Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glazurka

Medicover - Centrum medyczne opinie

Polecane posty

Gość glazurka

Wybieram się do Medicover w Łodzi i chciałbym wysłuchać opinii na temat tej firmy bo wiem że są rozsiani po całym kraju. Czy warto tam płacić ? Jak wygląda obsługa itp. W Łodzi jak i całym kraju.

Gość jestem n a nie

poznań do poltransplant mnie przepinali, jeanine do plaseb, tabcin trend, karta  - olej, z łaską i wyszkalem te;efonicnym

Gość jestem n a nie

ginekologia -nie polecam, przedstawiciel jak oszołom wyrzuca pod nie sciagniete plaseba, z blachylekarz ogolny  - zwolnienia nie bralam, do tabcin trend, a łaaacha była, że przyjął,blood testy - nie polecam, przedstawiciel odkopuje ten sam zczyt, raz zrób za 5-20 tysiecy to masz gnoj na lata,usg - nie wiem, czy robia, kolezance robili 3 miechy

Gość jestem n a nie

medicover do wyszkalu klinika , pod laboratorium ponoc, ginekolog -  pod nałapanie microgynon 20,  lataja jak nienormalni karta medicover pod nabranie leków, microgynon 20, moja znajoma latala z gadkami pic i brla tak pani doktor dziekuje microgynon 20, 

Gość jestem n a nie

zły do bayer, dobry do nebbud

przedstawiciel nie zczytuje, bo sciaga na summamed lub augmentin, no to nie zczytuje, 1 mln wlozyc i pozczytywac, kasy douglas przepluk bayer i plaseb tym sie firma staje,potem toolsy promujace wybijaja na zeby