Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MYNEWWORK1

PROBLEM Z PRACA CO WYBRAC? PILNE!!!!

Polecane posty

Gość MYNEWWORK1

w pracy zrobili ostre ciecia i zamiast zarabiac ponad 2.000 jak do tej pory bede zarabiac 1.000 moze ciut wiecej. zlozylam cv w kilka miejsc i zaproszono mnie na rozmowe kwalifikacyjna jutro (w sumie to juz dzis)- praca w mojej branzy- placa okolo 2.500. niby sytuacja jest jasna ale jest problem- jak sie dowiedzialam pracownicy nie sa w tej firmie dobrze traktowani. dostaja umowe o prace na rok. podobno wiekszosc po tym roku odchodzi (sa zwolnieni lub sami rezygnuja) chociaz nie wszyscy. co robic? isc tam czy nadal szukac? tylko nie piszcie, ze to tylko rozmowa i wcale nie musza mnie przyjac- ZALOZCIE, ZE BY MNIE PRZYJETO

Gość jesiennnnnnnnnnnna
nie wiem dziecko nigdy nie patrzyłam na wynagrodzenie tylko co tam bede robic moze dlatego ze mam tylko 1 dziecko, jak wiecje pewnie byloby inaczej wazne co robie i co mam podpisac..bo rzeczy sprzeczne nigdy nie potwierdze tytułem a wiele ich na rynku

Gość MYNEWWORK1
a konkretniej? co byscie zrobili na moim miejscu? zostali w starej firmie w ktorej jest super atmosfera i szukac pracy gdzie lepiej placa czy odejsc i isc do firmy gdzie pieniadze sa ok ale cakliem mozliwe ze praca tylko na rok? (bo albo mnie zwolnia albo sama sie zwolnie z racji zlego traktowania)

Gość MYNEWWORK1
pani jesienna- ale tak czy inaczej musze zmienic prace tylko czy wybrac ta firme? niewiem jak kto ale 1.000 nawet mi nie starczy na biezace wydatki, musialabym dopozyczac aby miec na wszystkie zobowiazania. dla mnie minimum to 2.000 ponizej tej kwoty to wegetacja

Gość october12
idz do tej nowej firmy. inni odchodzili co nie znaczy, ze ciebie tez to bedzie dotyczyc- a moze zostali zwolnieni bo cos przeskrobali, nie pomyslalas?