Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybałuszona

Czy są tu jakieś osoby z wpukłymi oczami?

Polecane posty

Gość wybałuszona

Ten top to nie żart. Pytam poważnie. Mam takie oczy od urodzenia. Nienawidzę ich. Często słyszę o sobie komentarz - ale żaba. Nie mam problemów z tarczycą. Jestem osobą zdrową. Może jest jakaś operacja, która mi te oczy wepchnie do środka? To bardzo głupio brzmi, ale dość mam już tych komentarzy ludzi :(

Gość ja to nie znam kogokolwiek
kto miałby płaskie oczy, wszyscy mają wypukłe, a Ty to możesz mieć co najwyżej wyłupiaste skoro tak się inni podniecają na ich widok:O

Gość wybałuszona
Czepiasz się słówek. Wiadomo, że chodzi mi o wyłupiaste oczy.

Gość maniana 11
żabie?

Gość a jakie masz TSH
?

Gość dck
też mam wyłupiaste oczy, ale zdania są podzielone. albo za moimi plecami mnie obgadują nazywając żabą, albo się nimi zachwycają. kiedyś też myślałam o operacji, ale nic na ten temat nie znalazłam. ja na zdjęciach nie widzę tej wyłupiastości. generalnie trzeba nauczyć się z tym żyć - na szczęście wielu osobom się podobają, więc olewam palantów, którzy próbują mnie obrazić (oczywiście nie wprost, bo z moim charakterem zwyczajnie boją się ze mną zadzierać). Ania Rubik też ma wyłupiaste oczy i na ich temat też jedni piszą, że ohydne, inni, że piękne, bo duże. Nie dogodzisz wszystkim, ale duże oczy to zaleta dla kobiety. Nie przejmuj się!

Gość wybałuszona
To nie problem z tarczycą. Robiłam badania i są ok. Po prostu takie oczy. Strasznie trudno mi to zaakceptować, bo od zawsze był to mój kompleks.

Gość jak chińczyk
nie martw się ja mam wklęsłe :)

Gość dck
ja jakoś zaakceptowałam, choć nie powiem, że nie wolałabym mieć "normalnych"

Gość harsz8
wytrzeszcz jest też od wielu innych chorób np. cukrzycy

Gość jak chińczyk
na powaznie ... spoko, jednym się spodobają, innym nie interesuj się tymi pierwszymi drugich , cóz... olewaj

Gość DomciaBiedroncia
Mam podobny problem,ogólnie podobają mi się oczy Anny Andres,ale laska też po operacjach mimo to ...piękna przed nimi.No i ja wyglądam mega podobnie TYLKO! Oczy...ona ma piękne długie,a ja niby duże z przodu wyglądaja cudnie ,ale z profilu czy jak załóżmy tak z 90 stopni się obrócę (Nie wiem co ja teraz piszę ,ale czytaj) no i jak tak skręcę głowę! Właśnie ,jak ją skręcę w drugą stronę to są takie małe i te p********e skronie! One są najgorsze,dzięki nim te oczy są jakie są,te skronie powinny być wyżej,a patrzyłam na necie to nie ma na nich operacji ...mi nikt o nich nigdy nic nie mówił tylko przyjaciółka najlepsza ,że są jak żabki ale chuj z nią...ona teraz jest bardzo ładna ,tylko że kiedyś się nie zmieni.Ja nie mam wyrwanych brwi ani niczego a jak to zrobię będzie o niebo lepiej...szczerze to kończę gimbazę ,ale mam zamiar do liceum prawniczego zrobić wejście smoka a kiedyś za hajs rodziców zrobię sobie żuchwę,nos, no i oczywiście kwas hiaulronowy blabla czy jakoś tak.I będzie malina,kieruję się urodą Anny Andres,piękna babeczka.Siedziałam na instagramie już z tydzień i szczerze to żadnej ładniejszej nie spotkałam,to jest mega słowiańska uroda.Kiedyś miałam parcie na arabki,że one takie z******te ale walić je...tona tapety-mimo to oczy cudo.Kiedyś na rosjanki i ukrainki ,ale stwierdzam że za hajs można takie rzeczy zrobić,że się we łbie to nie mieści! PORAŻKA!Skąd tyle kasy one mają chuj ich wie...dzięki i żyj z tymi oczami jeśli resztę masz spoko,a domniemam że masz gorsze oczy niż moje no ale trudno. PS>Nie ma na to operacji ani nie jesteś chora,byłam u chirurga 300 zł poszło i wiem ,że to przez skronie...Nie dziękuj :D