Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka kontrolka

co wy widzicie w tych dadach???

Polecane posty

Gość fiolka kontrolka

JW. Oprócz tego, że są tanie? Bo chłonne nie są. A już na pewno nie chłonniejsze od pampersów active baby.

Gość halo nie do wiary!!!
tak cię to dręczy, że musiałaś o tym tutaj napisać?

Gość ja uzywam dady, bo sa
chlonne i nie cuzulily moich dzieci jak wszytkie oryginakne pampersy; po Pampersach non stop skora czerwona, kropstki, a nawet pecherze. raz nawe corce zeszla skora platami z pypy. i to pomimo wietrzenia i zmiany pteluchy cvo 2 godziny. dady wytrzymuja cala noc i nie odparzaja ani nie cuzulaja. NO i sa tanie

Gość jedyny minus to brak reklamy
w TV i prasie jak dla mnie (oczywiście ironicznie ;) ) tak po za tym, dla mnie najlepsze pieluchy na rynku, własnie najbardziej chłonne - jako jedyne wytrzymywały całą noc, papresy szły 2, Huggisy min 3... do tego tanie i łatwo dostępne, jak ktoś nie czuje przymusu lansowania się :D to nic dodać nic ująć.

Gość fiolka kontrolka
To powiedzcie mi jakim cudem wlewając do pampersa i dady taką samą ilość wody papmers jest suchy a dada wilgotna?

Gość ghjvvb
przez 9msc uzywałam TYLKO Pampersa, ale od dwoch siegam po Dada- sa naprawde fajne, nie sadziłam ze az tak bardzo, co prawda Pampki sa moim zdaniem sa lepsze ale po co przepłacac skoro i tak dziecko w nie tylko sika i robi kupke? teraz na noc idzie Pampers jak gdzies dalej wychodzimy Pampers a w ciagu dnia tylko Dada:)

Gość wiem cos o tym..............
my od zawsze bylismy na pampersach Pampersa ;p aktualnie active baby , jednak kiedyś znajoma powiedziała: po co przepłacać dady sa lepsze niż pampersy .. więc kupilam a efekt: dziecko tylko nasikało i zaraz dziwne pozy jakby chciało odsunąć sie od pieluszki ;p zmieniałam i było ok a zaraz na nowo czyli co jakąś 1-2h trzeba było zmieniac, więc po tygodniu wróciłam do pampersów i juz zadne gadanie ze babydream i inne są świetne do mnie nie trafia mam sprawdzone, synek nie ma odparzeń, są naprawde chłonne i zauważyłam jak kolezanka mieniała pieluszke ze niby córka ma pełną to była praktycznie pusta pielucha... a jak nie zmianiła na czas to zaraz wózek mokry bo przesikana u nas pampers po nocy jest tak ciężki ze masakra ale nie przesikany :)

Gość Wszystko zależy od tego
ile dziecko pije w ciągu dnia i jak dużo oddaje moczu ...wiek też jest ważny. Jedna mama będzie wychwalać dadę ale jej dziecko załóżmy nie pije 1,5 litra płynów dziennie (jak moje) i zmienia raptem kilka pieluch które są pół pełne od moczu , druga mama po dwóch godzinach ma u dziecka bombę moczową i wilgotne body. Ja od początku kupuję pampers natomiast tu gdzie mieszkam nie ma active baby a są jedynie baby dry na noc a na dzień active fit (te cienkie) i do tego jeszcze easy up pants (pielucho majtki) i te pomarańczowe i to wszystko i powiem że każda z tych pieluch nie wytrzymuje u mojego "pijoka" :D poza....pampers active baby z Polski kiedy przywiozłam kilka paczek . Macie rewelacyjne te pieluchy i żałuję że u nas wycofali (na rzecz active fit). Ja przerzucałam się na każdą pieluchę jaka tylko wpadła mi w ręce i żadna nie wytrzymywała więc doszłam do wniosku że nie ma odpowiedniej pieluchy i chyba już prędzej będzie szlaban na picie bo stale przemakały pieluchy i ubrania były mokre az trafiłam na najtańsze pieluchy z bardzo brzydką grafiką i niezbyt atrakcyjnym wykonaniem i co sie okazało? Okazało się że to był strzał w dziesiątkę bo chociaż pielucha wyglądem przypomina najtańszy shit że tak to nazwę to wytrzymuje przy moim dziecku rewelacyjnie i nareszcie mogę zmienić pieluchę co 3 godziny. Co do pampersów to super sprawdzały się tak do 13 miesiaca życia mojego dziecka i nigdy nie uczuliły (córka ma bardzo wrażliwą skórę) ani nie odparzyły (najlepiej odprowadzały wilgoć) jednak na dzień dzisiejszy wybrałam markę no name sieciówki sklepów (tanich) dla których pieluchy są produkowane i jestem mega zadowolona. Chcę tym sposobem powiedzieć że może te polskie dady też nie są najgorsze i choć nie muszą dorównywać pampersom to liczy się fakt że pasują dziecku i pełnią swoją rolę ale tez tak jak wspomniałam na początku każde dziecko jest inne.

Gość bez przesady z tą wchłanialnoś
ciś Pampersów Active:O ja swojej córeczce zakładam na noc pieluchy Babydream, bo moim zdaniem są dużo bardziej chłonne niż Pampersy, ale w dzień zakładamy właśnie Pampersy, bo na dzień są świetne i cieniutkie w przeciwieństwie do Babydream z Rossmanna

my używaliśmy pampersów do 6 msc, potem Happy. Teraz Dada i jest OK, jak komuś nie pasuje to kupuje inne i tyle. Jeśli chodzi o cenę, to za Dadę płącimy 29 pln za 46 sztuk, Pampers Active ostatnio robił promocję za 35 pln za paczkę, wiec niewiel drozej ale synek je przesikuje, podobnie jak pampers w pomarańczowych opakowaniach - chyba sleep and play, kosztują tyle co Dada, ale wiecznie mokre spodenki, więc podziękuję :-)