Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikfjull

pomocy|! czy ktoś z was jadł paprykarz z łososiem z biedronki????

Polecane posty

Gość mikfjull

kupiłam dwie puszki bo miałam smaka na paprykarz otwarłam jedna a tam kawałki choćby kości, kilka kawałków czy to normalne? czy też tak mieliście?? boję się otworzyć następnej puszki - że się zadławię ością- czy kością, bo dość wielkie te "ości" i takie płaskie ale się wkurzyłam :/

Gość mikfjull
uupppppp

Gość agnes654
ja kiedys kupilam zjadlam dwie kanapki z tym czyms i wywalilam do smieci. bleeeee

Gość gość
Witam ja też kupiłem z łososiem i były ości iiii DRUT METALOWY długość 3cm grubość 0.5mm

Gość dr Rybka
Rozumiem, że w Twoim przypadku samo otwarcie puszki wiąże się z zadławieniem? W takim przypadku sugeruję założyć maskę a puszkę otwierać w obecności osoby myślącej.

Gość gość
ja prawie pół puszki zjadłem i nie miałem żadnych niespodzianek ale i tak ostatni raz kupiłem bo więcej ryżu niż ryby, więcej pieprzu niż przypraw, suchy jest musiałem koncentratu pomidorowego dodać a takiego smaka miałem a tu rozczarowanie straciłem apetyt

Gość gość
Jak w lasagni byla konina to w paprykarzu moze krokodyl? Nie martw sie wszystko jest zjadliwe a co do biedronki czasem kupic cos drozszego i zjesc ze smakiem nie tanie badziewie. Zapewne ten paprykarz nie stal nawet kolo lososia.

Gość rybne delicje
jadlem kiedyś to coś,ale kiepskie bylo,trudno spodziewać się czegoś dobrego po mielonych,zapleśniałych i cuchnących rybkach z dodatkiem ryżu i przypraw,dodanych tylko po to ,żeby cała potrawa ładniej wyglądała.Sałatka z makreli jest dobra,też z biedronki.