Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wataro joke

Dlaczego kobiety ciągle odwołują randki?

Polecane posty

Kiedyś nie wiedziałem że tak jest dopóki nie założyłem konta na portalu. Pierwsze odwołane spotkanie w stylu "sory coś mi wypadło" Myślałem że to prawda. Więc pisałem dalej z nią aż przestała mi odpisywać. Teraz po takiej odmowie przestaje się odzywać. Już nawet potrafie przewidzieć kiedy dziewczyna odwoła randkę, ale zawsze jest jakaś nadzieja że przyjdzie. Najpierw jest wielki entuzjazm, wydaje mi się że ona się tym jara i zazwyczaj na dwie godz przed "sory nie dam rady jednak" Jestem przystojny i nie rozumiem dlaczego tym dziewczynom nie zależy, przecież normalnie w realu, to mam powodzenie u ładnych dziewczyn. Dlaczego kobiety, tak postępujecie? Nie róbcie tak!

Następne: ,,Jestem przystojny i nie rozumiem dlaczego tym dziewczynom nie zależy'' Może intuicja im powiada, że głupi jesteś :) Nie każdy chce przystojniaka zapatrzonego w siebie albo co gorsze pustego...

Gość jesiennnnnnnnnnnna
bo uroda to za mało, licza sie cechy i bak narcyzmu a moze na focie nie widac wojje urody? to dlatego? albo kobieta niepewna ze ci sie spodoba..i nie przychodzi.

Gość jesiennnnnnnnnnnna
hmm a moze słowa? wiesz kobiety zwracaja uwage jakich słów uywaja faceci jak formuja zdania cyz takie wiesz luz kumpel czy takie głebsze.. głebsze swiadcza o inteligencji a jak sie pisze to sie poznaje czlowieka.. tyle pomocy z mojej strony

Gość zawiszkaaa czarnaaa
ty, krakowska, rzygam już twoim cwaniactwem w każdym poście, siedzisz tu non stop i wypluwasz swoje frustracje, wyjdź czasami do znajomych i ochłoń. autentycznie zawsze gdy widzę cię w jakimś temacie to mam ochotę opuścić kafeterie :o

Nie jestem narcyzem! Napisałem tylko tu tak o sobie żeby przedstawić jak najjaśniej sytuację. Nigdy nie chwalę się swoją urodą ani tym jakie mam branie. Zrobiłem nawet taki test zakładając fikcyjne konto takiego w miarę przystojnego kolesia i okazało się że na swoim koncie dostaje więcej odpowiedzi.

Widać moją urodę dokładnie, wstawiłem dwie wyraźne fotki twarzy i jedno całej sylwetki. Skoro ze mną piszą to znaczy że im się podobam (tak mniemam), więc tu raczej nie o to się rozchodzi. Czy mają obawę czy mi się spodobają? Wątpie. Już myślę żeby zaryzykowała.

Kobiety po prostu tego nad używają i to na swoją niekorzyść. Bo kiedyś im naprawdę coś wypadnie i okaże się że już nie dostaną drugiej szansy wyjścia gdzieś razem.

To w takim razie po co robią tę całą szopkę? Po co się umawiać, podniecać się tym? Jak później i tak odwołają i one to dobrze wiedzą już podczas umawiania się.

Gość krakowska kielbaso
moze ty wypierdalaj, bo kazdy ma ciebie dosc? masz pusto we łbie i tyle :P

Gość do wataro
czesto ze strachu tak robia. ja np nigdy nie odwoluje,ale stresa mam takiego,ze mnie brzuch boli hahahah

Gość weqwweewe
Na portalach randkowych są fikcyjne profile,które tylko napędzają ten biznes.Trafiłeś na jeden z takich profili,więc kto miał przyjść?

Gość odpiertoltzie się od trufeli
więcej ma w głowie jak się ją czyta niż wy wszyscy razem wzięci krakowska zostań z nami ja tam lubię twoje dojebki :D tępaków trzeba tępić