Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 544hfggghgf

jak szukacie pracy? jakie macie sposoby?

Polecane posty

Gość 544hfggghgf

jak tu u was wygląda?

Ja roznosiłam i wysyłałam CV na ogłoszenia które znalazłam w necie czy gdzieś na mieście. Napisałam też na necie na niektórych stronach , że szukam pracy i to najbardziej mi pomogło bo pracodawca sam mnie znalazł ;)

Gość upupupupu[i
a ja zrobiłam loda pracodawcy i dostałam praCE:) W SUMIE NIC WIELKIEGO 15 MINUT ROBOTY A PRACA NA LATA:)

Gość tampon,
na jakich stronach dałaś swoje ogłoszenie?

nie pamiętam dokładnie ,ale wiem że pracodawca znalazł mnie na owi.pl . Wpisywałam w google po prostu "praca Lublin " i dam gdzie można było dodawać bezpłatne ogłoszenia to dodawałam. Licz się z tym, że jak dodasz ogłoszenie, że szukasz pracy to będą dzwonić czy pisać jacyś napaleńcy szukający kobiet do towarzystwa. Oni nie wejdą na strony na których ogłaszają się kobiety chętne na takie układy tylko po zwykłych portalach z pracą. Ile ja takich telefonów odebrałam :D :) Powodzenia :)

Gość Lord Arkadiusz25
U mnie branża jest dość wąska, i można powiedzieć, że każdy każdego zna. A przynajmniej słyszał o każdym co nieco. Ale cóż... niewiele ponad 200 osób w PL ma licencję, z czego ponad połowa pracuje poza granicami albo ma bardzo intratne posady.

Gość tampon,
dzięki:)