukiwał, że mi ślinka na młode ciało nie poleci. Reszta to kwestia chęci, by opanować swoje chucie :D

endurt Ja mam 40 lat i mi ciągle twardo stoi. Mogłabyś na nim płaszcz powiesić :D Ale ja mam atrakcyjną kochankę 🖐️

Gość endurt
O czlowieku ,ja tez ma checi...... TYLKO MNIE O NIE NIKT NIE PYTA !!!!! MAM WRAZENIE ZE JESTES SUPER FRAJEREM BO GDYBY TO BYLA PRAWDA TO BY CIE TU NIE BYLO!!!!!