Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgfdhbffhhfhf

zastanawia mnie dlaczego patole maja dziewczyny a taki dajmy na to normalny kole

Polecane posty

Gość hgfdhbffhhfhf

S, jakis tam student, zwyklt typek ma problem zawsze że znalezieniem laski. Tylko mi nie mowcie że tak nie jest bo gdzie ile nie obejrze to tak jest. To nasuwa podejrzenia o mentalnosc kobiet

Gość koleś, pisz skladniej i uzywaj
znaków przestankowych, może łatwiej znajdziesz.

Gość hfjfjjdjfjfjfjfjjf
Jak nie masz nic spojnego do powiedzenia i na temat to lepiej się nie wypowiadaj wogole

Gość koleś, pisz skladniej i uzywaj
mam to do powiedzenia, ze jesli tak mówisz, jak piszesz , to mozesz mieć trudności. ( co to znaczy podejrzenia o mentalność? Wiesz, co to jest mentalność? albo co to znaczy spójny? :)) Bo z tekstu wynika, ze nie:)

Gość nieeeeeee.
nic nie rozumiem

Gość hjjdjhdjddjjdjdjd
Z powyzszego wynika że powinienes/powinnas się doksztalcic zanim bedziesz zwracac innym uwage :)

Cos w tym jest. Wystarczy poczytac temat :"mój chlopak jest w wiezieniu, tesknie za nim" czy cos w ten dekiel. Temat ma chyba z 10000 postow i wypowiada się na nim z 500 kobiet, partnerek przestepcow. Jedna z nich pisze że jej chlopak jest taki kochany a tylko przypadkiem pobil w parku stare malzenstwo. Mozna tylko rozlozyc rece.. Generalnie, im wiekszy oprych tym paradoksalnie wieksze powodzenie u kobiet.

Gość gladiatorkaaaaaaaaaaaaaaa
Oj gadacie głupoty. Po cholerę to wszystko ujednolicać? Niby faceci lepsi??? Ilez to razy jakiś z pozoru normalny facet zrobił mnie w ch*ja? Wiele, ale i tak to kobiety są błe, nie? ;)

Bo to z reguly Wy , dziwnym zbiegiem okolicznosci, zawsze zakochujecie się w tego typu ludziach. Nie dziwi Cie dlaczego tylu zwyklych, "normalnych typkow" jak ich autor nazwal, zawsze siedzi na tym forum i narzeka że nie chce go żadna dziewczyna? Wiesz, jeden taki to bylby przypadek , eoch jeszcze też, 3ech zbieg okolicznosci ale jeżeli ich się pojawia że 100 albo i wiecej to cos w tym musi być. Osobiscie również nie znam oprycha na ktorego nie lecialyby legiony napalonych kobiet. Kady z nich zawsze ma jakas "wierna niunie" dziwnym trafem ktora by za niego zycie oddala.

Mnie takie wierne niunie strasznie śmieszą. Ja bym się w życiu nie związała z kolesiem po wyroku. Bo co z takiego będzie? Ani pracy nie znajdzie, ani kolesie spod celi się prędko nie odczepią i będą go wciągać w jakieś brudne sprawy. Milion razy wolałabym zwykłego chłopaka, co to skończył jakieś studia, coś ze sobą robi, a nie rozbija się po siłowniach i blokowiskach z kolesiami. Tylko, że tacy kolesie lecą na niunie po solarce, wytapetowane laseczki tych, co siedzą w pudle. A na zwykłe, niezbyt ładne dziewczyny nie zwracają uwagi.

Gość gladiatorkaaaaaaaaaaaaaaa
janekrys to zamiast siedzieć na forum niech o siebie zadba i wyjdzie do ludzi. Najlepiej jest narzekać...

Rihannaona- nie wierz w mity o pwodzeniu solarek. To po prostu internetowy belkot, ktory przeklamuje rzeczywistosc a takie dziewczyny jak Ty daja się na niego nabrac. Wbrew pozorom i wbrew temu co się tutaj pisze faceci za solarami nie biegaja, a jeżeli już to sa to wyjatki. Ja piszac o owych niuniach mialem na mysli również zwykle dziewczyny ( o urodzie nie chcę wspominac bo nie ma reguly, zdarzaja się i ladne i mniej urodziwe), zapatrzone w swojego misia przestepce. Mi już nawet nie chodzi o zadawanie pytan dlaczego tak jest? Albo, czy tak jest? Ale raczej zadalbym pytanie dlaczego kobiety tak się wypieraja tego że imponuja im tacy faceci, stanowczo zaprzeczaja po czym chwile pozniej zapatrzone sa w jakiegos typa spod ciemnej gwiazdy.

Gość ty autorze tu masz odpowiedz
na to czemu jestes sam zamiast się zastanawiać co z tobą nie tak że nie masz dziewczyny to się zastanawiasz co nie tak z tymi dziewczynami które mają facetów z marginesu a wiadomo że to nie dotyczy większości społeczeństwa, bo większość mężczyzn w społeczeństwie to nie jest z marginesu. No ale domyślam się że zobaczyłeś kogoś takiego w swoim otoczeniu i pozazdrościłeś i postanowiłeś założyć taki oto generalizujący topik. No ale skoro już pytasz to ci odpowiem margines społeczny to zawsze będzie margines ale tacy ludzie mają tez pewne cechy których prawdopodobnie ty nie masz a mianowicie zazwyczaj są to ludzie totalnie wyluzowani bez kompleksów, bardzo otwarci na otoczenie i nie mający problemu z nawiązywaniem kontaktu z ludźmi, nie mają lęków przed podejmowaniem ryzyka. Tak samo ja zauważam praktycznie od czasów szkolnych takie zjawisko że są pewne typy dziewczyn które przez całe swoje życie to zawsze mają jakiegoś faceta i nigdy nie są same. Jak tylko z jakimś się rozejdą to natychmiast z miejsca znajdują następnego i zazwyczaj są to przystojni faceci. Jak to wytłumaczyć ?? Czy tym że te dziewczyny wyróżniają się urodą ? Niekoniecznie. Bo w tej grupie są dziewczyny zarówno bardzo atrakcyjne jak i totalnie przeciętne z wyglądu, byle jakie bym nawet powiedziała (jak nie gorzej), ale wszystkie są totalnie wyluzowane i pewne siebie i z łatwością nawiązujące kontakty z ludźmi i to do takiego stopnia że mnie taki poziom otwartości wydaje się szokujący. I nie mam tu na myśli tego że ktoś jest łatwy pod względem seksualnym tylko w sensie że niezwykle łatwo nawiązuje rozmowę, znajomości i zjednuje sobą ludzi. Jest też mnóstwo facetów którzy nie są z marginesu i nigdy nie byli w więzieniu i nie są też jacyś szczególnie przystojni ale są przebojowi i elokwentni, towarzysko zawsze się odnajdują w kazdej sytuacji i tacy faceci też zazwyczaj to nigdy samotni nie są. Także zastanów się nad tym wszystkim autorze. Zastanów się nad sobą zamiast zakładać topiki pełne zawiści i lamentować jaki to jesteś biedny i pokrzywdzony a dziewczyny jakie to durne cipy w twoim mniemaniu.