Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kckwuuuu7878

dżinsowe spodenki i czarne, grube rajstopy.?

Polecane posty

Gość kckwuuuu7878

Znaczna, większa część młodzieży damskiej (i młodszych pań również ;) nosi spodenki/shorty i do tego rajstopy grube, czarne, kryjące. Czy ktoś, kto zna się na modzie może się do tego odnieść ? To wygląda bardzo dziwnie wg mnie. Czy to wiocha angielska czy nowy, nieznany mi trend? Co to za "nurt" jest?? Dzięki z góry za odpowiedź.

Gość karennka1
o, właśnie. Czy jak ubiorę rajty i spodenki jesienią, będę trendy czy nie na angielskich osiedlach? :) A jeżeli tak, czy będę trendy tylko w uk czy też reszta świata uzna mnie za "wieśniarę"?

Gość fiksiumik
a mi tam sie podoba taki styl, czemu nie...zadna tam wiocha z remizy

Gość perłłłka912
ale jak się mają spodenki do rajstop???????????????

tak to sie nosi juz od jakichs 3 lat, sama nie wiem skad ta moda przyszla ale sie jakos trzyma.. w sumie nie jest zla bo przynajmniej wygodna. chociaz ja sie tak 'nie nosze', szorty czy tam spodenki wole zostawic nastolatkom.

Gość pomolomo
W Paryzu tez sie tak nosi, dodatkowo widzialam jeszcze kozaki do tego. Jak dziewczyna ma zgrabne nogi, to nawet fajnie to wyglada. Nawet nie pomyslalam, ze to WIESNIACKIE. Grube rajty, ponczochy do tego dzinsy lub spodenki z materialu + botki lub kozaki.

Gość owszem, taka moda
ale nikt nikomu nie kaze akurat takiego stylu wybierac :D Nie jest to angielska moda tylko ogolnoswiatowy trend :D Zacofane Poleczki jak zwykle oprocz PL i UK nic nie widzialy i sie medrkuja :D

Gość gghhhg
Ta moda jest od conajmniej 3ech lat i.szczerze to nie podoba mi się i nie jest już taka popularna. Kiedyś to co druga.laska tak nosiła...

"karennka1 o, właśnie. Czy jak ubiorę rajty i spodenki jesienią" A w co chcesz ubrać te rajty? Zapamiętaj, niunia: ubrania się ZAKŁADA a ubiera, np. choinkę!

a co was wiesniary To było mocne :) I w 100% trafne :) Mieszkam w IE, tutaj też tak noszą się kobiety - nie tylko dziewczyny :) Sama lubię się tak ubierać :)

hmm.. no to ja przyznam ze tak nie probowalam... wole ciemne rajstopy i jakas elegancka ale mini spodniczke, te spodelki to mnie nie przekonaly jeszcze :)

Gość brasilll
oj tam oj tam młodzież, ja należę do nieco starszej młodzieży i noszę szorty i rajstopy. A poza tym tutaj http://blog.stilago.pl/zimowe-rajstopowe-trendy/ poczytałam trochę o trendach na zimę i ucieszyłam się, że można nosić wzorki i kolorki na rajstopach.

Gość gość
zakładam grube rajstopy i szorty na rower jak wcześnie jadę do pracy, po pracy szorty bez rajstop. Nikt nie zwraca uwagi chociaż jestem chłopakiem .