Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idealllist

Ideał kobiety

Polecane posty

Gość Idealllist

1. O naturalnych, zadbanych włosach, preferowany kolor to blond, jednak najważniejsze, by były naturalne. 2. Twarz bez pudru. Tusz do rzęs, błyszczyk jak najbardziej dopuszczalne. 3. Wzrost ok 162 cm - 170 cm 4. Waga 50 kg - 60 kg, biust rozmiar obojętny, byle zadbany 5. Wykształcona 6. Pracująca, spełniająca się w tym, co robi. 7. Uczciwa 8. Miła 9. Mądra 10. Rodzinna 11. Potrafiąca zrobić ciasto (nie mówiąc oczywiście o obiadach) 12. Potrafiąca utrzymać porządek w domu, czysta. 13. Kochająca 14. Wierna 15. Wysportowana 16. Nie powolna - energiczna 17. Uśmiechnięta

Gość pozdrawia
bezrobotna wytapetowana olbrzymka :D 🖐️

Gość Idealllist
Również pozdrawiam :) Zawsze można coś zmienić w życiu słonko

Gość i tu się mylisz
jeśli nie zmienisz wymagań umrzesz samotnie i nie prędko ktoś sie o tym dowie

Gość jagienka z okienka
1. O naturalnych, zadbanych włosach, preferowany kolor to blond, jednak najważniejsze, by były naturalne. Jestem naturalną blondynką, ale farbuje włosy na ton jaśniejsze. 2. Twarz bez pudru. Tusz do rzęs, błyszczyk jak najbardziej dopuszczalne. Makijaż do pracy pełen, ale dyskretny. 3. Wzrost ok 162 cm - 170 cm Wzrost 175 cm 4. Waga 50 kg - 60 kg, biust rozmiar obojętny, byle zadbany Waga 58 kg, biust 60G 5. Wykształcona mgr (jeśli to w ogóle coś znaczy) 6. Pracująca, spełniająca się w tym, co robi. pracuję w zawodzie, kasa marna ale lubię to co robię 7. Uczciwa jestem 8. Miła jeśli ktoś też jest miły, ale cukierkowa nie jestem 9. Mądra takich rzeczy sama nie oceniam 10. Rodzinna bardzo 11. Potrafiąca zrobić ciasto (nie mówiąc oczywiście o obiadach) nie lubię gotować ale potrafię, ciasta piekę 12. Potrafiąca utrzymać porządek w domu, czysta. uwielbiam porządek w domu i wszędzie wokół siebie 13. Kochająca bardzo 14. Wierna zawsze 15. Wysportowana biegam, chodzę na basen, jeżdżę na rowerze 16. Nie powolna - energiczna energii po 10h pracy potrafi brakować 17. Uśmiechnięta staram się Wg twojego opisu ideałem nie jestem, ale od innych często to słyszę :) Sama w życiu nie mam się za ideał i mam sobie masę rzeczy do zarzucenia...

Gość buhahahadffgfdgd
ideał faceta 1.O naturalnych zadbanych gęstych włosach (żeby mi za 5lat nie wyłysiał), preferowany ciemny brunet 2.Twarz zadbana,żadnych wyprysków tym bardziej "dziwnych" niespodzianek po goleniu 4 i 5. Wzrost wysoki i waga odpowiednia 6.Pracujący 7.Uczciwy 8.Miły 9.Mądry 10.Rodzinny 11.Potrafiący włączyć automat zrobić pranie tak aby po zakończeniu prania ubrania nie były koloru czerwonego (wszystkie...) 12.Potrafiący utrzymać porządek w koło siebie 13.Kochający 14.Wierny 15.Wysportowany, siłownia nie biorąc te gówna co wyżerają mózg 16.Tryskający energią 17.Usmiechnięty oj ale się uśmiałam. Powodzenia w szukaniu tego ideału...

Gość Idealllist
jagienka z okienka jesteś bardzo blisko ideału :) oczywiście drobne odstępstwa są dopuszczalne, jak serce mozniej zabije to pewnie nie będę zwracał uwagi na drobnostki:) po prostu podałem ideał, w takiej kobiecie byłbym skłonny zakochać się bardzo szybko

Gość OKUlarnica --O--O--
1. O naturalnych, zadbanych włosach, preferowany kolor to blond, jednak najważniejsze, by były naturalne. TAK 2. Twarz bez pudru. Tusz do rzęs, błyszczyk jak najbardziej dopuszczalne.TAK 3. Wzrost ok 162 cm - 170 cm 163CM 4. Waga 50 kg - 60 kg, biust rozmiar obojętny, byle zadbany 57KG BIUST C 5. Wykształcona W TRAKCIE 6. Pracująca, spełniająca się w tym, co robi. TAK, ALE TO JESZCZE NIE TO, CO NAPRAWDE CHCE ROBIC 7. Uczciwa TAK 8. Miła TAK 9. Mądra CHYBA ;) 10. Rodzinna BARDZO 11. Potrafiąca zrobić ciasto (nie mówiąc oczywiście o obiadach) OCZYWIŚCIE 12. Potrafiąca utrzymać porządek w domu, czysta. TAK 13. Kochająca TAK 14. Wierna TAK 15. Wysportowana ŚREDNIO 16. Nie powolna - energiczna ŚREDNIO 17. Uśmiechnięta TAK :):):)

Gość Idealllist
Też blisko ideału :)