Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aala1984

czy mogę mieć szansę na ciążę???

Polecane posty

Gość aala1984

Witam wszystkich. Od pół roku moje cykle są w granicach 26-30, dzisiaj jest 34 dzień cyklu, @ brak, na przemian po obu stronach bóle w dole podbrzusza, wrażliwe piersi, większość tak jak przed @. Dzisiaj testowałam Quixx popołudniowo wynik negatywny. Pytam czy myślicie, że są szanse na fasolkę? Bardzo upragniną, starania ponad 12 cykli:( Czekam na Wasze opinie, jak nadal nie będzie @ przetestuję rano, dzisiaj oczekiwania wzięły górę...

Gość no jak to allegro
ciąża moim zdaniem możliwa, mnie też bolały właśnie na tym etapie jajniki raz lewy raz prawy. test mógł jeszcze nie wykryć ciąży, poczekaj może lada dzień pojawi ię blada kreska, powodzenia

zrób jeszcze jeden test ale z porannego moczu.. powinno już pokazać jeśli jesteś w ciąży

Gość no jak to allegro
ciąża moim zdaniem możliwa, mnie też bolały właśnie na tym etapie jajniki raz lewy raz prawy. test mógł jeszcze nie wykryć ciąży, poczekaj może lada dzień pojawi ię blada kreska, powodzenia

Gość a co to jest 12
cykli:O:O nic

Gość no jak to allegro
tak test mógł jeszcze nie wykryc ciąży, powodzenia

zrób jeszcze raz test ale z porannego moczu, jak jesteś w ciąży to powinien pokazać dwie kreski;) powodzenia

Gość aala1984
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, bo ja pomału bzikuję....A już miała odpuścić, a tu kurczę nie ma tej wrednej @, jeszcze trzy dni temu nie siałam paniki, ale czekam i czekam i nic. No i pomyślałam, że jak bolą jajniki to nic z tego:( Jutro z rańca spróbuję chyba że przyjdze @

Gość aala1984
12 cykli, staramy się już ponad rok o maluszka:( Kurczę może ten test to jakiś szajs, nie sprawdzałam się nim nigdy i jak tak sobie sprawdzam to ma nie do końca pozytywne opinie:( no nic poczekam do jutra w niepewności:(

Gość no jak to allegro
bol jajników to u mnie 2x był pierwszy objaw ciąży

Gość madziulah
ja bym na twoim miejscu zrobiła test z krwi beta hcg bo wtedy będziesz wiedziała na pewno. Z testami jest różnie. Tak było u mnie test negatywny a @ tydzień się spóźniała, zrobiłam betę i okazało się, że się udało. Po paru dniach powtórzyłam i betę i test bo miałam jeszcze jeden i nie chciałam i test znowu nie potwierdził w 100 %ciąży - tylko bardzo blada druga kreska, którą tylko ja widziałam. Powodzenia

Gość aala1984
Kurczę zobaczymy...zazwyczaj tak długo mi się nie spóźnia, a teraz nawet trochę zapomniałam o tym cholernym okresie. Ponad dwa tygodnie temu byłam na weselu siostry i wtedy miała trochę stresa czy aby wcześniej nie dostanę, a później trochę zapomniałam o tym w wirze obowiązków, no i tak od soboty coś mnie pobolewa, wysłałam swojego mężczyznę po testa to kupił taki jaki dała mu w aptece, a już myślałam że II kreseczka będzię:( no nic najgorsze,że nadzieja mnie nie opuszcza, ale jak się znowu nie uda to i rozczarowania będą większe...

Gość helo halo halo
Przy zalozeniu ze Twoje cykle 26-30 dni a dzis Ci leci 34dzien to test -jesli jestes w ciazy, powinien juz dzis wyjsc pozytywnie. No ale wiadomo kobieta szwajcarskim zegarkiem nie jest- moze owulacja Ci sie przesunela. Powtorz test z moczu a jesli chcesz jeszcze dokladniejszej odpowiedzi zrob Bhcg

Gość aala1984
madziulah Dokładnie, ja też dzisiaj na siłę szukałam chociaż cienia tej kreski.... Kurczę, ja przebadana jestem stwierdzenie lekarza "tylko w ciążę zachodzić" a tu guzik, druga połówka jeszcze nie badana.

Gość aala1984
helo halo halo Niom, ostatnią @ miałam 2 sierpnia, próby były, więc jakieś cienie szansy są. Niom nic każda z nas ma inny organizm, bardziej chodziło mi o te bóle podbrzusza, bo róźnie o tym mówią. Jak nie będzie do poniedziałku, szoruję na Betę:) dzięki za wsparcie

Gość Studzianka 6765
Nie wydaję mi się żebyś była w ciąży, jeśli cykle masz 30 dniowe a teraz 34 dzień okresu brak a test (nawet robiony popołudniu) był negatywny. Ale życzę Ci tego, żeby jednak się mylił :)

Gość aguś24
Hej dziewczyny :) widzę ze forum aktywne to może ktoś mi doradzi? owulacje miałam 26 sierpnia , kochaliśmy się 1-2 dni przed owulacją , kiedy powinnam zrobić test żeby był dokładny? okres powinnam dostać 10-13 września , pozdrawiam

Gość Studzianka 6765
A skąd wiesza kiedy miałaś owulację?

Gość aguś24
Bo z wyliczeń tak wypadało na 26, poza tym w dniu owulacji temperatura podskoczyła i do teraz się utrzymuje wysoko, do tego ból kucie jajników śluz , raczej nie mogłam się pomylić

Gość Studzianka 6765
Pytam tak orientacyjnie bo jak ja się starałam to owulacje wyliczałam tak w połowie cyklu i to był błąd bo miałam ja na 18 dni przed spodziewaną miesiączką. No testować to najlepiej w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki. Wiem że niełatwo się powstrzyma. Ja zrobiłam na dwa dni przed i wyszedł pozytywny :)

Gość aguś24
tak masz rację czasami organizm potrafi nas zaskoczyć ,tak już miałam jak zaszłam w ciąże po 6 latach i to jeszcze przy bardzo nieregularnych cyklach :) a teraz od 26 źle się czuje mam podwyższoną temperaturę do 36,8 wzdęty brzuch jakieś pobolewania w podbrzuszu ,piersi stały się ciężkie a wieczorem pobolewają i pojawiają się niebieskie żyły na nich ale tylko wieczorem, i stojące sutki ,miałam kilka razy odruchy wymiotne szczególnie w nocy myślałam ze zwymiotuje , jestem ciekawa co z tego wyniknie :)

Gość aala1984
aguś 24 Ja tylko mogę Ci doradzić, nie testuj tym Quixx, już wyłączyła się z forum, chciała się wyluzować biorę ulotkę z tego testu a tam pisze ostrzeżenie "wyłącznie do diagnostyki in vitro"wiem zaraz powiecie, że bzikuję:) test na HCG to test ale na inny tego wcześniej nie widziałam, a ja kurczę mam ten sam na rano. Zdaję sobię sprawę z tego że niestety mogło się nie udać i tak szuka dziury wcałym, ale ten kto wie co znaczy "starania" o maluszka, napewno mnie zrozumie:)

Gość aala1984
Nie no nie będę się kompromitować, poszukałam w necie i taki test nie róźni się od innych:) a więc się prostuję, ale jak zobaczyłam takie ostrzeżenie to już czujność mi się włączyła:) he he Nie ma co wrzucam na luzzz, co ma być to będzie. Moja przyjaciółka(pielęgniara zresztą) mówi, że jak w 100% mój organizm będzie gotowy na ciążę, to wszystko zadziała. No i ja muszę w to wierzyć. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe mamusie i te starające(NAM też się uda!)

Gość Studzianka 6765
Aguś 24 do poniedziałku jeszcze chwila :) postaraj się. Życzę Ci żeby sie udało :)

Gość agiew
Studzianka miałam podobnie jak ty jeśli chodzi o owulację. A ja zastanawiałam się czemu nie mogłam zajść :) Jak zaczęłam używać testera płodności na ślinę to zaszłam :)