Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddsss

Dlaczego kobiety mowią żeby prawiczkowie czekali na te jedyną ? to bez sensu

Polecane posty

Gość dddddddddddddddsss

bo na 98% taki prawiczek trafi na nie-dziewice Powiedzmy sobie szczerze; jesli prawiczek ( np taki jak ja 25 letni ) nie mial nigdy powodzenia i nadal nie ma to szansa znalezienia kogokolwiek jest niewielka a nawet jesli to nie trafi on na dziewice...O dziewice trudno w wieku 18 lat, trzeba sie baaaardzo postarac a co dopiero w wieku lat 23-26+ ???!!! Mam w pracy takiego ex-prawiczka, wiedzialem ze jest pravik, swoj swego zawsze pozna, 31 lat wykształcony, skonczyl niedawno prawo i jest radcą prawnym. Kasy ma i to sporo ale ...zawsze leciały na niego kobiety po przejsciach i to sporych, typowe pijawy i pasozyty które siedzą w domu i czekają az mąz kase przyniesie. Poznal taką jedna, stara panna z 10 letnim synem - pijawa, pierdolnięta na leb, poznalem ją... z twarzy taka sobie ani brzydka ani ladna. Byli razem rok, szybko sie rozstali gdyz owa pani zaczela wysysac pieniązki ze swoja mamusią, on sie nawet jej oswiadczyl ale intercyzy nie chciala. wiecej nie wiem wiec nie rozumiem gadania kobiet ze trzeba czekac na te jedyną i nie wolno isc na dziwki... po co czekac na cos czego i tak nie dostaniemy ?

Gość zanim zaczniesz pisać
prowa to wpierw skończ swoje gimgówniane gimnazjum :P

Gość ale na nic nie czekaj,nikt nie
wie jak mu się życie ułoży.Może znajdzie swoją żonę,a może zwiedzi Polskę zaliczając kilkanaście tysięcy kurew z Roksy,co ma być to będzie,na wszystko się nie ma wpływu

Gość ale na nic nie czekaj,nikt nie
stworzoną dla siebie żonę,i może nadającą się na matkę,i będą mieć razem jakieś normalne dzieci

Gość ale co miałoby
załatwić,albo jest stworzona dla kogoś żona,albo są dziwki,nad czym się tu zastanawiać

Gość dddddddddddddddsss
wyjazd na dyskoteke odpada, wiekszosc nie pojdzie chodzil Darker - wyszedl po godzinie chodził ciagle Cream- zadna go nie chciala, podpieral sciane , ogladal tyłki i do domu..

Gość depilujaca
prawiki na forum ciagle mowia o tym jacy sa nieszczesliwi z powodu swojego stanu. podalam najprostrza recepte na zalatwienie ich wielkiego "problemu". moze niektorym pomoze sie przelamac

Gość Prawik jestem
Ja chcę kochać się z kobietą z miłości a nie z jakąś dziwką

"albo jest stworzona dla kogoś żona,albo są dzi**i,nad czym się tu zastanawiać" Między żoną, a dzi­wką może jeszcze być coś pomiędzy.

Gość depilujaca
wow .. to jest fajne w prawikach jednak:) z milosci.. yey.. kto w dzisiejszych czasach jeszcze tak mowi.. moze poszukajcie dziewczyn na jakis portalach dla samotnych. tam jest duzo ofert chyba i nie wszystkie czekaja na byznesmena z mercedesem (mam nadzieje)

Gość Prawik jestem
"depilujaca" Przestać prawiczkiem można byle gdzie więc jeśli chodzi komuś tylko o to to banalna sprawa. Są jednak mężczyźni którzy nie potrafią bez miłości jakiegoś głębszego uczucia uprawiać seksu z kobietą -nie jesteśmy zwierzętami za jakie nas macie.

Gość ale co miałoby
jak znajdziesz to coś pomiędzy to ja ci gratuluję,to pomiędzy to jest urojone w głowach zdesperowanych facetów,

Gość depilujaca
ja was wcale nie mam za zwierzeta. staram sie pomoc. jesli gnebi was ten stan, to go zmiencie. jesli jeszcze to nie nastapilo tzn ze nie mozecie znalezc "milosci" a nawet dziewczyny ktora lubicie na tyle zeby isc z nia do lozka z poczuciem ze jest tu cos wiecej niz zwykla zadza zaspokojenia. niektorzy tu pisali ze milosci znalezc ni emoga bo kobiety nie chca prawikow, no to jeden z drugim zaliczcie cokolwiek i problem z glowy.

Gość ale co miałoby
w głowach takich,którzy chcieliby być zdobywcami,bo się tego w mediach naoglądali,ale nie te warunki,a kończą jako internetowe świry,w stylu atrakcyjny Zenobiusz pozna Panią

Gość depilujaca a ty gdzie sie
Depilujesz?

Gość prawiki są prawikami
bo chcą związku i miłości a ciężko trafić na kobitę o podobnych zasadach

No właśnie, pewnie pomyślała, że jesteś psycholem i się na nią czaisz. Tak często mają niedoświadczeni faceci. To wolała się zwolnić.

Gość hatalhuyuk
nie warto czekac na milosc bo kuktas moze uschnąc tylko trza isc na disco lub do burdla

Gość kamil97jgora
ja czekałem 9 lat na dziewicę i w końcu ożeniłem się z nie-dziewicą i jesteśmy już 5 lat małżeństwem i co? Było po prostu tak, że jak ją zobaczyłem to przestało mnie obchodzić czy jest dziewicą czy nie po prostu chciałem z nią być niezależnie od wszystkiego. Po prostu jeżeli facet mówi że czeka na dziewicę to znaczy że nie znalazł jeszcze tej właściwej.

Gość hatalhuyuk
to smieszne ze sa miliardy ludzi co nie umieją myslec samodzielnie tylko sluchają klerów moherów -na wlasna szkode

Gość kamil97jgora
m.in. dzięki klerom moherom mamy mniej zakażeń HIV niż np. Rosja czy Ukraina gdzie klerów nikt nie słucha

"chodzil Darker - wyszedl po godzinie" ­ Wyszedłem po kilku godzinach bo byłem z towarzystwem i było to w ramach socjalizowania się. Opuściłem przybytek lekko wstawiony. Takie miejsca są na trzeźwo nie do zaakceptowania dla introwertyka.

Gość wisennina
klery to samo zło- uwazaja ze baby to cos gorszego o d facetów

Gość Nie ma co czekać
tylko brać każdą co się nawinie, dlaczego ano dlatego że sam za długo zwlekałem i potem miałem problemy w łóżku (brak doświadczenia... ). Więc ruchać ile się da jak nie ma laski do to burdelu...

Gość z rozmów w toku kontak
w ww . facebook.com/ andrzej.wokal (napisane bez przerw) to kontakt do Andrzeja który wystąpił w tym odcinku. Znam gościa od kilku lat i wiem że jest w porządku. Może nie powiedział wszystkiego naprawdę. Nie wiem... Andrzej organizował dla młodzieży przez rok karaoke za darmo żeby mogli przy sprzęcie pośpiewać. Tachał te toboły przez miasto w każdy weekend. Pomógł wielu osobom które miały nóż na gardle- ciężką sytuację. Czasami widuje go w niedzielę w kościele. Ale jest taki że można z nim w nogę pograć, w siatę. Chodzi na dyskoteki np. w Krakowie. Można z nim pójść na piwo. To jest mądra bestia, tylko wydaje się niepozorny. Spory leń. Dużo rzeczy mu nie wychodzi w życiu. Może dlatego ma dystans do wszystkiego. Według mnie jest otwarty, ma ograniczone zaufanie, inteligentny, pomocny, czasami wkurzający, ma poczucie humoru.