Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

a i pytanie mam .

Polecane posty

Dawno nie wchodzilam , ale mam dwie sprawy, jedna już poszła odnośce narkotyków. No więc rok temu byłam nad morzem , pływałam w słonej wodzie i dwa razy lakierem robiłam sobie wlosy, od tamte pory i się sypią :/ Nie mam cienkich włosów , ale boję się, że jak nie zacznę działac to za rok - dwa będą cienkie :( Tak same z siebie nie, ale jak wiążę, to na gumce zostają, jak się czeszę to szczotka cała we włosach .. Co moge na to poradzić, mam 15 lat !???

Gość fretret
O boże dziewczyno, dojrzewasz i dlatego włosy z głowy lecą, rzadko która kobieta ma całe życie bujne włosy. Nic na to nie poradzisz!

Gość pozdrawia
tak teraz bedziesz juz tylko coraz grubsza i coraz brzydsza

Gość fretret
A że na gumce masz włosy czy na szczotce to całkiem normalne 😴 tak, wlosy wypadają całe życie, ale i rosną nowe! Zależy jakie masz geny, spójrz na włosy swojej matki albo babki

oczywiście, na pewno się roztyję w wieku 15 lat jedząc na śniadanie i kolacje platki zbożowe z mlekiem :P Ej , ale z tymi wlosami serio, martwi mne to troszkę :(

Gość kakadmz
Idź do apteki (przeważnie mają lepsze kosmetyki niż w drogeriach) i poproś farmaceutke o odżywkę albo maske do wypadających włosów. Zapytaj też czy wypadanie włosów może być objawem niedoboru witamin. Możesz jeszcze brać tabletki ze skrzypem.

Gość kakadmz
Idź do apteki (przeważnie mają lepsze kosmetyki niż w drogeriach) i poproś farmaceutke o odżywkę albo maske do wypadających włosów. Zapytaj też czy wypadanie włosów może być objawem niedoboru witamin. Możesz jeszcze brać tabletki ze skrzypem.

W sumie może mi brakować witamin bo czasami mam suchą skóre na rękach i slabe paznokcie. Chociaż nie powinnam bo jem bardzo urozmaicone posiłki.