karottkaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Wyczekiwuję okresu, który spóźnia się ponad tydzień (ale to norma, zawsze tak mam). Dziś zauważyłam że już od samego wejścia do pochwy jej "góra" jest jakaś rozpulchniona. Do tego pojawił się brązowawy śluz, ale jest go bardzo niewiele. To tylko objawy zbliżającego się okresu, czy może jakaś infekcja? Wizyta u ginekologa niestety dopiero w przyszłym miesiącu ze względu na jej nieobecność w mieście. Proszę o odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karottkaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 dodam jeszcze, że w połowie sierpnia współżyłam i nie wiem czy powinnam podejrzewać ciąże, ponieważ minęły prawie 3 tygodnie a ja nie mam żadnych innych objawów typu zawroty głowy itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość azu Napisano Wrzesień 6, 2012 skoro bierzesz ciążę pod uwagę to zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0,000000000000001% Napisano Wrzesień 6, 2012 szyjka jest właśnie rozpulchniona tuż przed okresem. Brązowy śluz pojawia się tez tuz przed okresem. Na moje oko w ciiągu 3 dni dostaniesz okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karottkaa 0 Napisano Wrzesień 6, 2012 tak właśnie się stało (; chciałam dziś rano kupić test i nie zdążyłam zalało mnie po drodze ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach