Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ann_26

Czy On do mnie wróci?

Polecane posty

Witam. Trzy tygodnie temu zostawił mnie chłopak po wprawie trzy letniej znajomości. Niestety nie dawałam mu od siebie odpocząć w tym czasie, bo chciałam wyjaśnień i szansy dla nas obu. On się nie odzywa. Tęsknię za nim. Czy On wróci do mnie? Widywaliśmy się już dwa razy od tego czasu kiedy podjął tą decyzję. Czy On się spotykał bo mimo wszystko mu zależy chociaż trochę? Jak powód zerwania podał mi, że jest do niczego. Wiem że on zawsze miał słabą samoocenę, ale później jak zaczął krzyczeć to powiedział, że to oficjalny powód i że ma mi starczyć. Czyli kłamał. Nasz związek się już raz popsuł, na początku tego roku. Byłam na niego zła, bo pisał z jakąś swoją koleżanką ciągle, chodzili do restauracji.. Niby w kręgu jego znajomych, ale dlaczego z nią a nie ze mną? Zerwałam wtedy z nim ja, ale wybaczyłam po kilku tygodniach i na walentynki byliśmy już znowu razem. Tęsknię za nim, kocham go. Chciałabym mu wybaczyć, chociaż bardzo mnie skrzywdził... Czy on oprzytomnieje? Zrozumie co zrobił?

Gość lopae
a dobrze cię ruchał?

Po co się łudzić, dziewczyno. Spotkał się z Tobą po to, żebyś zrozumiała, że on już nie chce z Tobą być. Chce żebyś mu dała spokój. Podał powód rozstania, biorąc winę za rozpad związku. Chce uniknąć dalszych dyskusji, bo dla niego temat jest zamknięty. Bądz rozsądna i pozwól mu odejść. Nie ma takiej siły, żeby kogoś zmusić do bycia razem, jeśli jednej z osób to nie odpowiada.

Gość klakfjk
daj mu zatęsknić..