Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bla ble bli

Zapłodnię anonimowo-o Matko,co za ogłoszenie!!!!!

Polecane posty

Gość Klementynka............
Facet desperat, szuka środków na utrzymanie rodziny. Chyba nie do końca zdaje sobie sprawę, że nigdy nie będzie anonimowy. Wystarczy, że kobiecie się odwidzi i bach o ustalenie ojcostwa i alimenty :-)

Gość bla ble bli
Dokładnie ...

Gość eduardo de manilo don warkot
Jest taki Holender, który spłodził, nie pamiętam, ale z pewnością kilkadziesiąt dzieci, jeśli nie więcej. Taki mały zakompleksiony dupek, który wymyślił sobie, że w ten sposób, będzie miał dużo kobiet i jeszcze nazywa to misją :O Gdzieś o tym czytałem. Żenada. Tylko nie pamiętam, czy on za to bierze pieniądze, czy nie.

Gość ja skorzystam
:-)

Gość ja skorzystam
naturalnie jak juz do juz

Gość anna balerinnka
ryzykowne zajęcie, zawsze kobieta może go podać o alimenty a wtedy nawet umowa podpisana że nie będzie roszczyła praw itp nic nie pomoże jest ojcem i koniec, dziwny sposób zarabiania wg mnie pieniądze nie warte ryzyka

Gość Klementynka............
Ja bynajmniej nie skorzystam :-) Ale nie wiem skąd się takie czubki biorą, rozumu nie mają czy jak. Ok czasy ciężkie, ale taki ,,zarobek" do niczego dobrego nie prowadzi,a wręcz może pogrążyć. Ciekawi mnie, czy dał to ogłoszenie za przyzwoleniem żony ?

Gość ja skorzystam
ale ja zadnych alimentow od niego nie chce. mieszkam za granica i te alimenty by byly dla mnie smiechu warte.

Gość zadne alimenty go nie beda
obowiązywać, a jak wezmie chetna nasienie z banku spermy to tez pozniej moze o alimenty podac bo jej sie "odwidzialo"? :D poznaja sie jako Krzysiu i Basia, nic poza tym i szukaj wiatru w polu, a podejrzewam ze dodatkowo jest z innego konca polski

Gość anna balerinnka
nie chodzi tylko a alimenty , ludzie sa rózni, mogą go nękac, nagrać rozmowę , i tysiące innych prawdopodobieństw, to nie jest tak że kobieta która chce dziecka jest uczciwą piękną babką która sypnie forsą, ma np męża its , na serio pieniądze nie warte ryzyka

Gość Fiinniitta
O jeny to jakiś super przystojniak musi być. Po co mu tyle dzieci :O