Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka34

doradźcie proszę

Polecane posty

mąż tylko pracuje,ja zrezygnowałam z pracy i wychowuje dzieci.problem jest taki że obiad musi mieć na czas i podane"pod nos"o każdy grosz na zakupy muszę się prosić,ostatnio córka szła na urodziny koleżanki 'zaszalałam i kupiłam prezent za 40 zł"mąż zrobił mi z tego powodu awanture przy dzieciach:( strasznie było mi przykro,wieczorami pije po kilka piw,potem chce się w łóżku poprzytulać ja udaje że śpię:(nie mam ochoty się z nim kochać,od niedzielnej kłótni się do niego nie odzywam.Proszę poradżcie co zmienić w tym związku,czy milczenie jest rozwiązaniem?

Gość stokrotka62673
najważniejsze jest aby wyjaśnić sobie wszystkie żale. Powiedz wprost co Cię uraziło i milczenie na pewno jest lepsze niż kłótnia ale najlepszym rozwiązaniem jest szczera rozmowa

nie podobalo Ci sie bycie niezalezna? po co rzucalas prace? to byl chyba wielki blad... ja bym sie nie meczyla z facetem ktory jest egoista, bo to chyba najgorsza cecha u facetow, plus materializm..

Nie myśl że jak nie masz pracy to nie pracujesz. Milczenie nie jest rozwiązaniem tylko pogorszy sytuację. Jeżeli nie będziesz mówić o tym co myślisz to on będzie przekonany że Tobie to nie przeszkadza. Tym bardziej musisz działac jeżeli sytuacja będzie przechodzić również na dzieci.

malutkiej wychodzą zęby i często placze,wczoraj na obiad zdążyłam zrobić tylko zupe usłyszałam"pokopało cię ?zupą mam się najeść?..

może jest zły przez to że unikam współżycia,ale jak sobie pomyśle że mogłabym byc z nim w ciąży kolejny raz to aż mną trzęsie:(

trzecie dziecko było nie planowane,obrażony był kilka dni,dużo wtedy przeszłam i nie chciałabym wracać do tego jeszcze raz

przepraszam za to co napisze, ale co za dupek z Twojego męża !! jak można się obrazić za takie coś?! ile on ma lat? 15? wpadki się zdarzają i tyle :) kasiulka a Ty go kochasz?