Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porend

Jak pisać sms do kobiety

Polecane posty

Gość Porend

Nieziemską podoba mi sie pewna dziewczyna, ona mnie zna na tyle, że na ulicy mówimy sobie po prostu cześć, więcej raczej ona o mnie nie wie. Jest sama, ja jestem mega nieśmiały.... chcę to zmienić. Tylko nie chce na starcie spieprzyć sprawy... Chce zacząć troche do niej pisać sms, tylko nie wiem jak zaczać, co jej napisać itp. Licze na pomoc, nie na wyzwiska, dla Was może to pikuś, dla mnie ogromny trud...

Gość Piękna jesień
sciagnij cos z neta albo z kaffe jakis wers itp:) kobietki to lubią..

Gość Porend
No właśnie widze, że to dziewczyny lubią takie zabawy smsami, tylko no jak, głupio spytać co oni tam piszą bo bedą się smiać ze mnie do końca szkoły... Jak zacząć kilka pierwszych sms, poźniej myśle, że już samo pójdzie(oby).

hmm.. moze na początek " dzien dobry, jak mija dzien?" czy cos w ten deseń.. zapewne zapyta sie kim jestes.. mozesz sie pobawic z nią chwile.. ale nie przedluzaj, powiedz wprost.. bo szyderczo bedzie jak jej kolezanka ma do ciebie nr.. a ty bd grał romea..;d

Gość kolejna blondynka to ja
słodka loszko , pączusiu, dziunio , pysiu ;) wykwintny paszteciku....etc etcetera

Gość Porend
Zapewne po pierwszym sms odpowie kim jestem, odrazu się jej przedstawić?

Gość Pani Jesien
od razu A pisze sie odnosnie terazniejszosci np dnia czasu pory roku tego co ona ty lubisz nie jest to trudne:)

wiesz no, mozesz zartowac.. ja jestem typem (dziewczyny;p) gdzie na poczatku zagrałabym jakos..;p cholera.. wiesz ty co. nie wiem ;p chyba bez sensu te moje wypowiedzi.. ;)

Gość Porend
No tak, ale sms od nieznajomego numeru będzie raczej dziwny jesli zapytam... "cześć ładną dziś pogode mamy" nie wiem jaki jest sekret długiej wymiany zdań w smsach....

Gość wrzesniowooo
Porend a ona napisze ładną a kto pisze? I ty napiszesz kto powiesz jaka pogoda u ciebie I ona pociagnie temat

Gość 01234
A po co komplikować?? napisz prawdę=że ją widujesz i chciałbyś poznać. Szczerość opłaca się bardziej niż dziwne gierki :)

Gość wrzesniowooo
01234 masz racje.. Bo i ona ciebie widuje to skapnie sie kto.

Gość Porend
Trzeba się wziaść w garść..

Gość Mamusia Twoja
a ja myslałam zes dawno napisał:)

Gość wred.o.ta
fiku mikuuu SMSowanie jest dla dzieciaków lub osób olewajacych chyba ktoś nie dostawał miłych smsów. Wystarczy, że jej napiszesz, że ładnie dziś wyglądała i czy ma ochotę się spotkać:) może warto od razu napisać kim jesteś wtedy nie będzie nie miłych niespodzianek... chociaż możesz chwilkę ja pozwodzić

Gość hexerei
01234 " A po co komplikować?? napisz prawdę=że ją widujesz i chciałbyś poznać. Szczerość opłaca się bardziej niż dziwne gierki " tu masz własciwą odpowiedz. tak własnie zrob

Gość Mamusia Twoja
kobiety lubia komplementy;)

Gość Porend
dzięki za pomoc, życzcie powodzenia.

Gość R78
Hmm, przede wszystkim bądź grzeczny, nie poruszaj drażliwych tematów, staraj się sprowokować rozmowę (czyli szybką wymianę smsów), zamiast pisania całych wypracowań. No i jak najszybciej przenieś tę relację do reala, bo smsowanie jest dobre jedynie na początku. Odradzam prymitywny podryw z zasypywaniem dziewczyny komplementami, z gadaniem o seksie, znacznie lepsza jest wiadomość np. rano "Udanego dnia! :)". Dzięki temu dziewczyna będzie o Tobie myślała cały dzień :) Powodzenia, i nic się nie bój, bo jeśli to wartościowa kobieta, to wszystko się dobrze rozwinie, o ile czegoś nie palniesz ;) Lepiej uważać, bo to, co na piśmie pozostaje na długo, i tylko słowne faux pas łatwo jest zatrzeć.

Gość Mamusia Twoja
zycze powodzenia;):

Gość ghghdghgs
jak ktoś chce mnie poderwać, to musi to zrobić wprost, a nie jak dzieciak przez jakieś sms-iki. poza tym nie znoszę takich banalnych wiadomości o niczym typu: co słychać , co porabiasz, miłego dnia. nawet nie chce mi się na coś takiego odpisywać, zwłaszcza obcej osobie, zreszta znajomi mi takiego szajsu nie posyłają. jak poznaję faceta i zaczyna mnie zasypywać wiadomościami bez treści, które pisze tylko po to żeby pisać i widać, że nie ma nic ciekawego do powiedzenia, to skreslam taką osobę.

Gość Martyna Marcina
A nie lepiej się przełamać i powiedzieć bezpośrednio? Smsy to tylko pozorne ułatwienie nawiązania kontaktu, bo nie widzisz prawdziwej reakcji drugiej strony. Jeżeli ta dziewczyna jest miła, uprzejma, to na pewno zgodzi się na kino czy kawę. Po prostu przy następnym powitaniu uśmiechnij się i zagadaj. Może ona już od dawna na to czeka? :)

Gość *Veronica*
Mnie niedawno spotkała podobna przygoda. Odezwał się ktoś, kogo podobno znam, niestety przedstawiając się jako tajemniczy wielbiciel. Dałam szansę i kilka dni pisaliśmy, niestety w pewnym momencie - gdy upewnił się, że nikogo nie mam - stał namolny, zaczął pisać bardziej śmiałe smsy z podtekstem, więc zakończyłam tę pisaninę. Uważaj na to co jej wysyłasz ;) I tyle. Powodzenia!! :)

Gość *Veronica*
@ ghghdghgs Coś Ty! To bardzo sympatyczne dostać rano pozdrowienia i życzenia miłego dnia...

Gość ghghdghgs
co kto lubi. ja np kiedyś krótko spotykałam się z facetem, który codziennie rano dzwonił, żeby spytać jak sie czuję i zyczyć mi miłego dnia i później przez cały dzień w kazdej wolnej chwili wydzwaniał z podobnie przesłodzonymi, nudnymi i infantylnymi bzdetami. rozumiałam, ze usiłuje pokazać jak bardzo mu zależy, ale było to tak irytujace, że mam ból głowy na samo wspomnienie

Gość *Veronica*
Nie no faktycznie, to już przesada. Grunt to umiar - miło, ale bez przesady, żeby nie zasłodzić ;)

Gość Tyle Ci powiem:
Jak? - jak najszybciej ;)