Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojaniemogetak

pomocy chodzi o byłego!

Polecane posty

Gość ojaniemogetak

;( mam mętlik w glowie,ostatnio zblizylismy sie do siebie,,no i stalo sie az zblizylismy sie do slownie..do seksu konkretnie nie doszlo..no ale..wiadomo. i teraz cjest tak niezręcznie, on nic nie mowi ja tez nie, tylko pisalismy co tam itd. ale ja nie wytrzymam chyba!musze z nim pogadac na ten temat...

Jej, może po prostu dalej coś do siebie czujecie? Pogadajcie wprost o tym co się stało i o swoich uczuciach. Może warto jeszcze raz spróbować, chociaż ja miałam taki przypadek i odradzałabym... Ale może to inna sytuacja. Może wasza ma sens.

Gość ojaniemogetak
ja sama nie wiem co do niego czuję...lubię go, jest swetnym czlowiekiem, wiem ze jemu na mnie bardzo zależało i pewnie nadal cos w tym jest, to ja go zostawiłam, ale tez latwo mi nie bylo, teraz oboje jestesmy sami i cos sie stalo...u mnie tez bylo niewesolo, zostalam skrzywdzona strasznie..i moze podswiadomie wiem ze z jego strony to mi nie grozi? nie chce znow go skrzywdzic, ale nie wiem co zrobic z tym..jestem o niego zazdrosna..a kiedys ta nie bylo;/

Myślę, że chciałaś się tym pocieszyć. Ja bym się w to nie pchała drugi raz... Spróbuj przeczekać i wtedy "na sucho" zobaczysz, jakie tak naprawdę są Twoje uczucia.

Gość ojaniemogetak
jestem juz rok po "tamtym", wiec nie wiem czy to taka pociecha...

Gość ojaniemogetak
juz nawet nie chodzi o to co bd dalej, mnie meczy teraz ta sytuacja, ze troszke pisalismy, ale nikt nic nie powiedział, a ja juz chyba nie moge, chcialabym o tym pogadac

To zadaj mu wprost pytanie, co sądzi o tym, co się ostatnio stało.

Gość ojaniemogetak
łatwo powiedzieć...ale chyba bede musiala cos zrobic..tylko ja chyba boje sie jego odpowiedzi

Gość ojaniemogetak
poza tym irytuje mnie ze on nic nie robi...pewnie oboje jestesmy w kropce i trudno s[pkrzec teraz sobie w oczy